Home » , » Είστε η ίδια Τσαπανίδου;

Είστε η ίδια Τσαπανίδου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν διάβασα την είδηση σκέφτηκα «μήπως είναι πλάκα»; Αλλά μετά σκέφτηκα πως ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει κάτι τέτοια. Ήμουν έτοιμος λοιπόν να αρχίσω να γράφω για το πόσο «καλά θα πάει κι αυτό», όπως με την επιλογή της γλάστρας του Προεδρικού.

Η ΕΦΣΥΝ ρωτούσε «Αξίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου;», ενώ αναρωτιόνταν τι κόμμα είναι.

Το site μας έκανε ακόμη καλύτερη ερώτηση

«Είστε η ίδια Τσαπανίδου που σήμερα μας λέτε ότι αναλάβατε εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι "απόψεις σας ταυτίζονται" με την Τσαπανίδου που στο δημοψήφισμα του 2015 μας έγραφε ότι: "Δεν θέλω να ψηφίσω ΟΧΙ. Δεν θέλω να βάψω τα χέρια μου με δυστυχία. Να υπογράψω τον εθνικό διχασμό. Να ξυπνήσω τις ερινύες που με κόπο κοιμίσαμε τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Να ξαναστείλω τους έλληνες σε καφενεία» ναι» και «όχι»";».

Ετοιμαζόμουν να σατιρίσω τους ρεφορμιστές, τώρα που είναι γιορτές, αλλά διάβασα το παρακάτω.

«Τη λύση της συνεργασίας με την κεντρική του παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, διευκρινίζοντας ότι η γνωστή και έμπειρη δημοσιογράφος παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κανάλι και «την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

Αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω. Στους βόθρους των τηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί παρουσιαστής άλλου κόμματος πλην της γαλάζιας συμμορίας. (Η μοναδική εξαίρεση είναι η Αν. Γιάμαλη). Το βλέπουμε σε όλα τα κανάλια όπου συγγενείς φίλοι όλα κομματόσκυλα της ΝΔ αλυχτάνε από το πρωί ως το βράδυ. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί κάποιος που έχει διαφορετική άποψη.  

Να αντιστρέψω λοιπόν την ερώτηση της ΕΦΣΥΝ: Αξίζει για την Πόπη Τσαπανίδου ο ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς αξίζει για την ίδια. Θα δούμε.

Τώρα, αυτό που ρώτησαν οι σύντροφοι το ρωτάω κι εγώ. Αλλά όχι την Πόπη Τσαπανίδου, την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί κάνατε το ΟΧΙ ναι; Γιατί αγνοήσατε την πλειοψηφία;

Για όσους δεξιούς διαμαρτύρονταν για την πολιτική των ρεφορμιστών, θυμίζω πως εφάρμοζε την πολιτική του ναι, της υποταγής, της προδοσίας. Την ίδια πολιτική με την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ένα πρόσωπο, έμπειρο και σίγουρα έξυπνο, θα απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις.

Όσο για τη σάτιρα εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε. Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση καμία μεταγραφή. Έχω δει Σαμαρά αρχηγό της ΝΔ, οπότε τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει.

ΥΓ Ποια «κουλτούρα της Αριστεράς» έχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Που την είδαν οι ρεφορμιστές; Μην οδηγήσετε σε καμία περίπτωση, είστε ντίρλα, όχι Αριστεροί! Θα πεθάνω από τα γέλια. Άκου «κουλτούρα της Αριστεράς» στο ΣΥΡΙΖΑ! Που τα βρίσκουν και τα λένε...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:47 π.μ.

...ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟΟΟΟΟ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger