Ζαμέ Κορωπί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 | 9:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο δικηγόρος της Καϊλή είναι πραγματικά φοβερός κωμικός. Ποια Ρένα Βλαχοπούλου, ποιος Arthur Bostrom (όσοι από τους παλιούς έβλεπαν τη σειρά “Allo - Allo” ξέρουν τι εννοώ), Μιχάλης Δημητρακόπουλος! Ο πιο ταλαντούχος από όλους!

Κάναμε καινούριο συκώτι με τα ανέκδοτα που έλεγε στα κανάλια, πως δήθεν η Καϊλή είναι αθώα, αλλά έγραψε και στο Εξωτερικό. «Ζαμέ Κορωπί» είπε μεταξύ άλλων σε άπταιστα Γαλλικά.

Κατανοώ πως ο καλλιτέχνης μπορεί να κάνει πλάκα, αλλά τι κακό έχει το Κορωπί; Μια χαρά περιοχή είναι. Εμένα μ’ αρέσει. Κι αν κάτι έφαγε την Καϊλή, κύριε Δημητρακόπουλε, είναι η ξενομανία. Η επιμονή της να λαδωθεί και στις Βρυξέλες.

Βέβαια με τέτοια επιχειρήματα δεν μπορούσαμε να είχαμε διαφορετική κατάληξη. Δε φταίει όμως ο δικηγόρος. Έκανε ό,τι μπορούσε για να σπάσει τον πάγο και να βελτιώσει το βαρύ κλίμα στο δικαστήριο.

Αλλά τα στοιχεία δεν άφησαν κανένα περιθώριο. Βλέπετε, στις άλλες χώρες κοιτάνε τα στοιχεία, κι όχι ποιος έκανε τη λαμογιά. Έτσι η διεφθαρμένη Καϊλή, η οποία εδώ δε θα συλλαμβάνονταν ποτέ, θα μείνει μέσα στη φυλακή. Αν θέλει το παιδί της μπορεί να το πάρει, όπως οι άλλες κρατούμενες, οι οποίες έχουν κι αυτές παιδιά. Αλλά αυτές είναι πλεμπαίες, οπότε δεν ενδιαφέρουν τους ντόπιους ΑΡΔ.

Άρχισαν τώρα κάποιοι και κάνουν πλάκα με τον καταξιωμένο ηθοποιό. Πρώτος και καλύτερος ο Βέλγος εισαγγελέας. Γιατί, αν είπε πράγματι πως οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα απαγάγουν την Καϊλή, απάντησε στο δούλεμα του δικηγόρου με τον ίδιο τρόπο.

Προτείνω σε όσους δεν ξέρουν καλά Γαλλικά, να τα ξεσκονίσουν γιατί πιθανόν κατάλαβαν λάθος. Η κυρία Καϊλή μπορεί να αποπειραθεί να εξαφανίσει στοιχεία, κρίσιμα για την υπόθεση με πολλούς τρόπους. Μπορεί μάλιστα να εξαφανιστεί και η ίδια, όπως πχ ο Χριστοφοράκος. Αν έρθει στην Ελλάδα, άσε τους Βέλγους να τη ζητάνε πίσω.

Φυσικά δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη Ευρωβουλευτής. Μην ξεχνάμε πως η Σπυράκη έδωσε πίσω τα κλεμμένα. 22.000 ευρώ περίπου που πήρε ο συνεργάτης της ενώ δεν τα δικαιούνταν. Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του βουλευτή της ΝΔ, λέει πως δεν είναι αυτός που τα βούτηξε. Εμείς δε θα πούμε, αν είναι ή δεν είναι ένοχος. Η Σπυράκη δεν έχει παρά να μας πει ποιος τα άρπαξε. Άλλωστε έχει απειλήσει με μήνυση, ναι; Μάλλον όμως θα βοούμε το όνομα κάτω από κανένα μαξιλάρι.

Η Σπυράκη είναι συνένοχη. Γιατί ήταν ο δικός της συνεργάτης που έκανε την απάτη και για την κάνει απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία της. Το ότι επέστρεψαν τα κλοπιμαία, είναι γιατί πιάστηκε ο μπαγασάκος. Είναι ομολογία ενοχής. Σε πολύ δύσκολη θέση επίσης είναι και ο Αβραμόπουλος, ο οποίος μπορεί να διαγραφεί κι αυτός μετά από τις έρευνες που γίνονται για το πόσοι λαδώθηκαν με έλαια από το Κατάρ. Λες και δεν έχουμε εδώ λάδια.

Αλλά καπιταλισμό έχουμε, η γαλάζια συμμορία μπορεί να αναπληρώσει τις απώλειες με την υποψηφιότητα του γιού του Σαμαρά! Αυτού που αντέγραφε, αλλά δεν έχει λαδωθεί ακόμα. Έχει όμως τις προϋποθέσεις για κηφήνας της Βουλής. Η δασκάλα που απολύθηκε εξ αιτίας του, επειδή έκανε τη δουλειά της, δε ζει για να καμαρώσει τα τεφαρίκια, που κανονικά θα έπρεπε να είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο. Εφόσον όμως έχουμε μεγάλο αριθμό ηλιθίων ψηφοφόρων, τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:10 μ.μ.

Εδώ που τα λέμε, οποίο ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες τινάξεις ανάποδα, πεντακοσαρικα θα πέφτουν από τις τσέπες τους. Άλλωστε, οι μισοί με απαλλακτικες αποφάσεις είναι. Σαν την Ούρσουλα...

28 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:13 π.μ.

@Πειραιώτης Εδω ρεσεις φροντισανε μεχρι και να ψηφισουν πως ειναι ΝΟΜΙΜΑ ολα τα λομπυ προκειμενου να τα ξεπλενουν και αυτοματα / οχι παιζουμε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger