Home » , » Κομμουνιστές του δρόμου και «κομμουνιστές» της Βουλής.

Κομμουνιστές του δρόμου και «κομμουνιστές» της Βουλής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Το άρθρο μου θα έπρεπε να είναι μόνο για τον Κώστα, το παιδί που σκότωσαν οι ένστολοι ναζί και λοιδορούν τα καθάρματα της ΝΔ, οι προδότες και εγκληματίες της δεξιάς.

Για μένα κομμουνιστές είναι όσοι κατεβήκαμε στο δρόμο, διαδηλώσαμε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο για τη δολοφονία ενός ακόμα παιδιού, που φάγαμε τα χημικά, που αγωνιζόμαστε καθημερινά. Είναι η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία, η πορεία που οργανώθηκε κλπ.

Αλλά μου έκοψαν τα πόδια κάτι άλλοι «σύντροφοι» της συμφοράς. Βουλευτές του ΚΚΕ που ψήφισαν την κατάπτυστη προκλητική τροπολογία με την οποία δίνεται επίδομα φονιά 600 ευρώ στους μπάτσους!

Σκοτίστηκα για το σκεπτικό. Κι αφού ορισμένοι υπολογίζουμε κουκιά και τίποτε άλλο, αναρωτιέμαι πόσους ψήφους θα πάρει το Κόμμα από μπάτσους που είναι στην πλειοψηφία Χρυσή Αυγή και βαφτιστήρια του Μητσοτάκη. Πόσους όμως θα χάσει από αυτό, γιατί, όπως και να το κάνουμε, τι να πω σε κείνον που λέει πως «και το ΚΚΕ είναι στο κόλπο»; Δε βοηθάτε, σύντροφοι στη Βουλή, με πικραίνετε. Γι αυτό σας ψήφισα;

Γιατί δεν έπρεπε να ψηφίσουμε αυτό το προεκλογικό ρουσφέτι; Γιατί είναι επιβράβευση δολοφονίας, καταστολής και φασισμού. Να ψηφίζαμε 1.000 φορές αύξηση σε εργαζόμενους, στους ιατρούς πχ σε οποιοδήποτε άλλο εργαζόμενο, κι ας είναι προεκλογικό. Αλλά όχι! Η ΝΔ έδωσε μπόνους στους κατάδικούς της πραιτοριανούς!

Σε μπάτσους; Σοβαρά τώρα; Να θυμηθούμε οι παλιοί τη σχέση μπάτσων κομμουνιστών; Ή «περασμένα ξεχασμένα»; Μόνο που από τη μεριά της αστυνομίας ούτε περασμένα, ούτε ξεχασμένα είναι. Ξεσαλωμένα είναι. Σήμερα κόντεψαν πάλι να σκοτώσουν τον κόσμο.

Το παιδί μπορεί να μην πέθαινε σήμερα, να πέθαινε σε μερικές μέρες. Το έγκλημα, η δολοφονία, έγινε, ήταν γεγονός. Τα ψέματα του μπάτσου κατέρρευσαν όλα. Ο φονιάς είναι ρατσιστής και ήθελε να σκοτώσει. Φοβάμαι πως θα έχουμε συνέχεια. Τέτοιους είδους επιδόματα ενθαρρύνουν τους φασίστες.

Δε με ενδιαφέρει επίσης τι κάνουν οι ρεφορμιστές ή οι κιναλήτες, έχω πει τη γνώμη μου γι αυτούς. Δε τους ψήφισα, ούτε πρόκειται. Με νοιάζει όμως τι κάνει το Κόμμα που πιστεύω. Εδώ έκανε μεγάλο λάθος. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόσο σοβαρό θεωρώ ένα λάθος στην πολιτική.

Φυσικά έχουμε να δώσουμε έναν αγώνα για δικαιοσύνη, έναν αγώνα για να μην έχουμε άλλα θύματα. Γι αυτό θα το σταματήσω εδώ. Γιατί έχουμε πόλεμο. Πρέπει λοιπόν κάποιοι να καταλάβουν που ρίχνουν. Βοήθεια στον ταξικό εχθρό και τα τσιράκια του δεν επιτρέπεται, έστω και κατά λάθος.

Τα αφήνω όμως πίσω μου αυτό, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και είμαι σίγουρος πως όλοι οι κομμουνιστές θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Κατεβείτε στο δρόμο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και τους εργαζόμενους και αποφασίστε από κει τι θα ψηφίσετε και τι όχι. Ακούστε μας!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:26 μ.μ.

Καλά εσύ δεν βάζεις μυαλό, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συνειδητοποιήσεις πόσο βαθιά καθεστωτικό είναι αυτό το μόρφωμα που έχει το θράσος και αυτοαποκαλείται κομμουνιστικό κόμμα.

Αλλά εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί στο ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ από Μαρξισμό-Λενινισμό και στο συναίσθημά σας. Κουτσουμπαίοι, Τσιπραίοι, Λαφαζάνηδες, Μπαρουφάκηδες, Χάγιοι κλπ σας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ χρόνια τώρα, σας δουλεύουνε μέσα στη μούρη σας και τους χειροκροτάτε και από πάνω.

Μόνη προϋπόθεση για την αναγέννηση του κομμουνιστικού κινήματος ο ΘΑΝΑΤΟΣ όλων αυτών των μορφωμάτων. Ξαναπιάστε από την αρχή Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν γιατί σας δουλεύουνε πολύ άγρια όμως και σας παίζουνε σαν μαριονέτες ενώ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο ακριβώς γιατί φροντίζουν αυτοί οι "κομμουνιστές" ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

V For Viva La Revolucion

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 4:09 μ.μ.

Φίλε Μήτσο, δυστυχώς αυτοί που ψήφισαν ό,τι ψήφισαν είναι αμετανόητοι, όπως δείχνει σημερινό δημοσίευμα του 902 όπου παρουσιάζονται οι συνήθεις δικαιολογίες για το θέμα της υπερψήφισης του επιδόματος των 600 ευρώ, δια στόματος αυτή τη φορά του βουλευτή Καραθανασόπουλου. Αυτός ο κύριος υποτίθεται πως έδωσε σήμερα μια"πληρωμένη απάντηση" στον ....Γρηγοριάδη του ΜΕΡΑ - 25, έτσι γράφει το κομματικό portal. Μάλλον "χτυπάνε το σαμάρι", δηλ. την ομάδα του Βαρουφάκη, "για να ακούει το γομάρι", δηλαδή οι εντός κομματικού χώρου, οι τίμιοι κομμουνιστές αγωνιστές σαν τον Μήτσο 175 που αδυνατούν να καταπιούν αυτό το ξυλάγγουρο της Δευτέρας, ενώ βέβαια το όλο σκεπτικό του Καραθανασόπουλου για την αστυνομία
είναι αυτό του τυπικού ρεφορμιστή κοινοβουλευτικού που ψάχνει ψήφους από παντού.. Άσε δηλαδή που οποίος έχει ψηφίσει αυτά που ψήφισαν αυτοί οι κύριοι τη Δευτέρα, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει μούτρα ούτε καν να απευθύνεται σε όσους είπαν "όχι στο επίδομα της ντροπής", όποιοι κι αν είναι αυτοί κι όχι
να βγαίνει και να τους μέμφεται κι από πάνω, κατηγορώντας τους ότι τον "έθιξαν" και να τις λέει και υποκριτές, ζητώντας τους τα ρέστα... Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι κομμουνιστές αγωνιστές των δρόμων και των πλατειών, των απεργιών, των διαδηλώσεων και των συλλαλητηρίων για τα πολιτικάντικα παιχνίδια της πολύ γνωστής πλέον ρεφορμιστικής γραφειοκρατικής ηγεσίας και της αντίστοιχης κοινοβουλευτικής της ομάδας. Κάποτε όμως πρέπει να βρεθούν αγωνιστές από αυτούς, της βάσης και των δρόμων που θα πάρουν επιτέλους την κατάσταση στα χέρια τους και θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς του λαϊκού κινήματος με τη ρεβιζιονιστική και κάλπικη γραφειοκρατία, οργανώνοντας
έναν πραγματικά επαναστατικό ξεσηκωμό εναντίον της σαβούρας και της πανάρχαιης σκουριάς, αυτής που έχει πιάσει για τα καλά τα καίρια πόστα του μηχανισμού και τρέφεται από αυτόν. Μέσα στο χώρο αυτό απαιτείται μια πραγματική και αμείλικτη ...πολιτιστική προλεταριακή επανάσταση από τώρα! Πολύ πριν τεθεί το ζήτημα μιας σοσιαλιστικής επανάστασης στην ημερήσια διάταξη των εγχώριων πολιτικών εξελίξεων! Αν βρεθούν τέτοιες δυνάμεις με απόφαση να δράσουν σαν που ταιριάζει σε αληθινούς κομμουνιστές, τότε θα ανοίξουν οι δρόμοι για την επανένωση του κινήματος σε νέο ενιαίο ΚΚΕ αντάξιο των τεράστιων θυσιών των ηρώων του.

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:32 μ.μ.

Σωστός ο mitsos175. Την ίδια πικρία νοιώθω και εγώ...Κρίμα για το ΚΚΕ που ψηφίζω τόσα χρόνια...

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:05 μ.μ.

Μητσο σε ολους μας(πιστεύω) δεν αρεσει αυτο, που κακός εγινε,....Αυτο ειναι το ενα,,το αλλο ειναι οτι δεν θα κανουμε το χατιρι ,ουτε του Νικου απο τον Βολο ουτε πολυ περισσότερο του ΟΑΚκιτη LEO....για ενα λαθος( και δεν ειναι το μονο)-,,λαθη θα γινουν αλλα θα τα βρουμε μεταξυ μας, δεν ηρθε το τελος του κοσμου,,ουτε ειναι το κρίσιμο σημειο που θα χαρακτηρισει τους αγωνες των ΚΚΕδων και των στελεχων του...
Αυτοι θελουν να δουν το ΚΚΕ διαλυμένο--τσαμπα τρεχουν τα σαλια τους...Οσο για τον διαχορισμο βασης και "ηγεσιας" ειναι θλιβερος,, ψευτικος και εχει αλλο σκοπο.
Ειδαμε σε ολο τον κοσμο πως ανασυνταξαν το κομμουνιστικό κινημα,,,τους ειδαμε και εδω τι αυγα κλωσήσανε
Αν ειναι να μας σωσουν αυτοι ,καλυτερα να αυτοκτονησουμε
Αφτα...

15 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:55 π.μ.

Ναι μωρέ βλέπουμε και το δικό σας "κομμουνιστικό κίνημα" με τα ΝΑΖΙΣΤΑΡΙΑ της Κίνας, τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ιράκ, τους φασιστοκολαούζους του Άσαντ. Εσύ αγορίνα μου όχι μόνο έχεις κλωσήσει το αυγό του φιδιού, το μεγαλώνεις κιόλας κανονικά, το ταίζεις, το ποτίζεις. Το δικό σου "κίνημα" είναι στενός σύμμαχος του ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΜΟΥ παγκοσμίως.

ΥΓ: Θα φιλοτιμηθεί κανείς σας να κάνει καμιά διαδήλωση για τον ιρανικό λαό επιτέλους; Ή μήπως εκεί υπάρχει...ενδοαστική αντιπαράθεση και όχι λαϊκός, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ αγώνας; Αλλά ξέχασα μωρέ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ Μουλάδες είναι σύμμαχοι του Πούτιν, εκεί δεν υπάρχουν λαϊκοί αγώνες αλλά...πράκτορες του Μπάϊντεν. Ένα περίεργο πράγμα πως γίνεται και είστε ΜΟΝΟ απέναντι σε λαούς που αντιπαλεύουν τον...ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα ή τους υποτακτικούς τους (Ουκρανία, Βενεζουέλα, Ιράν, Κίνα κλπ) οπότε εδώ είτε βλέπετε υποκινούμενες αντιδράσεις είτε...ενδοαστικές-ενδοϊμπεριαλιστικές συγκρούσεις. Είδες σύμπτωση dionmich1....

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger