Home » , » 4,5 τόνους τόνους κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων

4,5 τόνους τόνους κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 | 5:00 μ.μ.


«Η "εφοπλιστική οικογένεια" είναι ότι πιο βρομερό και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία. Οι εφοπλιστές, είναι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο».

____

«Στην Ελλάδα που οι νόμοι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, υπάρχει ένας και μοναδικός νόμος που εδώ και τέσσερις δεκαετίες αποτελεί το «ιερό ευαγγέλιο» όλων των «γαλαζοπράσινων» κυβερνήσεων.

Πρόκειται για το νόμο 27/1975 "Περί φορολογίας πλοίων κλπ.", που στα 30 άρθρα του περιλαμβάνει κοντά ...60 φοροαπαλλαγές (!) για τους εφοπλιστές (κάθε άρθρο και δυο φοροαπαλλαγές, δηλαδή!)»

Αποσπάσματα από περασμένες αναρτήσεις μας 

Η είδηση μας λέει ότι οι Ισπανικές αρχές εντόπισαν 4,5 τόνους τόνους κοκαΐνης στο φορτηγό πλοίο Blume (κατασκευής 2005) στα ανοιχτά των Καναρίων Νήσων. Σύμφωνα ισπανικό δημοσίευμα συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα, ενώ η βάση δεδομένων Equasis αναφέρει ως ιδιοκτήτη του Blume την Rentoor Chartering και διαχειριστή την ελληνική Dignatio Corp, με αυτό να είναι το μοναδικό πλοίο της. 

 Σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η αξία της "λευκής κυρίας", της κοκαΐνης, ενώ με μια πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο δεν μπορέσαμε να προσωποποιήσουμε τα "ελληνικά συμφέροντα" που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο πλοίο.. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger