Home » , , » Μια μέρα πριν την 6η Δεκέμβρη…

Μια μέρα πριν την 6η Δεκέμβρη…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 | 6:21 μ.μ.

Από τον συντροφικό ιστότοπο Από την Σπίθα στην Φλόγα:

Μια μέρα πριν την 6η Δεκέμβρη, 16χρονος Ρομά βρίσκεται στην εντατική έχοντας δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από τους κρατικούς συμμορίτες της ΕΛ.ΑΣ.. 

Το 2022, στην Ελλάδα της καπιταλιστικής κρίσης, της υποτέλειας, της εξάρτησης και της ενεργειακής φτώχειας, η ντόπια ολιγαρχία και οι μπάτσοι προστάτες των πλουσίων και του αστικού κράτους δολοφονούν για 20 ευρώ. 

Τα παπαγαλάκια της εξαρτημένης μπουρζουαζίας με νύχια και με δόντια νομιμοποιούν την κρατική δολοφονία, προσπαθούν να μας την πλασάρουν εύπεπτα σαν απλή καθημερινότητα. 

Οι νεκροί της τάξης μας σκυλεύονται από το σύστημα. Όπως έγινε ξανά…με τον Παύλο Φύσσα, τον Βασίλη Μάγγο, τον Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh, τον Νίκο Σαμπάνη…όπως έγινε και παλιότερα για τον Μιχάλη Καλτεζά, τον Κουμή και την Κανελλοπούλου….

Παραμονές της 6ης Δεκέμβρη οφείλουμε να απαντήσουμε στο εξής ερώτημα.

Ή θα οργανωθούμε και θα αντισταθούμε δυναμικά απέναντι στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πλουτοκρατών ή οι κρατικές δολοφονίες θα μείνουν αναπάντητες. 

Επιτακτικό καθήκον αποτελεί η συγκρότηση των όρων για την εφαρμογή της Μαζικής Λαϊκής Αυτοάμυνας, μέσα από τον συντονισμό και τη κοινή δράση των δυνάμεων του κινήματος (οργανώσεις του εργατικού-λαϊκού κινήματος, σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συνελεύσεις γειτονιάς κ.ά)

Μαζικά, πολύμορφα, οργανωμένα και αποφασιστικά, να σταματήσουμε την φασιστικοποίηση της πολιτικής και δημόσιας ζωής. Να σταματήσουμε τα απανωτά χτυπήματα της καταστολής που ασκεί το κράτος-χωροφύλακας. 

Για να μετατραπεί η επόμενη εξέγερση σε επανάσταση που θα διαλύσει το σύστημα της εξάρτησης , της υποτέλειας και της ταξικής εκμετάλλευσης.

Καμία ανοχή στο θάνατο που σπέρνουν οι μπάτσοι και τα, εξαρτημένα από το ξένο κεφάλαιο, αφεντικά τους!

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ

Όλοι/ες στην αυριανή συγκέντρωση για τα 14 χρόνια από την κρατική δολοφονία του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2022 στις 18:00 – Προπύλαια | Στηρίζουμε το μπλοκ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger