Home » , » Στέλεχος της Ν.Δ: Οχι στους ερασιτέχνες κλέφτες. Ψηφίστε τους επαγγελματίες (Βίντεο)

Στέλεχος της Ν.Δ: Οχι στους ερασιτέχνες κλέφτες. Ψηφίστε τους επαγγελματίες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 | 5:00 μ.μ.

Δυσκολευόμαστε να εκτιμήσουμε αν είναι κυνισμός, αλαζονεία χωρίς όριο, οι άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα παραφροσύνης ή πιθανόν συμβαίνει κάτι άλλο που αδυνατούμε να το εντοπίσουμε. Πάντως με πολιτικούς όρους βρισκόμαστε σε αδυναμία να σχολιάσουμε τα όσα ακούμε από τα δεξιά φερέφωνα. 

Ο ένας, ο Αρης Πορτοσάλτε, μας είπε χτες ότι το πρόβλημα της Ν.Δ. είναι ότι στην κυβερνητική της κοινοβουλευτική πλειοψηφία περιλαμβάνονται πολλοί "φρέσκοι" βουλευτές που δεν έχουν την εμπειρία να καλύψουν το πλιάτσικο που κάνουν στο δημόσιο χρήμα.    

Ενας άλλος τύπος σήμερα. ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος είναι αρθρογράφος της "Καθημερινής" και σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, σήμερα, πάλι μέσω του χαμαιτυπείου του Σκάι ... μας έστειλε για υπογλώσσια ... 

Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος, μόνο ένας "άριστος" της σειράς δεν είναι. Οπως μας έχει ενημερώσει ο Δημήτρης Δανίκας πρόκειται για τον "γκουρού των εκλογικών αποτελεσμάτων, την λογική που διατυπώνει προβλέψεις", της Ν.Δ. 

Οπως δήλωνε, λοιπόν ο Α. Δρυμιώτης, στον δημοσιολόγο, πολιτικό γενίτσαρο: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται οπωσδήποτε μια δεύτερη τετραετία για να βάλει γερά θεμέλια στην πρόοδο της χώρας. Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να ξαναμπούμε σε περιπέτειες με ερασιτεχνισμούς". 

Και σήμερα αυτή την εκτίμησή του, ο δεξιός με τον "απίστευτος ορθολογισμός του", -σύμφωνα πάντα με τον Δανίκα- ανέλαβε να μας την κάνει ... κέρματα. Μας λέει λοιπόν ότι για να μην "ξαναμπούμε σε περιπέτειες με ερασιτεχνισμούς", ψηφίστε Ν.Δ αφού στα στελέχη της διαθέτουν τον… επαγγελματισμό των "κλεφτών".

Τι ζούμε γμτ...

Το παρακάτω βιντεάκι το απαλλοτριώσαμε από τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter Bloopers Team (snb)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger