Home » , » Απίστευτος πολιτικός παχυδερμισμός των εξουσιαστών

Απίστευτος πολιτικός παχυδερμισμός των εξουσιαστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 | 9:00 μ.μ.

Στην εποχή των (νεοδημοκρατικών) τεράτων μαζί με την ιδεολογική σαπίλα της δεξιάς, και της λαμογιές των "ιδιοκτητών του κράτους" έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις και ο παχυδερμισμούς των εξουσιαστών. 

Εχει φτάσει μάλιστα σε τέτοια μεγέθη που ακόμα και ένα πιστό δημοσιοκαφρικό κυβερνητικό φερέφωνο, ο Γιώργος Παπαχρήστου, έχει αντιληφθεί το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, με την απόφασή της να καλύπτει καραμπινάτες, προκλητικές αρπαχτές, όπως αυτή που έκανε ο βουλευτής της Χειμάρας, και προσπαθεί να "συνετίσει" την κυβέρνηση. 

Μας γράφει, λοιπόν σήμερα, o γραφιάς του Μαρινάκη, στην στήλη του στα "Νέα" αναφερόμενος στα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα πεπραγμένα του κυβερνητικού βουλευτή Φθιώτιδας: "Αφού αυτός δεν αισθάνεται στην ανάγκη να παραιτηθεί από βουλευτής και να πάει στο μαγαζί του στη Λαμία να βγάζει φωτοτυπίες, γιατί δεν τον στέλνει η ΝουΔου; Πώς είναι δυνατόν να κλείνουν τα μάτια σε τέτοιες συμπεριφορές που εκτός των άλλων προσβάλλουν την νοημοσύνη του κόσμου;".

Χρόνια στο κουρμπέτι ο Γ. Παπαχρήστου, αντιλαμβάνεται ότι ένα μέρος του συντηρητικού εκλογικού σώματος δυσανασχετεί βλέποντας την κομματική κάλυψη που απολαμβάνει το βουλευτικό νεοδημοκρατικό λαμόγιο και αναλαμβάνει να συμβουλέψει τον Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα σήμερα ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο f/b γνωστοποιεί ότι η εν λόγω εταιρεία, Smarts IKE του Θ. Χειμάρα, έχει πάρει από το Δημόσιο έργα ύψους 902.000 ευρώ.

«Η περίπτωση του Θέμη Χειμάρα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η λαμογιά, η ψευτιά και ο εκτσογλανισμός είναι στο DNA της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι το 2019 ήρθαν για να κάνουν πλάτσικο στο δημόσιο χρήμα», συμπληρώνει στο ποστ του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger