Home » , » Πως ανέχεται τέτοια εγκλήματα ο ΟΗΕ;

Πως ανέχεται τέτοια εγκλήματα ο ΟΗΕ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 | 2:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Αυτό που κάνει το Ισραήλ με αφορμή την επίθεση σε συναγωγή είναι απείρως χειρότερο από αυτό που έκανε ο Παλαιστίνιος.

Είναι χειρότερο, γιατί χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερα δολοφονικά όπλα, πεθαίνουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι και οι καταστροφές είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες. Είναι χειρότερο, κυρίως γιατί το κράτος του Ισραήλ υιοθετεί και χρησιμοποιεί την τρομοκρατία!

Αυτές οι τακτικές δεν έχουν καμία σχέση με δικαιοσύνη. Ούτε καν είναι αντίποινα. Πρόκειται να τακτικές που εφαρμόστηκαν παλιότερα στους ίδιους τους Εβραίους από τους ναζί! Πρόκειται για ρατσισμό. Όλοι οι Παλαιστίνιοι γίνονται στόχος, όλοι! Οι αθώοι κι όσοι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση! Πως ανέχεται τέτοια εγκλήματα ο ΟΗΕ;

Χθες καταδίκασα την επίθεση στη συναγωγή. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό την καταδίκη δολοφονικών επιθέσεων σε αμάχους, καταδικάζω περισσότερο τα εγκλήματα που κάνουν οι κυβερνήσεις του Ισραήλ.

Όμως δεν καταδικάζεται η βία από όπου κι αν προέρχεται. Κάποιοι θέλουν να βιαιοπραγούν, ακόμα και να κάνουν γενοκτονία, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση! Αυτή είναι η νοοτροπία των ναζιστών, αυτών που έκαναν το Ολοκαύτωμα, αγαπητοί Εβραίοι. Θα το βρείτε μπροστά σας, αν δεν αντιδράσετε στον παραλογισμό.

Σήμερα επίσης το Ιράν δέχτηκε επίθεση, μάλλον από τις ΗΠΑ. Αν χτυπούσε Ρωσικός πύραυλος πυρομαχικά στη Πολωνία πχ, θα είχαμε ήδη επίσημα τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο κι όχι αυτόν με τους «αντιπροσώπους» του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Αν θέλουμε Ειρήνη, δεν προετοιμαζόμαστε για πόλεμο, κάνουμε εκείνα τα βήματα που οδηγούν στην Ειρήνη. Δεν αρχίζουμε κούρσες εξοπλισμών, δεν προκαλούμε, δεν κάνουμε επιθέσεις. Ο αλληλοσεβασμός είναι προϋπόθεση της Ειρήνης.

Πως όμως θα υπάρξει αλληλοσεβασμός, εμπιστοσύνη μεταξύ ιμπεριαλιστών, ή έστω μιας ιμπεριαλιστικής δύναμης και ενός άλλου κράτους; Τα πυρηνικά, δηλαδή η αμοιβαία καταστροφή που εξασφάλιζαν, έχουν αποτρέψει στο παρελθόν ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όμως ήταν η Σοβιετική ηγεσία που έδειχνε ψυχραιμία, όταν χρειάζονταν. Αυτή η ψυχραιμία, η λογική, απουσιάζει σήμερα σχεδόν παντού! Αν ήταν να κάνω μια παρομοίωση θα έλεγα πως δώσαμε σε μαϊμούδες χειροβομβίδες. Δεν είναι καθόλου αστείο και δεν θα έχει καθόλου καλό τέλος.

Ο εθνικισμός είναι τρομερή παγίδα. Τελικά καταστρέφει τα κράτη που την πατάνε με μεγάλες ηλίθιες ιδέες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Απριλίου 2023 στις 6:55 μ.μ.

Το δικό τους ολοκαύτωμα οι ισραηλινοι θα το γευτούν σύντομα
ειδικά αυτό θα συμβεί όταν θα τους εγκαταλείψει οι προστάτες τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger