Home » » Ιδιωτικοί στρατοί

Ιδιωτικοί στρατοί

Από giorgis , Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008 | 3:56 μ.μ.


Πανηγυρίζουν οι σεκιουρητάδες αφού με το νομοσχέδιο που έφερε στην βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος δίνει και νομοθετική βούλα στους ιδιωτικούς στρατούς που θα δημιουργηθούν.
«Πρόκειται για το καλύτερο δυνατό νομοσχέδιο που θα μπορούσε να υπάρξει. Με το νομοσχέδιο αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες μας, ενώ το κυριότερο είναι ότι καθιερώνεται η εκπαίδευσή μας, που αποτελούσε πάγιο αίτημά μας », δηλώνει ο Ευάγγελος Πάλλης, συνδικαλιστής της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος.

Δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός του σεκιουριτά. Το νομοσχέδιο του Παυλόπουλου του δίνει το δικαίωμα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας να συλλαμβάνει πολίτες που τους θεωρεί «ύποπτους».

Αντε πάλι να χωνέψεις ότι θα πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ να ψωνίζεις και θα σε υποδέχεται ο σεκιουριτάς με το δάχτυλο στην σκανδάλη,
θα πηγαίνεις στο γήπεδο να παρακολουθήσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και θα νιώθεις δίπλα σου να σε ακουμπάει το όπλο του σεκιουριτά.

Αν και έχουμε τους περισσότερους μπάτσους απ’ όλες τις χώρες της Ε.Ε η κυβέρνηση αναθέτει την πάταξη της όποιας παραβατικότητας στους ιδιωτικούς στρατούς που δημιουργεί και φυσικά αυτοί θα προσφέρουν την όποια «ασφάλεια» στους εργοδότες τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger