Home » , , » Τράπεζες ΝΔ τοκογλυφία

Τράπεζες ΝΔ τοκογλυφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γατάκια απατεώνες μάθετε από τους πολιτικούς της Νέας Διαφθοράς πως γίνεται το colpo grosso. Βέβαια άλλη συμμορία η ΝΔ. Πιο μεγάλη, πιο οργανωμένη.

Τώρα ετοιμάζεται να επιδοτήσει ποιους άραγε; Τις τράπεζες! Γιατί όλοι ξέρουμε πως οι τραπεζίτες είναι φτωχαδάκια.

Προεκλογική περίοδο έχουμε κι ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει πλιάτσικο, αλλά και να είναι ευχαριστημένα τα θύματα του! Γίνεται; Πως δε γίνεται!

Όπως ακριβώς έγινε στο ρεύμα. Τι έγινε στο ρεύμα; Είπαν πως τάχα θα φορολογούσαν τους μαυραγορίτες, πως θα μειωθεί, αλλά τελικά τους έδωσαν 2.000.000.000 το μήνα για να πληρώνει το κορόιδο ο ψηφοφόρος ακριβότερο το ρεύμα.

«Ξέρετε πόσο θα πληρώνατε, αν δεν τα δίναμε; Δεκαπλάσια!» Μας λένε κοροϊδευτικά.

Αλήθεια; Κι αν δεν κυβερνούσαν εγκληματίες σαν το Μητσοτάκη, θα πληρώναμε τα μισά, ενώ δεν θα είχαμε και δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από τα μέτρα της πανδημίας. 350 φορές το Μάτι, δολοφόνοι της ΝΔ, που τα μετράτε όλα με το Μάτι. Αυτοί δεν έχουν ψυχή;

Στο θέμα μας. Θα επιδοτήσουν τις τράπεζες. Ψάχνουν τρόπο να βρουν πώς να κοροϊδέψουν, μέχρι να γίνουν εκλογές, αυτούς που θα χάσουν τα σπίτια τους.

«Πρέπει να αυξηθούν τα επιτόκια καταθέσεων και να μειωθούν τα αυτά των δανείων» μας λένε οι γαλάζιοι κομπιναδόροι.

Συμφωνούμε, πρέπει. Κυβέρνηση είστε, κάντε νόμο, που θα μειώνει τις τοκογλυφικές δόσεις, ενώ θα αυξάνει το επιτόκιο των καταθέσεων. Γιατί δεν το κάνει;

Γιατί πρόκειται περί απάτης. Να δείξουν πως είναι άνθρωποι ενώ είναι κοράκια. Σαν το Μίχο, το Λιγνάδη, το Γεωργιάδη. Αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν «εγώ, τα λατρεύω τα παιδιά»!

Το τι κάνεις έχει σημασία. Όχι όμως στις Μπανανίες. Θέλουμε το παραμύθι. Μόνο που το παραμύθι κοιμίζει. Όταν έρθει να σου πάρει το σπίτι η τράπεζα, γιατί δε θα μπορείς να το πληρώσεις με τη μαύρη αγορά, τους λογαριασμούς κλπ, τότε πες «μα είπε ο Μητσοτάκης…»

Είπε ο Μητσοτάκης, πως όσοι τον ψηφίζετε και δεν είστε πλούσιοι εγκληματίες, είστε βλάκες με περικεφαλαία. Το άδειασμα που θα φάνε τα γαλάζια ζωντόβολα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πάμε λοιπόν ξανά να βοηθήσουμε τις τράπεζες. «Τα λεφτά πάνε στα λεφτά», λέει η παροιμία. Μητσοτάκη να ψηφίσεις μανάρι μου, να σου πάρει όχι μόνο το σπίτι αλλά και τα νεφρά. Μυαλό πάντως δε θα βρει στους νεοδημοκράτες.

Ελεήστε τις τράπεζες! Πεινάνε για ανθρώπινο κρέας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger