Home » , » Κερνάει πόνο στα δεξιά ούγκανα η Νατάσα Μποφίλου και το απολαμβάνουμε.

Κερνάει πόνο στα δεξιά ούγκανα η Νατάσα Μποφίλου και το απολαμβάνουμε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 | 11:12 μ.μ.

Δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια άλλο δημόσιο πρόσωπο να έχει εισπράξει τόσες επιθέσεις, όσο η Νατάσα Μποφίλιου. Και το μοναδικό της παράπτωμα είναι ότι δηλώνει ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Η τραγουδίστρια διαθέτει έναν αυθόρμητο πηγαίο λαϊκό λόγο. σπέρματα ταξικής συνείδησης, άσχετα αν έχει μια θολούρα στις πολιτικές της απόψεις. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα άτομο γνήσιο, χωρίς δηθενιές, που δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημόσια για κάθε θέμα της επικαιρότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ανοίξει μέτωπο εναντίον τους μια σειρά ετερόκλητα  άτομα. Από τον πολιτικό ογκόλιθο Πέτρο Τατσόπουλο -αυτόν ντε, που έχε πηδήξει την μισή Αθήνα- μέχρι τον αυτοχαρακτηριζόμενο "διανοούμενο" Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και τον γνωστό απεργοσπάστη ακροδεξιό δημοσιογράφο Μάνο Βουλαρινό.

Λογικό είναι επίσης το ότι οι απόψεις της καλλιτέχνιδας να ενοχλούν ιστοσελίδες που απευθύνονται στο θρησκόληπτο κοινό και κάποια πολιτικά σούργελα σαν τον Αντώνη Καφετζόπουλο που θεωρούν ότι θα επανέλθουν στην δημοσιότητα αν ξεσπαθώσουν ενάντια στις αντιλήψεις που εκφράζει η Νατάσα Μποφίλιου.

Τώρα όλα τα ανεγκέφαλα δεξιά τρολ ξεσάλωσαν γιατί η Ν. Μποφίλιου, ταξίδεψε για επαγγελματική της δουλειά, στο Λονδίνο, όπου εμφανίστηκε σαν το βασικό μοντέλο της νέας σειράς ρούχων του πολύ γνωστού brand, Nidodileda, και δημοσίευσε μέρος από το φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Προφανώς τώρα θα ήταν χάσιμο χρόνου να εξηγήσουμε στους δεξιούς με IQ, αμοιβάδας, ότι μπορεί να είσαι οικονομικά ευκατάστατος και να είσαι κομμουνιστής, να είσαι προδότης τα τάξης σου και να ρισκάρεις την ίδια την ζωή σου για τις ιδέες σου. (Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χρήστος Τσιγαρίδας του Ενοπλου Λαϊκού Αγώνα), 

Και που το βρήκαν γραμμένο ότι η φορολογική σου δήλωση καθορίζει και την ιδεολογία σου; (Μακάρι να ήταν έτσι ...). 

Πάντως πολύ το γουστάρουμε που η Ν. Μποφίλιου κερνάει πόνο στους δεξιούς, Ενώ έχει αποκτήσει με την δουλειά της μια σχετική οικονομική δυνατότητα, και δεν έχει γίνει σαν τα μούτρα τους.  

Σαν κατακλείδα να παραθέσουμε μια δήλωση του τραγουδοποιού Γιάννη Αγγελάκα ο οποίος υπερασπίστηκε Νατάσα Μποφίλιου όταν αυτή δέχτηκε επίθεση από τις "γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού", επειδή η τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι ψηφοφόρος του ΚΚΕ, 

«Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά, να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger