Home » , » Τρολλ της ΝΔ, μας πείσατε!

Τρολλ της ΝΔ, μας πείσατε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 | 9:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τρολλ της ΝΔ, μην κουράζεστε με διάφορα τερτίπια (φωτογραφίες και άλλα) να πείσετε πως η Καϊλή είναι στο ΚΙΝΑΛ. Αρκεί να δούμε τι μηνύματα στέλνατε υπέρ της αμαρτωλής Εύας όλο αυτό τον καιρό και μας «πείσατε»!

Δε χωράνε στο σκληρό δίσκο, ούτε κρύβονταν ο θαυμασμός των γαλάζιων ναζί για την Καϊλή, το Λοβέρδο και τους άλλους του Μητσοτάκη στο παράρτημα του ΚΙΝΑΛ.

Πχ Νίκος Σωτηρόπουλος «Καϊλή όλα τα λεφτά». Εντάξει όχι κι όλα. 32.000.000 σε οφσόρ, υπάρχουν νεοδημοκράτες που έκλεψαν πολύ περισσότερα. Παραδέχομαι όμως πως έχει προοπτικές.

Όλοι αυτοί θαύμαζαν την Καϊλή για το χαρακτήρα της. Σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε τα κακά κορίτσια;

«Η Καιλη, σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπρόπουλο, έκρυβε τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της, κάτω από την κούνια του 1,5 έτους παιδιού της. Η Εύα Καϊλή θεώρησε "ασφαλές" σημείο να κρύψει τα χρήματα που είχε «τσεπώσει» για να «ξεπλύνει» το Κατάρ, κάτω από το κρεβατάκι της κόρη της».

Σε αυτό έχω να πω πως το παιδί έπρεπε να εξοικειωθεί με τα πολλά λεφτά, γιατί αύριο μεθαύριο θα έπαιρνε τη δουλειά της μαμάς. Πως ο Κούλης έμαθε από το μπαμπά του να παρακολουθεί;

Γι αυτό οι Μπολσεβίκοι, γνωρίζονταν καλά από Τσάρους, βασιλιάδες κλπ, ξεπάστρεψαν όλο το κωλόσογο. Τουλάχιστο από τους Ρομανώφ ησύχαζαν. Μην κοιτάτε που μετά τις μαλακίες του Γκορμπατσόφ βγήκε άλλος Τσάρος στη Ρωσία.

Επειδή τα τρολλ της ΝΔ γουστάρουν τη ρουφιανιά των υποκλοπών, παρακαλούμε να το δηλώσουν εγγράφως. Να υπάρχει μια λίστα ποιοι θέλουν να τους παρακολουθούν, να το κάνουμε όταν πέσει η χούντα του Μητσοτάκη, μόνο σ’ αυτούς. Μην τους αφήσουμε παραπονεμένους.

Θα παρακολουθούμε και το Μητσοτάκη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από το κελί του. Για επιστημονικούς κυρίως λόγους. Να δούμε πως διάολο παίρνει τόσες μίζες;

Τρολλάκια, έρχονται εκλογές, που σημαίνει πως το φαγοπότι σας θα λήξει. Ο κόσμος σας περιμένει στη γωνία για να σας αλλάξει τα φώτα, όπως του βγάλατε κι εσείς την ψυχή με τη μαύρη αγορά, τους πλειστηριασμούς, τις αυξήσεις των λογαριασμών, τα παράλογα δολοφονικά μέτρα με αφορμή την πανδημία, το πλιάτσικο και τη λεηλασία.

Φυσικά και για το φασισμό, την αλαζονεία, την καταστολή, τις διώξεις, το ξέπλυμα φονιάδων, βιαστών, παιδεραστών και κάθε λογής γαλάζιων λαμόγιων. Μη σπαταλάτε άδικα χρόνο να λέτε βλακείες, φάτε όσο έχετε καιρό. Γιατί δε σας μένει και πολύς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger