Home » , » Τα μυστήρια του ναρκόπλοιου «Blume»

Τα μυστήρια του ναρκόπλοιου «Blume»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 | 6:15 μ.μ.

"Γίνεται ένα πλοίο να εντοπίζεται ότι μεταφέρει 4,5 τόνους κοκαΐνη, να δημοσιοποιείται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία του είναι ελληνική και παρόλα αυτά οι ελληνικές αρχές να μην δημοσιοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του πλοίου; Δυστυχώς, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται", αναφέρει η εισαγωγή του ρεπορτάζ που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Documento για τον εντοπισμό του πλοίου «Blume» που πιάστηκε στην Ισπανία με 4.5 τόνους κοκαΐνης.   

Και πραγματικά αυτό το γεγονός είναι πρωτόγνωρο που μόνο επί καθεστώτος Μητσοτάκη θα μπορούσε να συμβεί. Κι αυτό γιατί όταν σε παρόμοιες υποθέσεις που είχαν προηγηθεί και στις οποίες εμπλεκόταν ξένες αστυνομικές υπηρεσίες τα ονόματα των εφοπλιστών στους οποίους ανήκαν τα πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά γινόταν αμέσως γνωστά, άσχετα ποια ήταν η δικαστική κατάληξη αυτών.

Πρόχειρα, ας πούμε θυμόμαστε όταν πλοίο του  «"Διδάκτορας" της ελληνικής ναυτιλίας και βραβευμένου από την ελληνική πολιτεία για την κοινωνική του προσφορά» εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, πιάστηκε με κοκαΐνη,  στο λιμάνι Ίλο του Περού, τις περιπτώσεις Μαρινάκη/Γιανουσσάκη του Noor1 που μετέφερε 2,5 τόνους πρέζα .. Και φυσικά έχουν εντοπιστεί να μεταφέρουν ναρκωτικά καράβια των μεγαλοεφοπλιστών Αγγελόπουλου, και Λαιμού ... ενώ άλλες σχετικές περιπτώσεις που έγιναν γνωστές αφορούσαν τους εφοπλιστές Χαικάλη και Γατελούζο.

Σε όλες αυτές τι περιπτώσεις -που σημειωτέον έγιναν γνωστές από επιχειρήσεις ξένων αστυνομιών- είχαμε μάθει τα ονόματα των εφοπλιστών στα καράβια τω οποίων είχαν εντοπιστεί ναρκωτικά. Τώρα το μόνο που πληροφορούμαστε από δηλώσεις του Σάκη Κεχαγιόγλου, του δικηγόρου που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της "άγνωστης" πλοιοκτήτριας εταιρείας του πλοίου «Blume» που πιάστηκε στην Ισπανία τόνους κοκαΐνης είναι ότι κάποιος μούτσος του πλοίου θα ευθύνεται για το φορτίο κοκαΐνης που κουβαλούσε

Είπαμε ... έχουμε καθεστώς Μητσοτάκη ....

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιανουαρίου 2023 στις 1:11 μ.μ.

https://top-channel.tv/2023/01/20/foto-kush-eshte-pronarja-e-anijes-me-4-5-ton-kokaine-dy-shqiptare-te-arrestuar-momenti-i-ndalimit11/
Τα αλβανικα μ.μ.ε γραφουν παντως ονοματακια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger