Home » , » Αφού η Ν.Δ "ξέθαψε" και τον Καρατζαφύρερ ... Ας θυμηθούμε το ποιόν του ανδρός

Αφού η Ν.Δ "ξέθαψε" και τον Καρατζαφύρερ ... Ας θυμηθούμε το ποιόν του ανδρός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 | 10:56 μ.μ.

 
Αφού το κυβερνητικό κόμμα "ξέθαψε" από τα αζήτητα και τον Καρατζαφέρ για να του προσφέρει πολιτική βοήθεια, σημαίνει ότι για την Ν.Δ., τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά εν όψει βουλευτικών εκλογών.

Ευκαιρία, λοιπόν να ανασύρουμε κι εμείς αποσπάσματα από περασμένες αναρτήσεις μας, καθώς και δυο βιντεάκια, βασικά σαν άσκηση μνήμης. 

Μπορεί να είναι στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, αλλά ο τύπος είναι έναν πάμπλουτος καναλάρχης και η αστική μας δικαιοσύνη τον απέδωσε στην ελληνική κοινωνία πεντακαθαρίδη από όσα κακουργήματα είχε κατηγορηθεί ανάμεσα σ' αυτά και για την εμπλοκή σου σε μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Να θυμίσουμε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μόνο μια απ’ τις υπεράκτιες εταιρείες του Γ. Καρατζαφέρη και του γιού του, η Catalina έχει portfolio ύψους 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και ότι ο ίδιος διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία του, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. 

Οταν ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε κατηγορηθεί για τρία κακουργήματα εμείς το είχαμε εκτιμήσει ότι ο Καρατζαφέρης δεν πρόκειται να πάει σαν πρόβατο σε σφαγή. "Δεν κρατάει στο χέρι του κρυφούς άσσους που μπορεί να βάλλουν φωτιά στο αστικό πολιτικό σκηνικό τους οποίους θα χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει και να πέσει στα μαλακά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει; Ερωτήματα που προς το παρόν δεν έχουν απάντηση", γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε. Για την αστική δικαιοσύνη ο Καρατζαφύρερ αθωώθηκε από ότι του χρέωναν οι κακουργηματικές δικογραφίες που τον βάρυναν και ακούμε παρακάτω..


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:36 π.μ.

Η ΝΔ μαζεύοντας όλα
αυτά τα απόβλητα δεν
Είναι απίθανο να εξασφ
αλισει μια νέα πλειοψη
φία
Φασουλι το φασουλι γε
μιζεί το σακκουλι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger