Home » , » Βαλκάνιος σουρεαλισμός

Βαλκάνιος σουρεαλισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 | 5:35 μ.μ.


Ενα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter και στο οποίο εμφανίζονται ΜΑΤάδες να ξυλοκοπούν μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ήταν η αφορμή να επανέλθει η συζήτηση για την επιλογή των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΚΚΕ να υπερψηφίσουν την πρόταση της Ν.Δ για την χορήγηση έκτακτου επιδόματος 600 ευρώ του μπάτσους.

Οσο αφορά την στάση του ΚΚΕ, σύντροφος την αποδίδει σαν μια ακόμα κίνηση με την οποία το κόμμα του Περισσού δίνει τα διαπιστευτήρια του στο αστικό σύστημα. Οι χρήστες του διαδικτύου που πρόσκεινται στο ΚΚΕ εμφανίζονται "μουδιασμένοι" και αμήχανοι, ενώ σπάνια συναντάμε κάποιον/α απ' αυτούς να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την συγκεκριμένη κομματική επιλογή.

Μεγαλύτερη είναι η αναταραχή που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κείμενο που κυκλοφόρησε το οποίο τιτλοφορείτε: "Όχι στο όνομά μας!" 235 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζουν, την πλήρη αντίθεσή τους με την ψήφιση του επιδόματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. 
"Η ψήφιση του προεκλογικού  επιδόματος εξαγοράς των ενστόλων, από δυνάμεις της Αριστεράς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΚΚΕ, είναι μια πράξη που προκαλεί αποστροφή και έντονο προβληματισμό στον κόσμο της Αριστεράς", αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενο τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger