Home » , » Πρώτο ναζιστικό θέμα.

Πρώτο ναζιστικό θέμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 12:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

ΑΡΔ, πετσωμένοι κόλακες που προσκυνάνε καθάρματα - ναζίδια, οι οποίοι αρνούνται το Ολοκαύτωμα, βρήκαν αφορμή να ξεράσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Έγινε μια επίθεση σε συναγωγή στο Ισραήλ, όπου σκοτώθηκαν 7 άνθρωποι. Πρώτα από όλα τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και τους φίλους τους. Φαίνεται πως ο δράστης ήταν ένας νεαρός Παλαιστίνιος, έτσι τουλάχιστο λένε. Το φασιστικό Πρώτο Ψέμα (ή κάπως έτσι) έβγαλε φωτογραφία με «πρόσφυγες από την Παλαιστίνη να πανηγυρίζουν για το θάνατο των Ισραηλινών».

Εγώ είμαι με τους Παλαιστίνιους, στηρίζω τον αγώνα τους και δεν πανηγυρίζω καθόλου. Είμαι με τους Παλαιστίνιους όπως είμαι με τους Εβραίους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου υπέστησαν τα πάνδεινα από τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, παλιοτόμαρα, τους ναζί εγκληματίες.

Είμαι μαζί τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς «αλλά». Στηρίζω κάθε πράξη πραγματικής Αντίστασης, όπως είμαι υπερήφανος για τις πράξεις Αντίστασης των ηρωικών Εβραίων κατά των ναζί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως πχ την εξέγερση του Γκέτο της Βαρσοβίας.

Με την ευκαιρία να πω δυο πράγματα: Κατά των Εβραίων στη Βαρσοβία το 1943 πολέμησαν (μεταξύ άλλων) ακροδεξιοί ποινικοί εγκληματίες αλλά και «ένα τάγμα Ουκρανών από το στρατόπεδο εκπαίδευσης της Τελικής Λύσης Τραβνίκι». Ήταν ένα από τα εγκλήματα στο οποίο συμμετείχαν οι πρόγονοι των Ουκρανικών ναζιστικών ταγμάτων του Αζόφ κα. Ο λόγος που το Ισραήλ δεν έδωσε όπλα στους Ουκρανούς είναι πως έχουν γεμίσει με «αρχαιοελληνικούς» αγκυλωτούς σταυρούς, ενώ τιμούν τους μεγαλύτερους εγκληματίες της Ιστορίας!

Όπως λοιπόν είμαι με τους Συμμάχους στο Β’ Παγκόσμιο, πράγμα που δεν ήταν οι παππούδες των δεξιών, αλλά ταυτόχρονα θεωρώ έγκλημα πολέμου το βομβαρδισμό της Δρέσδης και της ρίψη ατομικών βομβών, παρόλο που ήταν κατά κρατών στα οποία είχαν εξουσία οι ναζί, έτσι, κατ’ αναλογία, είμαι κατά οποιασδήποτε επίθεσης σε αμάχους.

Βέβαια να πούμε κι αυτό. Το μίσος που δυστυχώς έσπειρε το κράτος και ο πανίσχυρος στρατός του Ισραήλ, είναι κακός σύμβουλος κι έχει ως αποτέλεσμα τέτοιες λαθεμένες κινήσεις που μόνο τον εθνικισμό ωφελούν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως μήτρα του ναζισμού, είναι ο καπιταλισμός. Οι πλούσιοι μας θέλουν διχασμένους, να μισούμε ο ένας τον άλλο, να πολεμούμε για να πλουτίζουν. Αυτοί βρίσκουν διάφορους εχθρούς. Οι Εβραίοι του 30 και του 40 είναι οι Παλαιστίνιοι του σήμερα και των προηγούμενων δεκαετών. Δεν είναι οι Ισραηλινοί. Αυτοί δυστυχώς έπεσαν σε εθνικιστική παγίδα από την οποία πρέπει να βγουν αμέσως.

Ποτέ ξανά ναζισμός σημαίνει Αλληλεγγύη, Ισότητα, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, σημαίνει Ανθρωπιά. Πράξεις κατά αμάχων, έστω κι αν είναι από θύματα καταπίεσης και αδικίας, τελικά ζωντανεύουν τα ακροδεξιά ζόμπι παντού στον κόσμο. Γι αυτό δε χαίρομαι ποτέ όταν πεθαίνουν αθώοι, είτε Παλαιστίνιοι, είτε Εβραίοι, είτε οποιοιδήποτε άλλοι. Ό,τι κι αν έκαναν εθνικιστές εγκληματίες συντοπίτες τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:11 π.μ.

Όταν λες ότι είσαι με τον αγωνιζόμενο
παλαιστινιακο λαό μην γράφεις για τα
δεινά των Εβραίων από τους ναζί
Μ αυτή την αναφορά μειώνεις την υπό
στήριξη σου στον παλαιστινιακο αγώνα
και αθωώνεις τα εγκληματα των σιωνιστων
Καλύτερα ένα ξεχωριστό άρθρο για τους
Εβραίους του Β παγκόσμιου πολεμου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger