Home » , » Προς γαλάζια πλυντήρια.

Προς γαλάζια πλυντήρια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 | 10:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν είμαστε κράτος, μια μπανανία είμαστε, χωρίς παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, χωρίς λεφτά, αφού μας έκλεψαν και μας χρεοκόπησαν, χωρίς τίποτα! Έχουμε όμως πλυντήρια. Που θέλουν να πλύνουν λιγάκι την Καϊλή, γιατί, αν ανοίξει το στόμα της, κάηκαν πολλοί.

Αλλά δεν το κάνουν καλά.

Πχ «Συναναστρέφεται με άλλες 20 κρατούμενες». Δηλαδή; Είναι πολλές; Να την πάνε στην απομόνωση. Είναι λίγες; Θα πιάσουν μερικούς Ευρωβουλευτές ακόμα να έχει κι άλλους.

Α! Εννοούν πως οι άλλες είναι πλεμπαίες! Γι αυτό ακριβώς θέλουμε να μπουν μερικοί και μερικές από την Ευρωβουλή φυλακή, να αισθανθεί καλύτερα και η Καϊλή και εμείς.

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανόν η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στη φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στη φυλακή».

Εγώ σκέφτομαι την τη φόνισσα που έχει κάνει ένα φόνο, να είναι δίπλα στην Καϊλή που είναι συνένοχη για 6.500 δολοφονίες εργατών στο Κατάρ. Άσε την απλή απατεώνισσα πόσο μπορεί να χαλάσει με παρέα την Καϊλή. Να έχεις μπει για μερικά χιλιάρικα μέσα και να ακούς το κατηγορητήριο της Εύας! Την παθαίνεις την κατάθλιψη. Όσο για τους βιασμούς δεν ήξερα πως βιάζουν τόσο πολύ οι γυναίκες. Όχι πως δεν υπάρχουν, αλλά αυτό είναι συνήθως έγκλημα των ανδρών.

Καταλαβαίνουμε που το πάτε, αλλά πρέπει να σας πούμε πως έχουμε μεγαλώσει με Μάρθα Βούρτση, Ξανθόπουλο κι Άντζελα Ζήλεια. Από δράμα άλλο τίποτα.

Βέβαια, όσο ταλαντούχος και να είναι ο ηθοποιός, πρέπει να βοηθά κι ο διάλογος, το σενάριο, η σκηνοθεσία κλπ. Ένα δείγμα τι εννοώ.

Αυτό με τους ντολμάδες, τη συνταγή των οποίων πήρε μετά η Μαρίκα, έκανε το δράμα κωμωδία.

Έτσι με την Καϊλή. Το σενάριο είναι μάπα. Τη ρωτάει ο εισαγγελέας. «Γιατί, αφού ξέρατε πως τα λεφτά δεν ανήκουν στο σύζυγο και σε σας, δεν πήγατε στην αστυνομία, αλλά μπλέξατε τον πατέρα σας; Επίσης, πως ξέρατε τον τελικό παραλήπτη των χρημάτων;»

Έχασε τη μιλιά της η Εύα. Πως το είπαν αυτό τα πλυντήρια; Πως η κακομοίρα «ήταν σε σύγχυση» και τέτοιες μπαρούφες.

Ακόμα και ηθοποιούς με μεγάλο ταλέντο να ρωτήσουν πως γίνεται, πάλι κωμωδία θα βγει. Είναι το σενάριο, μανάρια μου. Εφόσον την έπιασαν στα πράσα, δεν υπάρχει περίπτωση να τη σκαπουλάρει. Μόνο εδώ θα τη γλύτωνε.

Αφήστε την πλύση. Αυτή, μόλις μπει στο πλυντήριο, διαλύθηκε. Στη φυλακή μια χαρά είναι. Άσε που οι φυλακές του Βελγίου είναι καλύτερες κι απ’ το σπίτι μου. Κι αν είναι με 20 άλλες, τουλάχιστο έχει παρέα. Οι άλλες να προσέξουν. Άντε γεια!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger