Home » , » Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, στην δίκη των συλληφθέντων στα Προσφυγικά

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, στην δίκη των συλληφθέντων στα Προσφυγικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 | 2:58 μ.μ.

Τα πρόσφατα "κατορθώματα" της ένστολης συμμορίας, του Τάκη Θεοδωρικάκου, έγιναν στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου μπουλούκια από άνδρες των ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ  επέδειξαν για άλλη μια φορά, κτηνώδη συμπεριφορά, κάτι που απεικονίζεται ολοκάθαρα στα βίντεο και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media. 

Οι μπάτσοι βιοπράγησαν, ξυλοκόπησαν αδιακρίτως τους συγκεντρωμένους και τελικά συνέλαβαν από τον σωρό 79 άτομα, τα οποία τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί, φορτώνοντας στους συλληφθέντες τον μισό ποινικό κώδικα. Τους αποδίδουν κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, πρόκλησης σωματικής βλάβης από κοινού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

Σήμερα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και το σκηνικό που υπήρξε ήταν το αναμενόμενο που θα περίμενε κανένας από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Αντιγράφουμε πώς μας το περιγράφει στον λογαριασμό της στο f/b η δικηγόρος, συνήγορος υπεράσπισης κάποιων κατηγορουμένων, Χρύσα Πεσιμέρη: 

"Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στα δικαστήρια σήμερα  όπου  δικάζονταν οι συλληφθέντες από τα προσφυγικά. Χτυπήματα αδιακρίτως σε πολίτες και αλληλέγγυους. Κυνηγητό και ξυλοδαρμοί στον κεντρικό δρόμο έξω από την κυρία είσοδο των δικαστηρίων. Κρότου λάμψεις. Ετρεχαν να σωθούν από την θηριωδία τους. Τραυματίστηκε νεαρή κοπέλα με χτύπημα στον αυχένα. κάλεσαν  ασθενοφόρο. .. Ο ΔΣΑ σιωπά και  πάλι".

Υ.Γ: Τελικά η δίκη πήρε αναβολή για 24/02/23

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger