Home » , » Η απίστευτη προκλητικότητα του εξουσιαστικού παχύδερμου Θεοδωρικάκου, προκαλεί κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

Η απίστευτη προκλητικότητα του εξουσιαστικού παχύδερμου Θεοδωρικάκου, προκαλεί κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 | 11:33 μ.μ.

Το θράσος και η προκλητικότητα από τα εξουσιαστικά παχύδερμα ποτέ δεν έλειψε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί να μην σε εντυπωσιάσει η απίθανη αναίδεια του υπουργού ΠροΠο να επιχειρήσει να μας βγάλει όλους τρελούς. Οπως διαβάζουμε, λοιπόν σήμερα ο Τάκης Θεωδωρικάκος μετέβει μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια στον Αρειο Πάγο και κατέθεσε μήνυση για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της παράβασης καθήκοντος στον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που κατήγγειλε επιχείρηση συγκάλυψης σε υπόθεση που αφορούσε τον γιο του.

Ας προσπεράσουμε το γελοίο του πράγματος, οι μπάτσοι, δηλαδή, να οργανώνουν ολόκληρη επιχείρηση και να συλλαμβάνουν κάποιους πιτσιρικάδες γιατί είχαν κάποια γραμμάρια "μαύρο". Οι αποκαλύψεις όπως που έρχονται γι' αυτή την υπόθεση, λογικά θα έπρεπε να κάνουν τον υπουργό - γενίτσαρο να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί. Αντίθετα εμφανίζεται στις κάμερες με μια απίστευτη αλαζονεία, κάνοντας το μαύρο άσπρο.

Ανεξάρτητα, λοιπόν, για τους λόγους -που αγνοούμε- το συγκρότημα ΜΜΕ του Μαρινάκη περνάει συνεχώς πριονοκορδέλα των υπουργό, αξίζει να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ της ΕφΣυν που βασίστηκε στις αποκαλύψεις που έκανε σήμερα στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Το Mega επανήλθε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το κινητό του διοικητή της Άμεσης Δράσης από τη νύχτα που σημειώθηκε το περιστατικό με τον γιο του Τ. Θεοδωρικάκου και την παρέα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, στα ντοκουμέντα αυτά καταγράφεται ότι ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ που έκανε τον έλεγχο στους νεαρούς έστειλε στο κινητό του διοικητή της Άμεσης Δράσης μια φωτογραφία με τα ευρήματα. Η ημερομηνία είναι η 21η Νοεμβρίου 2021, ενώ μετά τα ευρήματα, ο ίδιος επόπτης έστειλε και τις φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών που ήταν υπό έλεγχο εκείνη την ώρα.

Το ρεπορτάζ, ουσιαστικά, αναφέρει, ακόμη, ότι οι φωτογραφίες αυτές αντικρούουν τις τωρινές καταθέσεις των τεσσάρων αστυνομικών, με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο να σχολιάζει ότι δεν θα μπορούσαν να ομολογήσουν πως προέβησαν σε κακουργηματικές πράξεις, όπως διαγραφή δικογραφίας, καταστροφή ναρκωτικών κλπ κλπ. 

Ο δημοσιογράφος του σταθμού, εξάλλου, προσθέτει ότι το βίντεο δείχνει τον υπαστυνόμο, που κατέθεσε ότι δεν βρέθηκε τίποτα στη διάρκεια του ελέγχου, να στέλνει φωτογραφίες με ευρήματα που έχει κατασχέσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο ρεπορτάζ του Mega αναφέρθηκε, σχετικά με την υπόθεση της Greek Mafia, ότι ο απερχόμενος επικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι διατεθειμένος, εφόσον κληθεί από τις δικαστικές αρχές ή την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, να καταθέσει σημαντικά στοιχεία για αξιωματικούς, ανάμεσά τους και συνεργάτες του υπουργού, να τα παραθέσει...

Απ' την πλευρά του ο Τ. Θεοδωρικάκος καταφέρθηκε με σκληρά λόγια για τον απόστρατο αξιωματικό που όπως είπε «εκτελούσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες» και «επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά». Σύμφωνα με τον υπουργό η κατηγορία «κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου» καθώς «οι πέντε αστυνομικού κατέθεσαν πως έγινε έλεγχος και δεν βρέθηκε ουδέν μεπτόν».

Ο υπουργός είπε ακόμα ότι θα τους πάει μέχρι τέλους γιατί «με την τιμή και την υπόληψη του γιου μου και της οικογένειας μου κανείς δεν θα παίξει».

Άρα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταθέσει μήνυση και στον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε στο Mega φωτογραφία - ντοκουμέντο με ναρκωτικές ουσίες που φέρεται να είχε τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του επίμαχου ελέγχου. Μέχρι στιγμής ο υπουργός πάντως δεν έχει διαψεύσει τη φωτογραφία.

Στο μεταξύ, ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός τις τελευταίες ημέρες έχει αναφερθεί επίσης σε απόπειρα ανθρώπων που φέρονται να ανήκουν στη φρουρά του υπουργού να αποσπάσουν τον φάκελο για την υπόθεση απ' την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και σε «πογκρόμ» εντός των λεγόμενων «αδιάφθορων» μετά τις 26 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλαδή που δόθηκε η εντολή για έλεγχο... 

 





 


  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Φεβρουαρίου 2023 στις 4:09 μ.μ.

Mε γενιτσαρο αντάμα κι Κουγιας
Όλα τα καθάρματα πάντα μαζι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger