Home » , » Η κόκκινη δράκαινα: Παραμύθι των δεξιών και των ρεφορμιστών.

Η κόκκινη δράκαινα: Παραμύθι των δεξιών και των ρεφορμιστών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 | 11:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια Μπανανία… Τα πάντα ήταν υπό διάλυση, όλα πήγαιναν κατά διαόλου, γιατί «φταίγαμε εμείς, τα κομμούνια»! Τώρα, πως τα καταφέρναμε, ενώ ήμασταν τον περισσότερο καιρό υπό διωγμό, ενώ δεν κυβερνήσαμε ούτε μια μέρα, να φταίμε για όλα τα αποτελέσματα της πολιτικής των αστικών συμμοριών, αυτό είναι μυστήριο. Παίρνουν το σπίτι πχ οι Τράπεζες «πρόσεξε μην έρθουν οι κομμουνιστές και σου πάρουν το σπίτι»! Αυτό που σου πήραν οι τράπεζες; Αυτό!

Ακόμα ένα παραμύθι λέγεται για τη συντρόφισσα Αλέκα. Το ίδιο, το γνωστό, το παλιό, που ακούω εδώ και χρόνια. «Το ΚΚΕ είναι με τη ΝΔ»! Ποιος το έλεγε; Το ΠΑΣΟΚ! Που ξέρουμε όλοι τι έγινε τελικά με όλους εκείνους τους καταπράσινους, που μας έλεγαν «να πάμε μαζί τους για να μην έρθει η δεξιά!» Τελικά πήγαν αυτοί στη ΝΔ να της κρατάνε τα… μπόσικα! Φανταστείτε να τους ακούγαμε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια. Καμία εντύπωση, άλλωστε κλώνος του ΠΑΣΟΚ είναι. Στο μεταξύ δεν κάνει αντιπολίτευση στη ΝΔ, κοιμάται, ξυπνά μόνο για να πει για το ΚΚΕ! Είπε (λένε) η Παπαρήγα υπέρ του Μητσοτάκη! Κομμουνιστής είμαι, αλλά, αν έκανε κάτι τέτοιο η συντρόφισσα, θα ζητήσω να τη διαγράψουν από το Κόμμα. Θα της πάρω και τα συλλεκτικά φύλλα του Ριζοσπάστη, να μάθει!

Τι είπε όμως η Αλέκα; «Απέδωσε ευθύνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις υποκλοπές που γίνονται διαχρονικά». Αυτό σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ είναι «αβάντα στο Μητσοτάκη»! Μην αρχίσω τώρα ποιος έκανε και κάνει αβάντα στο Μητσοτάκη, γιατί δε φτάνει ο σκληρός δίσκος να γράφω για τους ρεφορμιστές και την πολιτική βλακείας που έφερε ξανά τους γαλάζιους πλιατσικολόγους στην εξουσία. Θα πω μόνο για την Παπαρήγα.

Πρώτα από όλα να συμφωνήσουμε, όλοι όσοι είμαστε έντιμοι, πως οι υποκλοπές είναι εντελώς ανήθικες έως παράνομες. Το «παράνομες» εξαρτάται ποιος τις κάνει, αν και θα έπρεπε να είναι πάντα παράνομες. Το άλλο που ξέρουμε καλά είναι πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις παρακολουθούσαν επίσης τους πάντες. Αυτό δεν το λέμε για να δικαιολογήσουμε ένα έγκλημα, αλλά επειδή είναι πραγματικότητα. Ο πατέρας του χουντικούλη για παράδειγμα, ο Αποστάτης, έπρεπε να πάει φυλακή για ένα σωρό σκάνδαλα μεταξύ άλλων και γι αυτό. Ένα όνομα, Μαυρίκης, τίποτε άλλο.

Παρακολουθείται λοιπόν το ΚΚΕ; Μάλιστα, εδώ και χρόνια. Θα έπρεπε; Όχι φυσικά, είναι παράνομο. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιον τιμώρησε; Ακούω. Μήπως κουφάθηκα; Πείτε ονόματα! Νεκρική σιγή! Η Παπαρήγα λοιπόν είπε αλήθειες. Τώρα, αν τις είπε σε χρόνο που δε συνέφερε κάποιους, καθώς θέλουν να το παίξουν «διαφορετικοί», συμβαίνουν αυτά. Για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει φυλακή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Πιστεύει κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει κάτι τέτοιο; Ελάτε τώρα. Ούτε για το αίσχος των Μνημονίων δεν τους πείραξαν, μάλιστα έφεραν δικό τους Μνημόνιο! Μια και το είπαμε, Αλέξη το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ, γαμώ το ρεφορμισμό σας!

Οπότε καλύτερα αφήστε την Αλέκα ήσυχη. Μια χαρά τα είπε. Κοιτάξτε στο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνετε που κοιμάστε όρθιοι, κι αφήστε μας εμάς του ΚΚΕ. Εδώ θα είμαστε σε μερικά χρόνια να δούμε τι θα λέτε και με ποιους θα συγκυβερνάτε…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2023 στις 5:38 π.μ.

Σύντροφε Μήτσο, δυστυχώς δεν θα είμαστε εδώ! Λυπάμαι που το λέω, θα είναι μεγάλο κρίμα, αλλά το ΚΚΕ δεν θα είναι, τουλάχιστον κοινοβουλευτικα. Εάν δεν καταφέρει να ξεφύγει από την περιδινηση της ανυποληψίας, το 4,5 εύκολα γίνεται 3 minus.

27 Ιανουαρίου 2023 στις 4:28 μ.μ.

Δηλαδή για να ξεφύγει το ΚΚΕ από την περιδίνηση της ανυποληψίας πρέπει να συμμαχήσει με το ΣΥΡΙΖΑ .
Το να είσαι δεξιός φίλε μου δεν είναι ντροπή.
Ντροπή είναι να το κρύβεις

27 Ιανουαρίου 2023 στις 4:33 μ.μ.

Αν έπεφτε το κΚΕ κάτω του 3% θα ήταν σωτήριο για το λαϊκό και κομμουνίστρια κινημα

27 Ιανουαρίου 2023 στις 9:32 μ.μ.

Όχι κόκκινε, να αφήσει τα σαλόνια πρέπει και να μπει μπροστάρης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger