Home » , » Ολοι/ες στην αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση το Σάββατο 28 Γενάρη

Ολοι/ες στην αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση το Σάββατο 28 Γενάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 | 1:17 μ.μ.

✊ ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

📅 ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΛ.ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΣΤΙΣ 16:00

Ο ευρωνατοϊκός ιμπεριαλισμός ρίχνει λάδι στην ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού την στιγμή που οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά δικαιούνται να ζήσουν με ειρήνη, ευημερία και αλληλεγγύη. 

Η ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης και της λεηλασίας της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας της Ελλάδας γιγαντώνεται. 

Οι αστοί επιστρατεύουν την κρατική τρομοκρατία και προετοιμάζουν την ανασυγκρότηση της φασιστικής-νεοναζιστικής-παρακρατικής τρομοκρατίας για να επιτεθεί απέναντι στον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό και την νεολαία. 

Καμία φασιστική-παρακρατική φιέστα για  την επέτειο των Ιμίων δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. 

Η επανεμφάνιση των νεοναζιστικών-φασιστικών-παρακρατικών οργανώσεων εν όψει εκλογών και με αιχμή την επέτειο των Ιμίων πρέπει να βρει απέναντί της το σύνολο του αντιφασιστικού  κινήματος, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του κομμουνιστικού και αναρχικού κινήματος, κάθε εργάτη και εργάτρια, νέο και νέα, αγωνιστή και αγωνίστρια 

Οργανωνόμαστε σε μαχητική-μετωπική-δυναμική αντιφασιστική κατεύθυνση για να τσακίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα φασιστικής-παρακρατικής παλινόρθωση.

Καλούμε σε αντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική-διεθνιστική συγκέντρωση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 16:00 στην Πλατεία Ρηγίλλης. Μαζικά-πλατιά-οργανωμένα και δυναμικά να τσακίσουμε την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, να προτάξουμε την διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας, να στήσουμε ανάχωμα απέναντι στην δολοφονική πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ και τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό. 

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 

Κομμουνιστές-Κομμουνίστριες, Αναρχικοί-Αναρχικές, Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger