Home » , » Μπατσάδικες επιδόσεις στο καθεστώς Μητσοτάκη

Μπατσάδικες επιδόσεις στο καθεστώς Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 | 10:02 μ.μ.


Η ένστολη συμμορία του Τάκη Θεοδωρικάκου, προχώρησε σήμερα σε νέα κατορθώματα. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media. μόνο οργή μπορεί να προκαλέσουν από την κτηνώδη συμπεριφορά ανδρών των ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ  στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των μπάτσων, η αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή έγινε για να συλλάβουν ένα άτομο το οποίο θεωρούν ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων και μετά την σύλληψή του συνάντησαν αντίδραση από άτομα που συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Οι καταγγελίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για την βαρβαρότητα των μπάτσων είναι συγκλονιστικές και για άλλη μια φορά προκαλούν αποτροπιασμό

 Πέρα απ' τις εικόνες που βλέπουμε με νεολαίους γονατισμένους που οι μπάτσοι έχουν δέσει πισθάγκωνα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ 70 άτομα ανάμεσα τους και φωτορεπόρτερ.  

Παρακάτω ο στρατός κατοχής του Τ. Θεοδωρικάκου



Υ.Γ: Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι σε 78 συλλήψεις μετατράπηκαν οι δεκάδες προσαγωγές κατά την ευρείας κλίμακας επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger