Home » , » Γιατί κοπέλα μου;

Γιατί κοπέλα μου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 | 6:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ένα απίστευτο περιστατικό μετέδωσε η ΕΡΤ με μια κοπέλα να συλλαμβάνεται από την αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε με όπλο και ναρκωτικά στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης η νεαρή έφερε μαζί της ένα μαχαίρι με λάμα 13 εκατοστών, το οποίο προσπάθησε να πετάξει όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ανιχνευτής μετάλλων.

Η κοπέλα έγινε αντιληπτή και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη».

Την καταλαβαίνουμε όλοι απόλυτα. Το μαχαίρι το θες για να κόψεις φλέβες, αφού θα παρακολουθήσεις τους κηφήνες. Την κάνναβη για να μην κόψεις τις φλέβες σου.

Αλλά γιατί πήγες στη Βουλή κοπέλα μου; Τάμα το είχες; Έβαλες στοίχημα; Εργασία για τα παράσιτα μήπως; Εδώ άλλοι έχουν διαγράψει το κανάλι της Βουλής, κι εσύ πήγες εκεί;

Τες πα. Θα σου πω εγώ για τους κηφήνες της Βουλής. Τρώνε, πίνουν, κοροϊδεύουν. Α! Λένε και κουταμάρες. Δεν είναι όλοι άχρηστοι βλάκες, μη γενικεύουμε, υπάρχουν και τα καθάρματα. 158 από αυτούς κατήργησαν τη δωρεάν υγεία. Όποιος πάει νοσοκομείο, πληρώνει. Πληρώνει το λάθος να επιτρέψουμε να κυβερνούν ανθρωποφάγοι.

Δε μπαίνεις με μαχαίρι στη Βουλή. Μπαίνεις με γλείψιμο στα μεγάλα αφεντικά, με κοροϊδία, με προδοσία, αλλά κυρίως με ψέματα στους ψηφοφόρους. Γιατί τι να φτουρήσει ένα μαχαίρι μπροστά σε 35.000 θανάτους από την απαξίωση του ΕΣΥ;

Ποια κάνναβη, ποιο ναρκωτικό μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες παραισθήσεις, ώστε να λένε όλα αυτά τα προκλητικά που έχουν πει για να δικαιολογήσουν το πλιάτσικο; Για πείτε μας, πόσα παιδάκια πιθανόν βίασαν οι εν δυνάμει 213 παιδεραστές που καλύπτει η γαλάζια συμμορία; Αυτά είναι εγκλήματα.

Πιο μαζικά κακουργήματα είναι η λεηλασία του δημοσίου χρήματος, όπου κομματόσκυλα - τρολλ τρώνε τις πόρτες, γιατί τα πόμολα τα έφαγαν ήδη, η μαύρη αγορά, τα Μνημόνια που δήθεν φύγαμε και πέσαμε σε ακόμα χειρότερα, οι πλειστηριασμοί κα.

Μην πάτε βουλή, όλο εγκληματίες είναι μέσα. Δεν είδατε πόσοι μπάτσοι τους φυλάνε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger