Home » , » Αυθεντική φαρσοκωμωδία, επιθεώρηση, Δελφινάριο.

Αυθεντική φαρσοκωμωδία, επιθεώρηση, Δελφινάριο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 | 11:15 μ.μ.


Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με την νέα γελοιότητα του Θάνου Πλεύρη, αν αυτή δεν έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο και δεν υποχρέωνε τον υπουργό να εκδώσει και δεύτερη μακροσκελή ανακοίνωση για να μας διηγηθεί την προσωπική του εμπειρία σε "πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί" όταν "δυο τρεις -σ.σ από τους θαμώνες τους- πήγαν να ανάψουν τσιγάρο". 

Προφανώς μόνο με χαβαλέ και σαρκασμό μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες επιδόσεις κυβερνητικών στελεχών, όπως ακριβώς κάνει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στο κειμενάκι του στην "ΕφΣυν", που αναδημοσιεύουμε παρακάτω: 

Για να καταλάβετε πόσο σπουδαίο υπουργό Υγείας διαθέτουμε και να μη λέτε. Χθες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από το «Εναστρον», το μαγαζί που δουλεύει η Δέσποινα Βανδή (και οι Μέλισσες). Τη φωτογραφία τη βλέπετε. Η Δέσποινα κοιτάει με λατρεία τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (είναι ζευγάρι ως γνωστόν) και προφανώς του αφιερώνει κάποιο άσμα.

Ο Μπισμπίκης είναι όρθιος μπροστά της και τραγουδάει μαζί της. Αλλά, φευ, μάλλον καπνίζει. Κρατάει τσιγάρο, έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Αυτό απαγορεύεται.

Κι εδώ λοιπόν σκάει ο Θάνος Πλεύρης, ο άτεγκτος Θάνος Πλεύρης. Και μας ανακοινώνει ότι θα βάλει πρόστιμο και στον ηθοποιό και στο «Εναστρον»! Μιλάμε για αυθεντική φαρσοκωμωδία, επιθεώρηση, Δελφινάριο.

Έγραψε λοιπόν στο Twitter ο υπουργός Υγείας: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη, με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Μιλάμε οι τύποι είναι αστείοι. Πώς θα αποδείξει ότι αυτό που κρατάει ο Μπισμπίκης είναι τσιγάρο; Κι αν είναι τσιγάρο αλλά δεν το έχει ανάψει; Και το «Εναστρον» πού το γνωρίζει; Τα πρόστιμα μπαίνουν από επιτόπιους ελέγχους όχι από φωτογραφίες.

Οι άνθρωποι πουλούν ανέξοδο ηρωισμό και κούφια αριστεία.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger