Home » , » Υπουργός στα Lidl. Υπουργός απ΄ τα Lidl.

Υπουργός στα Lidl. Υπουργός απ΄ τα Lidl.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 | 3:17 μ.μ.

Της Τ, Γ

Στο φυσικό του χώρο, στο lidl, βρέθηκε σήμερα ο εθνικός ντίλερ, για να διαφημίσει το καλάθι της ξεφτίλας, και να δώσει περιχαρής τα εύσημα στην πολυεθνική.

Κι η σκέψη έρχεται και αγκαλιάζει το βιοπαλαιστή της γειτονιάς, που με νύχια και δόντια προσπαθεί  να κρατήσει ανοιχτό το μικρομάγαζο του, συγκρατώντας τις τιμές όσο μπορεί με πετσοκομμένο κέρδος, μιας και επουδενί δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις μεγάλες αλυσίδες που αγοράζουν τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Αυτός είναι ο πατριωτισμός της Δεξιάς.. Έτσι αγαπούσαν, έτσι αγαπούν οι νεοφιλελέ πατριώτες τη χώρα... Με βάση το κέρδος, χωρίς τσίπα, χωρίς ντροπή, χωρίς έλεος...

Μα εμείς, που πατρίδα έχουμε τον λαό που την κατοικεί, στηρίζουμε όσο και όπου μπορούμε τα συνοικιακά μας μικρομάγαζα.  Εκεί που η κυρία Ελένη κρατά τεφτέρι και διευκολύνει τον άνεργο, τον φτωχό βιοπαλαιστή, τον χαμηλοσυνταξιούχο... Εκεί που ο Αχμέτ προσφέρει γελαστά σοκολατίτσες στα παιδιά της μικρομάνας που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με τον αναξιοπρεπή μισθό  του εργάτη πατέρα.

Υπουργός στα Lidl. Υπουργός απ΄ τα Lidl. Τώρα πιστεύει πως μας κοροϊδεύει. Τώρα νομίζει πως μας περιγελά. Μα όταν, αργά η γρήγορα τα λόγια του Μπρεχτ σημαία στο δρόμο υψώσουμε, τότε εμείς είμαστε που θα γελάσουμε τελευταίοι...                                                                                           

 ''Οταν για την αδυναμία σας σας περιγελούν δεν επιτρέπεται καιρό να χάνετε άλλο!  Πρέπει έτσι να φροντίσετε  που όλοι, όσοι αδύνατοι είναι. να βαδίσουν μαζί. Τότε μεγάλη δύναμη πια θα  'στε να σας περιγελά τότε δεν θα τολμά κανένας''. 

 ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger