Home » , » Τι κάνει έναν αριστερό, που έτρωγε χθες ξύλο από τα ΜΑΤ υπερασπιζόμενος τη δημόσια περιουσία, σήμερα να υπερασπίζεται μαζί με τα ΜΑΤ το ξεπούλημά της;

Τι κάνει έναν αριστερό, που έτρωγε χθες ξύλο από τα ΜΑΤ υπερασπιζόμενος τη δημόσια περιουσία, σήμερα να υπερασπίζεται μαζί με τα ΜΑΤ το ξεπούλημά της;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 | 6:04 μ.μ.

Πηγή: Σωκράτης Ματζουράνης – «Δρόμος της Αριστεράς»

Λίγο μετά τη διαγραφή μου από το ΚΚΕ, πήγα σε μια συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Με πλησίασαν βλοσυροί 2-3 σύντροφοι:

-Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος.

Έφυγα.

Μετά λίγους μήνες, έμαθα πως διαγράφηκαν κι αυτοί.

Πέρασαν τα χρόνια, άλλαξε το πολιτικό σκηνικό, όμως τα χούγια της Αριστεράς, τα ίδια και χειρότερα.

Δυστυχώς...

Για την Αριστερά.

Ήμουν ένας από τους λίγους τότε, που βάλαμε πολύ πλάτη, για το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συχνά κόντρα στην εμπειρία, που μου σιγοψιθύριζε να προσέχω.

-Άντε μήπως και..., ανταπαντούσα κι έκανα το σταυρό μου...

Και όταν το «άσπρο έγινε κατάμαυρο» και το «αριστερό, καραδεξιό» και φώναζα πως «δεξιά αρμενίζουμε», να πάλι η «διαγραφή».

-Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος. Είσαι ένας «Κούλης». Έχασα ξανά, συντρόφους και φιλαράκια.

Η Αριστερά, έχασε την ευκαιρία να ανοίξει όμορφους σοσιαλιστικούς δρόμους.

Η κοινωνία έχασε το δικαίωμα να ελπίζει.

Και οι «διαγράφοντες», έχασαν τον «δρόμο» και τα αριστερά «προικιά» τους.

Αυτά που επικαλούνται και καμώνονται πως τα τιμούν.

Ζόρικες εξελίξεις.

Όμως δε νομίζω πως τούτα είναι τα χειρότερα. Το χειρότερο για μένα, είναι πως τούτοι οι παλιοί σύντροφοι και φίλοι, σήμερα υπουργοί, βουλευτές, κυβερνητικοί παράγοντες και στελέχη, υπερασπίζονται με πάθος μια πολιτική, που μέχρι χθες την αντιπάλευαν.

Γιατί τούτη η μετάλλαξη;

Τούτο το γιατί, με ταλανίζει.
Και πιο πολύ, με τρομάζει η απάντησή του.

Τι κάνει έναν αριστερό, που έτρωγε χθες ξύλο από τα ΜΑΤ υπερασπιζόμενος τη δημόσια περιουσία, σήμερα να υπερασπίζεται μαζί με τα ΜΑΤ το ξεπούλημά της;

Πως αισθάνεται όταν ακούει τον Τσακαλώτο να λέει με περηφάνια: «πραγματοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που γίνεται παγκοσμίως»!!

Πως νοιώθει ένας αριστερός, όταν σηκώνει το χέρι του και ψηφίζει να κοπεί το ΕΚΑΣ στη μάνα του που παίρνει 300 ευρώ σύνταξη και όταν του το λες, να σου απαντά θυμωμένος:

-Δεν κόβουμε τη σύνταξη, ρε «Κούλη»....

Πως γίνεται αγωνιστές, αριστεροί που αντιπάλεψαν τη χούντα, να νοιώθουν άνετα με τον Καμμένο και τους χρυσαυγίτες στη Ρω, να μη ντρέπονται όταν υπουργός της κυβέρνησής τους δηλώνει ξεδιάντροπα: «Πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της  Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη;»

Καμιά ενόχληση, έστω «για τα μάτια», όταν ο αρχηγός, μετά το «προσκύνημα» στο Σκοπευτήριο και στην Αβάνα, δηλώνει στη Νίσυρο, σχεδόν ερωτευμένος με τον ακροδεξιό Καμμένο, αυτό το δεξιό «στήριγμα» της κυβέρνησης,, που την προηγούμενη δήλωνε: «Αν μου πει ο Ιερώνυμος, ρίχνω την κυβέρνηση»; 

Πόσο περήφανοι αισθάνεστε, όταν ο αρχηγός δηλώνει πως δε θα ζητήσει από κανέναν την άδεια για να δώσει μια ελεημοσύνη στους εξαθλιωμένους και την ίδια στιγμή να διαβεβαιώνει τα αφεντικά πως δε θα το ξανακάνει χωρίς την άδειά τους;

Πόσο εθνικά περήφανοι νοιώθετε, όταν ο αριστερός υπουργός σας κλαψουρίζει: «Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δρα στο πνεύμα της  συμφωνίας, αλλά σε κάποια θέματα πρέπει να έχει και μια διακριτική ευχέρεια να κυβερνήσει». 

Συμφωνείτε με την καταψήφιση απάτη χώρα μας, του ψηφίσματος του ΟΗΕ, για την πλήρη κατάργηση των πυρηνικών όπλων; Τι διάολο, είχε κι αυτό «κόστος», ήθελε ισοδύναμα;

Τελειωμό δεν έχουν τούτα τα ερωτηματικά, σύντροφοι και συνοψίζονται σ' ένα:
Τι δουλειά έχετε σε τούτη την εφεδρεία του συστήματος;
Τι προσδοκάτε;
Ποια ψευδαίσθηση, σας αιχμαλωτίζει πια;

-Για να μη ξανάρθει η δεξιά, θα μου πείτε.

Για πείτε μου λοιπόν.

Σαν αντιπολίτευση:

 . θα στηρίζατε τούτη την κυβέρνηση;
 . θα ψηφίζατε τούτους τους  νόμους;
 .  θα θεωρούσατε αριστερή τη σημερινή κυβέρνηση;
 . Δε θα ζητούσατε να φύγει;

-Ναι, αλλά εμείς, είμαστε αριστεροί, θα μου ξαναπείτε.

Λυπάμαι ειλικρινά φίλοι μου, αλλά υπήρξατε αριστεροί.

Σήμερα, δυστυχώς καταλήξατε απλά υπουργοί, βουλευτές και στελέχη, μιας δεξιάς πολιτικής, που κάποτε την αντιπαλεύαμε μαζί.

Κάνατε αντίπαλο τη διαδρομή σας και τον αντίπαλο, εταίρο σας.

Δεν είστε Αριστερά.

Και το ξέρετε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 127 σχόλια

4 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:23 μ.μ.

Το σκηνικό με τη διαγραφή σου από το ΚΚΕ είναι το ίδιο με αυτά που γράφεις στη συνέχεια; Έστριψε δεξιά ως κυβέρνηση κανένα ΚΚΕ όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Καλός ο συμψηφισμός σας αλλά δεν έχει δράκο. Να απολογηθείτε στο λαό που φέρατε ως κυβέρνηση τα αριστεροδεξιά ρεμάλια του ΣΥΡΙΖΑ.

4 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:23 μ.μ.

Καλά, ρε Ματζουράνη, να τάλεγε κανας άλλος...
Ποιοί είναι "οι «διαγράφοντες»...", που ..."έχασαν τον «δρόμο» και τα αριστερά «προικιά» τους....."
και τώρα "...Αυτά που επικαλούνται και καμώνονται πως τα τιμούν."!!!
Δε διευκρινίζεις στο κείμενο! Κάπου πας να μπερδέψεις του τΣυριζάνους ΣΟΥ με τους κουκουέδες, για να βγείς στον αφρό.
Διάλεξες τη διαγραφή σου από το ΚΚΕ για να στήσεις την ΠΤΦΑ (="Πρώτη και Τελευταία Φορά Αριστερά") για ...."να ανοίξεις όμορφους σοσιαλιστικούς δρόμους"(!) και όταν κατάλαβες τι θα επακολουθήσει, την έκανες και πας τώρα να μας βγείς κι από πάνω;!;!
Θάπρεπε να λες κι ευχαριστώ σε αυτούς, που σε διαγράψανε, όποιοι κι αν ήτανε αυτοί!
Τουλάχιστον, με σένα δεν πέσανε έξω, και πιο δυνατό καμπανάκι δεν μπορούσαν να σου χτυπήσουν.
Αλλά άμα έχεις το αλάθητο στο DNA, φταίει προφανώς ο λάθος κόσμος, που ζείς............
Π

4 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Καλά να πάθεις που ήθελες να προσπαθήσεις και να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό. Δεν καθόσουν στο ΚΚΕ να κάνεις επαναστατική γυμναστική εκ του ασφαλούς και να ασκείς κριτική προβάλλοντας την ιδεολογική "καθαρότητα" και "επαναστατικότητά" σου με ένα κομματικό μισθό εξασφαλισμένο; Τζάμπα κόπος...

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:10 π.μ.

Περιμένω με αγωνία τα έμμισθα troll του ΣυριζοΠαπά να αναλάβουν υπηρεσία από τους υπονόμους της Κουμουνδούρου. Όχι εναντίον όσων λέει ο Ματζουράνης για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για συμψηφισμό με το ΚΚΕ. Φαίνεται ότι δεν τους πληρώνουν γι' αυτό τους παράτησε μέχρι και ο Δαβαράκης. Στηρίζονται πλέον μόνο σε όσους δουλεύουν αμισθί και ελπίζουν σε άλλους είδους εξυπηρετήσεις. Πάντως το διαβατήριο για τους πάσης φύσεως πρώην και νυν και αεί συριζαίους, πασόκους, λαετζήδες, αλαβάνους, κόντρες, τζιμακοπανούσηδες, φασίστες της χρυσής αυγής κλπ συγγενείς παραμένει ένα και απαράλλαχτο: Η διαρκής μπουρδολογία, η καλλιέργεια αυταπατών στο λαό πασπαλισμένη με το μότο "έπεσα απ' τα σύννεφα", "δεν ήξερα" και μπόλικο αντικομμουνισμό που τον πλασσάρουν έντεχνα, όχι ως αντικομμουνισμό, αλλά ως τάχα μου αντικουκουεδισμό για να "τσιμπήσουν" οι αφελείς.

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:53 μ.μ.

Γιάννης. Δεν ήτανε κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα πάντα με τις Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. Είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Στο ΠΑΜΕ και συνολικά στην Λαική Συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής όπως εσύ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας εσύ την δική σου. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΟΙ Κομμουνιστές έχουμε τα Κότσια. ΕΣΥ...... Ξέχνα τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Τα βλέπουμε τα Εγκλήματα τους.

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρια. Διαφορετικό είναι να φύγεις από το ΚΚΕ, το οποίο πέραν από εξασφαλισμένη διαμαρτυρία δεν δίνει καμία προοπτική με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν μηχανισμός ανώδυνης εκτόνωσης, και να ενταχθείς αλλού ή πουθενά ίσως. Δεν είναι απαραίτητο να πας στις "Αριστερές Κυβερνήσεις". Βλέπουμε και τα αποτελέσματα των αγώνων του ΠΑΜΕ, το οποίο άλλωστε ελέγχεται από το ΚΚΕ. Κότσια για μια απεργία και μια πορεία μια στο τόσο έχουμε όλοι, αποτελέσματα και προοπτική δε βλέπουμε δυστυχώς.

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 μ.μ.

Γιάννης. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε σε όλα όσα έλεγε. Σκέψου μόνο τι θα είχε συμβεί αν είχε λυγίσει το 2012. Τα αποτελέσματα θα ήτανε καταστρεπτικά. Δεν χρειάζεται απαγοήτευση επειδή πίστεψες στον Σύριζα. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε Ταξική Βάση και υπάρχει προοπτική. Οσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εργατική Λαική Εξουσία. Σε αυτή την Εξουσία το ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην διακυβέρνηση. Οσο έχουμε Καπιταλισμό θα Συμμετέχει στο Αστικό Κοινοβούλιο απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Αυτή είναι η λύση και όχι ένας νέος Σύριζα.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:49 π.μ.

Χαρά στο κουράγιο σου Παναγιώτη να εξηγείς στο Συριζοπασόκο που δήθεν ξεγελάστηκε από τον Τσίπρα γιατί όσα λέει είναι μπούρδες.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:37 μ.μ.

1.49 Χρειάζεται να εξηγούμε πάντα γιατί διαβάζουνε και άλλοι άνθρωποι.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:40 μ.μ.

Παναγιώτη εγώ συμφωνώ μαζί σου. Άκουσες όμως κανέναν απ' όλους όσους δεν σήκωναν κουβέντα για το ΣΥΡΙΖΑ, απ' όλους όσους ειρωνευόντουσαν αφ' υψηλού το σύνθημα του ΚΚΕ το 2012 "Μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ" να κάνει έστω και μισή αυτοκριτική; Αυτοί μας θρόνιασαν ως κυβέρνηση τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ που έχουν ξεσκίσει τον κόσμο όπως έκαναν οι προηγούμενοι, αυτοί είναι συνένοχοι για όσα κάνει η κυβέρνησή τους που ετοιμάζει 4ο μνημόνιο για μία δεκαετία και έχουν το θράσος τώρα να κρύβονται και να παριστάνουν τους δήθεν αντιρρησίες και τους τάχα μου διαφωνούντες. Όταν συζητάμε λοιπόν νομίζω ότι οφείλουμε όλοι να μιλάμε καθαρά, στην τελική δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτέ όλοι πασοκοσυριζαίοι.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρια, όποιος πίστεψε στο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε ΚΑΙ γιατί το ΚΚΕ δε δίνει καμία εναλλακτική προοπτική, όχι κατανοητή τουλάχιστον από τον πολύ κόσμο. Η ηγεσία έχει αποξενωθεί από τις μάζες και δίνει προτεραιότητα στην διατήρηση και αναπαραγωγή των προνομίων της, ενώ χρησιμοποιεί το επιχείρημα της "κατάρριψης αυταπατών" για να καταστρέψει κάθε κινηματική διαδικασία εν τη γεννέσει της για να μην της χαλάσει το μεροκάματο. Στα χρόνια της κρίσης δεν έχω δει το ΠΑΜΕ να έχει "αποσπάσει" κανένα μέτρο ανακούφισης από την αστική κυβέρνηση, κάθε άλλο. Και σε τελευταία ανάλυση και η αντιπολίτευση στο αστικό κοινοβούλιο συμμετοχή στην καπιταλιστική διαχείριση είναι, θέλεις δε θέλεις.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:51 μ.μ.

8.40 Συμφωνούμε σε αυτά που λες.

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:04 π.μ.

Γιάννης. Κάνεις λάθος. Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα Εξουσίας και Διακυβέρνησης. Μόνο που δεν υπάρχει τ΄τοια λύση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Για αυτό και προσπαθούμε να ενώσουμε τον λαό σε Ταξική Βάση μέσα απο την Λαική Συμμαχία για μέτρα ανακούφισης και να καθυστερήσουμε τα χειρότερα και επιτυχίες υπάρχουνε που όσο θα δυναμώνει θα είναι μεγαλύτερες με τελικό στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Οσο έχουμε Καπιταλισμό το ΚΚΕ θα Συμμετέχει στις Αστικές εκλογές απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Ο Καθένας καταλαβαίνει την τραγωδία που θα είχε συμβεί αν το 2012 είχαμε μπει σε Κυβέρνηση. Η Απόλυτη καταστροφή.

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:12 π.μ.

Γιάννης. Το τελευταίο οτι η συμμετοχή σαν Εργατική Λαική Αντιπολίτευση στο Αστικό Κοινοβούλιο είναι Αστική διαχείρηση σε διαψεύδει ο Λένιν στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Η Συμμετοχή σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού είναι Καραμπινάτος Οπορτουνισμός.

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:46 μ.μ.

Γιάννης. Αυτό που λες για το μεροκάματο δεν στέκει. Αν θέλανε μεροκάματο θα ήτανε μαζί με τον Σύριζα στην κονόμα.....

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:12 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρία: Καθόλου συγκεκριμένο δεν είναι το πρόγραμμα, παρά μόνο στο μυαλό της ηγεσίας όπου υπάρχουν και οι "επιτυχίες". Στον πραγματικό κόσμο το ΚΚΕ αντιμετωπίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία, στην καλύτερη περίπτωση, ως περιθωριακή ομάδα γραφικών που πιστεύουν σε ουτοπικά οράματα και εξασφαλίζουν μία ηχηρή διαμαρτυρία, η οποία όμως δεν αρκεί. Οι "προσπάθειες" μετά από τόσα χρόνια ύφεσης και καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων δεν έχουν αποφέρει τίποτα.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Ο Λένιν για τη συμμετοχή στα αστικά κοινοβούλια μιλάει στον ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ, όχι στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Όπου όμως μιλάει και για συνεργασίες με άλλα κόμματα και συμβιβασμούς και φυσικά αναλύει κριτικά την εκάστοτε συγκεκριμένη κατάσταση και δεν επικαλείται κείμενα γραμμένα έναν αιώνα πριν την εποχή του ως Ευαγγέλια. Η συσσωρευμένη πείρα σήμερα (που δεν υπήρχε την εποχή του Λένιν)έχει καταδείξει τα αποτελέσματα και τα όρια της συμμετοχής στα κοινοβούλια.
Το κόμμα έχει επαγγελματικά στελέχη που δεν κάνουν, και δεν έχουν κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά, οπότε το μεροκάματο εξαρτάται από την ύπαρξη και την αυτοτέλειά του. Πράγματι, όσοι είχαν περισσότερες φιλοδοξίες και ικανότητες "καριέρας" έφυγαν για παραπάνω.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:09 π.μ.

Γιάνης. Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι απόλυτα συγκεκριμένο. Μιλάει για την Λαική Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων και Φτωχών Αγροτών που παλεύει στο σήμερα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ο ΛΕΝΙΝ δεν μιλάει για συνεργασίες με άλλα κόμματα για αυτό άλλωστε ανέτρεψε την Αριστερή κυβέρνηση Κερένσκι. Είδαμε τον Σύριζα Αριστερή κυβέρνηση είναι. Αποδειχτήκανε αυτά απο την ζωή ολόκληρο τον 20ο αιώνα καταστροφικά για τον λαό. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:25 π.μ.

Γιάννης. Τα όρια Συμμετοχής στα Αστικά Κοινοβούλια είναι όπως τα έβαλε ο ΛΕΝΙΝ και η εμπειρία που υπάρχει πλέον. Συμμετοχή απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης όσο οι καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Τον Αριστερισμό του Λένιν πρέπει να τον δεις ξανά. Δεν μιλάει πουθενά για κόμματα στον Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο. Η Δουλειά των Κομμουνιστών είναι να ενώσουνε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ παραμρερίζοντας τα κόμματα που φτιάχνει ο Καπιταλισμός για εμπόδιο. Συμβιβασμούς πάντα κάνουμε. Ενας τέτοιος συμβιβασμός είναι η Λαική Συμμαχία. 21 φλεβάρη 6.30 στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ. Κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης. Καθόλου συγκεκριμένο δεν είναι στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας, ειδικά ο τρόπος που θα υλοποιηθεί το ουτοπικό όραμα. Φυσικά και μιλάει ο Λένιν για συνεργασίες και συμμαχίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις κατά περίπτωση αναλόγως του συσχετισμού δυνάμεων και των συνθηκών. Όπου δεν μπορείς να επιβληθείς συνεργάζεσαι μέχρι να γίνεις ισχυρός. Την κυβέρνηση Κερένσκι την ανέτρεψε γιατί μπορούσε. Μήπως έχει τίποτα ένοπλα Σοβιέτ κρυμμένα κάπου ο Περισσός ή μήπως τα προετοιμάζει; Δε νομίζω... Μάλλον εσύ πρέπει να ξανακοιτάξεις τον ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ. Καλές οι διαδηλώσεις κάτω από τη Σημαία του ΚΚΕ αλλά δε σωνόμαστε έτσι. Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:52 π.μ.

10.31 Αυτοκριτική ασφαλώς και κάνουμε πάντα για το πως θα γίνουνε όλα καλύτερα για την ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας. Επίσης αλλάξαμε οτι κατέστρεψε το ΚΚΕ μέχρι το 1991...Ο Λένιν δεν μίλαγε για πολιτικές συνεργασίες. Πάντα έβαζε σαν πρώτη προυπόθεση για την ανατροπή του Καπιταλισμού την νίκη απέναντι στον Οπορτουνισμό και για αυτό πέτυχε. Τα κόμματα τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός και είναι εργαλεία του. Τον λαό θέλουμε να ενώσουμε. Το Αριστερισμό πρέπει να τον δεις ξανά για τον Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο. Η Διαδηλώσεις είναι κάτω απο την Σημαία του ΠΑΜΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ δηλαδή της Τάξης μας. Το γνωρίζεις άλλωστε οτι συμμετέχει κόσμος και σωματεία που δεν ανήκουνε στο ΚΚΕ και στην Συνδικαλιστική μας παράταξη.

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:55 π.μ.

10.31. Ο Λαός καταλαβαίνει πολύ καλά τι του λέμε και πως θα γίνει. Προτιμάει το μικρότερο κακό και το πληρώνει πάντα. Αυταπάτες δεν θα του πουλήσουμε οτι με Καπιταλισμό θα ζήσει καλύτερα. Βλέπουμε και την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Δικαιωθήκαμε απόλυτα.

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:43 μ.μ.

Γιάννης. Σε τι ακριβώς θα βοηθήση το ΚΚΕ στον Στρατηγικό του στόχο για Εργατική Λαική Εξουσία η Πολιτική Συνεργασία με ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ κ.α απο την στιγμή που ο λόγος που υπάρχουνε είναι η υπηρεσία στον Καπιταλισμό...

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:30 μ.μ.

Παναγιώτης, ο λαός δε σας καταλαβαίνει ως πολιτικό πρόγραμμα και ως προοπτική παρά μόνο ως διαμαρτυρία και καταγγελτικό λόγο. Φυσικά προτιμάει το μικρότερο κακό (όπως το αντιλαμβάνεται), τι θέλεις; Να προτιμήσει το μεγαλύτερο; Η απολογητική για να δικαιολογηθεί ο απομονωτισμός και η υπονόμευση κάθε κινηματικής προσπάθειας που δεν ελέγχεται από το κόμμα δε λέγεται "αυτοκριτική". Φυσικά και μιλούσε για πολιτικές συνεργασίες ο Λένιν. Εσύ προφανώς μπερδεύεις τον ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ με κάποιο άλλο έργο, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο ΠΑΜΕ συμμετέχουν και άλλοι αλλά ελέγχεται απόλυτα από το ΚΚΕ, όπως γνωρίζουν όλοι.

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

Γιάνης. Συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση. Απόλυτα καταλαβαίνει ο λαός τι λέμε. Διαλέγει το μικρότερο κακό στις παγίδες που του βάζει ο Καπιταλισμός. Με αποτέλεσμα να συνεχίσει να ζει μεσα σε τραγωδίες. Λύση θα βρει όταν αποφασίσει να πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του. Ο Λένιν με τους Μπολσεβίκους πήρανε την εξουσία φτιάχνοντας Κ.Κ απο το 1903 σε Ανοιχτή σύγκρουση με τον Οπορτουνισμό ανατρέποντας την Αριστερή Κυβέρνηση Κερένσκι. Σίγουρα έχεις μπερδευτεί και μιλάς για τον ...αριστερισμό....όπως τον ενοούνε Κάουτσκι Μπερστάιν Μπουχάριν Τρότσκι...κ.α. Αυτό όμως είναι άλλο. Τα Κ.Κ είναι εδω για να ενώσουνε τον λαό σε Ταξική Βάση και όχι να εγκλωβιστούνε στον Καπιταλισμό με τα κομματα του.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Παναγιώτης, αν κατάλαβες ότι εννοώ συνεργασία με τα συγκεκριμένα κόμματα, λες και δεν υπάρχουν άλλα κόμματα, οργανώσεις και συλλογικότητες, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Επίσης δεν καταλαβαίνεις (ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) ότι μιλάμε για το έργο "Αριστερισμός, η παιδική αρρώστια του Κομμουνισμού" οπότε συνέχισε την κασέτα. Ούτως ή άλλως δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που θέτω.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:09 μ.μ.

Γιάννης. Το ίδιο πράγμα λέω ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κ.α. Ολα είναι φτιαγμένα για το Εγκλωβισμό του λαού και των Κ.Κ στον Καπιταλισμό. Αλλωστε η ιστορία του 20ου αιώνα για την καταστροφή απο τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ τα λέει όλα. Θα πρέπει να το ξανα δεις το συγκεκριμένο βιβλίο του ΛΕΝΙΝ για τον ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ που είναι σωστό και πάντα επίκαιρο. Με τον Καπιταλισμό παγκόσμια στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο η αποστολή των Κ.Κ είναι να ενώσουνε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να συμμετέχουνε στα Αστικά Κοινοβούλια απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης και σε καμμία περίπτωση συμμετοχή σε κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Αυτά λέει ο ΛΕΝΙΝ και τον δικαιώνει και ο ΛΕΝΙΝ. Αν μιλάς για ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ και σία καμμία διαφωνία.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Παναγιώτης συνεχίζεις την κασέτα χωρίς να απαντάς επί της ουσίας σε τίποτα. Το βιβλίο προφανώς και δεν το έχεις κοιτάξει ποτέ γιατί θα έβλεπες ότι στηλιτεύει με ακρίβεια ότι κάνει τι ΚΚΕ σήμερα. Πράγματι είναι επίκαιρο, από αυτήν την άποψη.Επίσης κανείς δεν είπε να μπει σε κυβέρνηση αλλά εσύ συνεχίζεις το ποίημα που σου έχουν δώσει στο σκονάκι. Μην κάνεις τον κόπο λοιπόν, τα έχουμε χιλιοδιαβάσει.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:40 μ.μ.

Γιάννης. Ο ΛΕΝΙΝ και οι Μπολσεβίκοι πήρανε την εξουσία στην Ρωσία γιατί ανατρέψανε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ. Το τι ακριβώς σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο λαός το ζει στο πετσί του 2 χρόνιοα με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΙ καθημερινά. Το ΚΚΕ συμμετέχει στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης και παλεύει να ενώσει τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ χωρίς εγκλωβισμό στα κόμματα που φτιάχνει ο Καπιταλισμός και σε κυβερνήσεις του σύμφωνα πάντα με ότι έκανε ο ΛΕΝΙΝ το 1917 και στο πάντα επίκαιρο έργο του.

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

Παναγιώτης, είπαμε να μην συνεχίζεις το ποίημα αφού δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις επί της ουσίας. Ο Λένιν ανέτρεψε την κυβέρνηση (όχι ΑΡΙΣΤΕΡΗ αλλά δεν έχει σημασία) με τα Σοβιέτ. Το ΚΚΕ τι έχει; Τίποτα. Επίσης ο Λένιν ανέλυε την εκάστοτε συγκεκριμένη κατάσταση και δεν έκανε ανιστορικά ευαγγέλια τα έργα των προηγουμένων. Το ΚΚΕ μόνο τις φωτογραφίες του αναρτά γιατί από το έργο του δεν έχει ιδέα. Τζάμπα κόπος να συνεχίζεις.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:11 π.μ.

Γιάννης. Ο Λένιν ανέτρεψε την Αριστερή κυβέρνηση Κερένσκι δεν αλλάζει αυτό. Τα Σοβιέτ δεν είναι πολιτικά κόμματα. Τις είδαμε τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ όλο τον 20ο αι΄ωνα και με τον Σύριζα σήμερα. Το καλύτερο εργαλείο του Καπιταλισμού. ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ και όχι τους ...κάουτσκι μπερστάιν....

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:40 μ.μ.

Παναγιώτης, τα Σοβιέτ ήταν πολιτικές οργανώσεις που ΔΕΝ ελέγχονταν από τους Μπολσεβίκους αλλά συνεργάζονταν και επηρέαζαν τις αποφάσεις τους, όπως αποδείχτηκε. Επίσης τα Σοβιέτ ήταν ένοπλα, μια παράλληλη εξουσία. Τίποτα παρόμοιο με τη σημερινή κατάσταση και το ΚΚΕ φυσικά. Επίσης κανείς δεν είπε για συμμετοχή σε κυβερνήσεις αλλά εσύ το χαβά σου πιπιλάς την κασέτα. Το μεροκάματο να βγαίνει...

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 μ.μ.

Γιάννης. Τα Σοβιετ ήτανε Εργατικά συνδικάτα μην τα μπερδεύεις. Ο ΛΕΝΙΝ δεν συνεργάστηκε με κανένα κόμμα. Και ανέτρεψε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:35 μ.μ.

Σε μη Επαναστατικές συνθήκες οι Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ταξική Ενότητα. Και χωράμε όλοι. Δεν χρειάζονται διασπαστηκές ενέργειες.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Παναγιώτης τα Σοβιέτ ήταν συμβούλια με πολιτική εξουσία, άρα ισοδύναμα με κόμματα. Επίσης το ΚΚΕ σήμερα σαμποτάρει τα συνδικάτα που δεν ελέγχει απόλυτα. Διασπαστικές ενέργειες χρειάζεται το σύστημα και το ΚΚΕ παίζει αυτό το ρόλο. Είναι ίδιο με τα υπόλοιπα κόμματα αλλά παίζει άλλο ρόλο στο θέατρο κοροϊδίας και χειραγώγησης του λαού.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

Γιάννης. Μη τα μπερδεύεις.Τα Σοβιέτ δεν ήτανε κόμματα. Εργατικά Σωματεία ήτανε. Το ΚΚΕ συμμετέχει σε όλα τα Σωματεία Εργατικά Κέντρα Ομοσπονδίες ΓΣΕΕ παντου. Οπως και στο Αστικό Κοινοβούλιο απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Και οι Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο το ΠΑΜΕ που είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ πάνω απο όλα.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:56 μ.μ.

Γιάννης. Διασπαστικές ενέργειες είναι όταν σαμποτάρεις την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Πάγια θέση μας είναι για Αντιπροσοπευτικά προεδρεία ανάλογα με την δύναμη όλων των Συνδικαλιστικών παρατάξεων. Τα κόμματα του Καπιταλισμού και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι όπως το λες συμφωνούμε

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:23 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια ο ΛΕΝΙΝ δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψε. Αυτό δεν αλλάζει...

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 μ.μ.

Γιάννης. Το ισοδύναμα με κόμματα....προφανώς δεν είναι ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. Αντίθετα το 2ο και 3ο γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που οδηγούνε σε ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ επειδή χαλάει τον ΧΥΛΟ είναι ...ασυναρτησίες....ΜΑΛΙΣΤΑ...

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:39 μ.μ.

Παναγιώτης είσαι πανάσχετος και συνεχίζεις το ποιηματάκι για να βγει το μεροκάματο. Τα Σοβιέτ ήταν συμβούλια (αυτό θα πει η λέξη) εργατών, αγροτών και στρατιωτών. Ήταν πολιτικές οργανώσεις ευρύτερες από απλά εργατικά συνδικάτα. Ο Λένιν ανέτρεψε την κυβέρνηση με τα ένοπλα Σοβιέτ, το ΚΚΕ δεν έχει ένοπλα Σοβιέτ και αυτό αλλάζει τα πάντα. Χυλός είναι το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου από τα ραβασάκια που παίρνεις από το κόμμα. Και μόνο που απαντάς με τέσσερα σχόλια σε ένα δείχνει την τρικυμία που βρίσκεσαι. Τελείωνε λοιπόν...

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:29 π.μ.

Γιάννης. Τα Σοβιέτ ήτανε Εργατικά Συνδικάτα αυτό δεν αλλάζει. Οπως και το ότι ανατρέψανε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ. Ουτε αυτό αλλάζει. Σε μη Επαναστατικές συνθήκες οι Κομμουνιστές συμμετέχουνε στο Αστικό Κοινοβούλιο απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης όσο οι καπιταλιστές έχουνε την εξουσία. Και παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού σε Ταξική Βάση. 21 Φλεβάρη στην Ομόνοια 6.30 με το ΠΑΜΕ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:55 μ.μ.

Παναγιώτης συνεχίζεις το ποίημα. Ούτε τα Σοβιέτ δεν ξέρεις τι ήταν, προφανώς. Όχι δεν ήταν απλώς συνδικάτα, ήταν μια παράλληλη εξουσία και μάλιστα ένοπλη, και έτσι ανέτρεψαν την κυβέρνηση που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ. Και αυτό δεν αλλάζει. Το ΚΚΕ υπονομεύοντας κάθε λαϊκή αντίδραση και εισπράττοντας τη βουλευτική αποζημίωση και κομματική επιχορήγηση είναι μέρος του συστήματος. "Ενότητα" του λαού υπό την κηδεμονία του ΚΚΕ είναι ασφαλιστική δικλείδα του συστήματος. Οι διαδηλώσεις και η πορείες μια στο τόσο είναι στάχτη στα μάτια. Κι αυτό δεν αλλάζει...

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:39 μ.μ.

Γιάννης. Τα Σοβιέτ ήτανε Συνδικάτα η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Και την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ την ανατρέψανε ούτε αυτό αλλάζει. Καμμία υπονόμευση. Στο ΠΑΜΕ και γενικά στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Παλεύουμε για το κάθε πρόβλημα του λαού και ταυτόχρονα γίνεται η Αντιπαράθεση των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:43 μ.μ.

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται στα στοιχειώδη, οπότε άσε τα δύσκολα. Το ΠΑΜΕ είναι απόλυτα ελεγχόμενο από το ΚΚΕ και απαιτεί τυφλή υποταγή. Όποιος έχει διαφορετική άποψη διαγράφεται, ούτε αντιπαράθεση απόψεων ούτε τίποτα παρόμοιο.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:28 μ.μ.

10.43. Αν φοβάσαι την Ιδεολογική Αντιπαράθεση είναι άλλο. Δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο ψέμματα. Στο ΠΑΜΕ συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Ιδεολογικά αντιπαράθεση και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. 21 Φλεβάρη 6.30 στην Ομόνοια. Κάτω απο την Σημαία της ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:05 μ.μ.

11.28 Εσύ φοβάσαι ιδεολογική αντιπαράθεση, γι' αυτό είσαι σε αυτό το κόμμα που κάθε διαφορετική άποψη απαγορεύεται και απλώς επαναλαμβάνεις μια κασέτα χωρίς να απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας. 21 Φλεβάρη μία ακόμα άσκηση επαναστατικής γυμναστικής χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Γιαννής. Ακριβώς το Αντίθετο. Τα Κ.Κ δεν είναι για Ιδεολογική Αντιπαράθεση. Εθελοντικά μπαίνεις και είσαι Κομμουνιστής. Κουράστηκες η δεν θέλεις φεύγεις. ΘΕΜΙΤΟ. Τώρα δεν μιλάμε για αυτό. Για την Λαική Συμμαχία μιλάμε και για την Ταξική Ενότητα. Συμμετέχει όποιος θέλει. Μέσα στον Αγώνα γίνεται και η ιδεολογική αντιπαράθεση εμεις την Επιδιώκουμε. ΕΣΥ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

Γιάννης. Αυριο 6.30 στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ. Κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας.Τα εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι καθημερινά. Νέα μέτρα φέρνει.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

Παναγιώτης, όταν ένα ιερατείο κατέχει την απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει περιθώριο για ιδεολογική αντιπαράθεση. Φυσικά εθελοντικά μπαίνεις στην απόλυτη υποταγή στην ηγεσία. Λαϊκή Συμμαχία με την απόλυτη ηγεσία ενός κόμματος δεν υπάρχει, μόνο μεταξύ πολλών ισότιμων κομμάτων. Τα νέα μέτρα έρχονται και η συγκέντρωση στην Ομόνοια δεν πρόκειται να τα αποτρέψει, απλώς θα εκτονώσει ανώδυνα την κατάσταση.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

Γιάννης. Κάνεις λάθος. Στα Κ.Κ μπαίνεις εθελοντικά και η πειθαρχία πρέπει να είναι Σιδερένια. Μπορεί να κουραστείς να αλλάξεις ΘΕΜΙΤΟ. ΦΕΥΓΕΙΣ. Δεν μιλάμε για αυτό όμως. Μιλάμε για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού και την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η διαπάλη των απόψεων. Εμείς την θέλουμε. ΕΣΥ....

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:57 μ.μ.

Γιάννης. Μιλάμε για ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Δεν μιλάμε για ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κ.α που φτιάχνει ο Καπιταλισμός για να μη χάσει την εξουσία του. Μη τα μπερδεύεις.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:00 μ.μ.

Τα νέα μέτρα έρχονται απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και θα τα αποτρέψει ο λαός με τον αγώνα του μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Σήμερα βλέπει μπροστά του τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί 100% σε ότι του έλεγε όταν αρνήθηκε να πέσει στον Βόθρο το 2012.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Παναγιώτης, σιδερένια πειθαρχία και διαπάλη απόψεων δεν πάει μαζί. Διάλεξε: ή υπακούς τυφλά στο ιερατείο σαν φανατικός θρησκευόμενος ή σκέφτεσαι ελεύθερα και αμφισβητείς τα κακώς κείμενα. Αυτό λέγεται αυτοκριτική την οποία το ΚΚΕ έχει ξεχάσει τι σημαίνει. Τα νέα μέτρα τα παίρνει η (όχι αριστερή πλέον) κυβέρνηση και το ΚΚΕ σιγοντάρει στην εφαρμογή τους σαμποτάροντας κάθε λαϊκή αντίδραση και δημιουργώντας κατάσταση ανώδυνης εκτόνωσης με την επαναστατική γυμναστική.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:45 μ.μ.

Γιάννης. Τα Μπέρδεψες. Μέσα στα Κ.Κ δεν υπάρχει διαπάλη. Εθελοντικά μπαίνεις όταν κουραστείς φεύγεις. ΘΕΜΙΤΟ. Τα Κ.Κ δεν είναι λέσχη. Σιδερένια πειθαρχία. Μιλάμε για την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εδω γίνεται η Διαπάλη των Απόψεων. Εμεις την Επιδιώκουμε. ΕΣΥ....

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:48 μ.μ.

Αυτά τα μέτρα τα παίρνει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ και σφάζει τον λαό.Αυτή άλλωστε είναι διαχρονικά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Οσο για το ΚΚΕ την στιγμή που δικαιώθηκε 100% τι αυτοκριτική να κάνει.....

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Φυσικά και στο σημερινό ΚΚΕ (όχι στα ΚΚ γενικώς) δεν υπάρχει διαπάλη: όποιος δεν προσκυνάει τυφλά το ιερατείο αποβάλλεται χωρίς συζήτηση. Και για τη "λαϊκή" συμμαχία υπό τον απόλυτο έλεγχο του ιερατείου του Περισσού τα ίδια ισχύουν. Τυφλή υποταγή χωρίς αμφισβήτηση των προνομίων της ηγεσίας. Και μόνο που λες ότι ένα ΚΚ δεν κάνει αυτοκριτική δείχνει πόσο άσχετος είσαι.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:00 μ.μ.

Η Ιδεολογική διαπάλη μέσα στα Κ.Κ δεν υπάρχει ούτε είναι κάποιο βίτσιο των Κομμουνιστών. Γίνεται όταν έχει τρυπώσει ο Οπορτουνισμός και σκοπό έχει το Ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα απο την Εχθρική Ιδεολογία. Ιδεολογική πάλη γίνεται μέσα στην Λαική Συμμαχία που συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση. Είναι κάτι που το επιδιώκουμε να γίνεται ανοιχτά μπροστά στον λαό. ΕΣΥ.....

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:01 μ.μ.

Το ξέρουμε το κόλπο: όποιος αμφισβητεί το αλάθητο και την τυφλή υποταγή στην ηγεσία, όποιος τολμάει να καταγγείλει τα προνόμια και τις κομματικές αργομισθίες βαφτίζεται "πράκτορας του οπορτουνισμού" που τρυπώνει έτσι "τυχαία" και πρέπει να του πετάξουμε ποντικοφάρμακο για ξεκαθάρισμα. Το ίδιο και στη "λαϊκή συμμαχία" υπό την ηγεσία του κόμματος...

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:37 μ.μ.

Γιάννης. Τα Κ.Κ δεν είναι λέσχες η Αθλητικά Σωματεία Εχουνε αποστολή την Ανατροπή του Καπιταλισμού μπαίνεις εθελοντικά και αν κουραστείς φεύγεις Λογικό. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση. Εκει γίνεται και η Ιδεολογική αντιπαράθεση ανοιχτά στον λαό. Εμεις την Επιδιώκουμε. ΕΣΥ...

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Παναγιώτης η ηγεσία του σημερινού ΚΚΕ (και όχι τα ΚΚ γενικά) μοναδική "αποστολή" έχει την επιβίωση και αναπαραγωγή των προνομίων της. Ανατροπή του καπιταλισμού έτσι δεν γίνεται ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Καμία ιδεολογική αντιπαράθεση δεν κάνει το ΚΚΕ, καμία συζήτηση με κανέναν, απλώς επαναλαμβάνει μονότονα την κασέτα όπως εσύ...

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:49 π.μ.

Γιάννης. Ανατροπή του Καπιταλισμού γίνεται μέσα απο την Λαική Συμμαχία όταν το αποφασίσει ο λαός. Μέχρι τότε θα έχουμε Καπιταλισμό. Ιδεολογική Αντιπαράθεση γίνεται μέσα στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μπροστά στον λαό την οποία και επιδιώκουμε. ΕΣΥ.....

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:51 μ.μ.

Γιάννης. Και με την ευκαιρία επειδή όπως λες Ανατροπή του καπιταλισμού δεν γίνεται μέσα απο την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού στην Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής θελω να μας πεις εσυ τον τρόπο πως γίνεται και ένα παράδειγμα χώρας με τον τρόπο που λες που ο λαός Κοινωνικοποίησε τα μέσα παραγωγής με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Αν έχεις δίκιο θα συμφωνήσουμε. Ευχαριστώ.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:37 μ.μ.

Γιάννης. Πάλι τα Μπέρδεψες. Τα προνόμια τα παρέχει το Αστικό Κράτος στο υπηρετικό του προσωπικό που αναλαμβάνει την Αστική διαχείρηση. Οπως θα έχεις καταλάβει την Αστική διαχείρηση μαζί με όλα τα προνόμια τα ανέλαβε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σαν κυβέρνηση που σφάζει καθημερινά τον λαό και σε λίγο φέρνει και νεα μέτρα. Το να κατηγορείς το ΚΚΕ για όλα αυτά που δεν τα έκανε Συνειδητά και δεν συμμετέχει στην σφαγή του λαού σίγουρα το λες απο λάθος. Ουτε είναι κακό να παραδεχτείς την πραγματικότητα για τα Εγκληματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και την απόλυτη δικαίωση του ΚΚΕ. Η Αυτοκριτική και η Αυτογνωσία δεν είναι ποτέ κακό. Εμεις την Αυτοκριτική μας για το παρελθόν με την Συνεργασία με τον Οπορτουνισμό και την συμμετοχή σε Αστικές Κυβερνησεις π.χ με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το 1944 και τον Παπατζή την ΕΔΑ.... τον Συνασπισμό και τις δυο κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό την έχουμε κάνει και ακριβώς επειδή την κάναμε δεν γίνονται πάλι τα ίδια σήμερα. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Παναγιώτης ανατροπή του καπιταλισμού μπορεί να γίνεται όπως λες αλλά το ΚΚΕ δεν κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, απλώς χειραγωγεί ένα μέρος του κόσμου και εκτονώνει ανώδυνα τη δυσαρέσκειά του. Αστική διαχείριση δεν κάνεις μόνο ως κυβέρνηση αλλά και σαν αντιπολίτευση, όταν υπονομεύεις κάθε λαϊκό κίνημα και λειτουργείς σεχταριστικά. Προνόμια είναι οι βουλευτικές αποζημιώσεις και λοιπές αργομισθίες του κόμματος του οποίου τα "επαγγελματικά" στελέχη δεν κάνουν καμία πραγματική δουλειά, οπότε δεν ανήκουν στην εργατική τάξη ούτε μπορούν να την εκπροσωπούν. Καμιά αυτοκριτική δεν κάνει το ΚΚΕ παρά μόνο προσπάθεια να δικαιολογήσει τη σεχταριστική του στάση.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:53 π.μ.

Γιάννης. Αυτοκριτική κάναμε και διορθώσαμε όλα όσα σου ανέφερα που καταστρέψανε το Κ.Κ και φέρανε το ΚΚΕ ένα βήμα απο τον Γκρεμό το 1991. Δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε. Το ΚΚΕ κάνει αυτό που πρέπει. Αγώνας για την Ταξική Ενότητα του λαού μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και όσο έχουμε Καπιταλισμό ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:09 π.μ.

Γιάννης. Και βέβαια μιλιά για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ δράση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δυο χρόνια στην Κυβέρνηση που σφάζει τον λαό. ΑΦΩΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Παναγιώτης η μόνη "αυτοκριτική" που έκανε το ΚΚΕ είναι η δικαιολογητική του βάση για σεχταρισμό και υπονόμευση κάθε λαϊκής κινηματικής δραστηριότητας με σκοπό την επιβίωση και αναπαραγωγή των προνομίων της ηγεσίας. Καμία σχέση με το λόγο και τα έργα του ΛΕΝΙΝ. Επίσης εδώ κρίνουμε το ΚΚΕ και όχι την κυβέρνηση η οποία είναι δεδομένη και καθόλου "ΑΡΙΣΤΕΡΗ". Εσένα να δεις τι ΑΦΩΝΙΑ σε έχει πιάσει για την κομματική αργομισθία των στελεχών του ΚΚΕ. Βέβαια δε δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει, θα μου πεις.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:39 π.μ.

Γιάννης. ΟΙ Κομμουνιστές την αυτοκριτική μας την κάναμε μελετήσαμε την ιστορία και βγάλαμε συμπεράσματα για την καταστροφή του Κ.Κ διεθνώς. Η Αιτία της καταστροφής ήτανε τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό και η Συμμετοχή σε Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. π.χ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΡΕΤΩΠΟ κυβέρνηση ΠΑΠΑΤΖΗ ....ΕΔΑ....ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ...Συμμετοχή σε δυο Κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό. Και μας λες τώρα να σκίσουμε το πρόγραμα του ΚΚΕ και να κάνουμε ξανά τα ίδια ώστε ο Καπιταλισμός με τα ....σκαλάκια.... να συνεχίσει να υπάρχει. Σε καταλαβαίνω αλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω στη Σωτηρία του Καπιταλισμού. Οπως και με την ΑΦΩΝΙΑ στα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ευτυχώς ο λαός τα βλέπει ζωντανά μπροστά του και πόσο δίκιο είχε το ΚΚΕ που του τα είπε και αρνήθηκε να πέσει στον ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:56 μ.μ.

Παναγιώτης τη βλέπω την "αυτοκριτική" που επιβεβαιώνει το σεχταρισμό και την απομόνωση. Χωρίς πολιτικά μέτωπα και συνεργασίες το ΚΚΕ σήμερα θα είχε εξαφανιστεί όπως τα γραφικά γκρουπούσκουλα και οι περιθωριακές ομαδούλες αριστεριστών. Το μόνο "πρόγραμμα" που έχει το ΚΚΕ είναι το βόλεμα και η επιβίωση των επαγγελματικών στελεχών του. Μια χαρά βοηθάς στη σωτηρία του καπιταλισμού με τη δυσφήμηση στον κομμουνισμό που προσφέρεις. ΑΦΩΝΙΑ πλήρης και για τον κομματικό μισθό των ανεπάγγελτων παρασίτων του κόμματος. Ευτυχώς που ο λαός τα βλέπει και έχει γυρίσει την πλάτη στο ΚΚΕ.

1 Μαρτίου 2017 στις 12:01 π.μ.

Γιάννης. Η Αυτοκριτική σε ότι κατέστρεψε το Κ.Κ και έφερε το ΚΚΕ ένα βήμα απο τον γκρεμό το 1991 έγινε. Το ΚΚΕ δεν εξαφανίστηκε το 1991 και συνεχίζει να υπάρχει είναι λόγω της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ και του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και όχι των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ που μας καταστρέψανε τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 με την ΕΔΑ και παραλίγο με τον Συνασπισμό το 1991. Είπαμε ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Ουτε βήμα πίσω.

1 Μαρτίου 2017 στις 12:03 π.μ.

Γιαννής. Ασφαλώς και ο λαός βλέπει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εδω και 2 χρόνια. Και καταλαβαίνουνε περισσότεροι πλέον.

1 Μαρτίου 2017 στις 1:11 π.μ.

Γιάννης. Χωρίς τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ με τα παράσιτα της Σοσιαλδημοκρατίας και του Οπορτουνισμού όλη η Ευρώπη το 1945 θα είχε Σοσιαλισμό. Αλλα είπαμε η δουλειά της 5ης Φάλαγγας είναι η Σωτηρία του Καπιταλισμού με τα ....πλατύσκαλα.... Καταλαβαίνω.....

1 Μαρτίου 2017 στις 10:44 μ.μ.

Παναγιώτης, το ΚΚΕ δεν εξαφανίστηκε και συνεχίζει να υπάρχει επειδή το ψηφίζει και το στηρίζει κόσμος για ιστορικούς λόγους, έστω κι αν η σημερινή ηγεσία όχι μόνο δεν τιμά την ιστορία του κόμματος αλλά την διαστρεβλώνει βάναυσα για τη δική της επιβίωση. Χάρη στα πολιτικά μέτωπα σήμερα τα επαγγελματικά κομματικά στελέχη τρώνε ψωμί άκοπα, γι'αυτό υπηρετούν με συνέπεια τον καπιταλισμό "καταγγέλωντας" τον εκ του ασφαλούς. Αυτή κι αν είναι 5η Φάλαγγα.

1 Μαρτίου 2017 στις 11:31 μ.μ.

Γιάννης. Το ΚΚΕ δεν εξαφανίστηκε μετά το 1991 λόγω της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ και του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ με τις παρακαταθήκες που αφήσανε. Τα Πολιτικά μέτωπα φέρανε το ΚΚΕ 3φορές στο χείλος του γκρέμου. 4η ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Τα πολιτικά μετωπα είναι η 5η φάλαγγα.

1 Μαρτίου 2017 στις 11:34 μ.μ.

Γιάννης. Η καλύτερη τιμή στην ιστορία είναι η αποκάλυψη των οπορτουνιστικών εγκλημάτων. Η ηγεσία θα γραφτεί με χρυσά γράμματα μας απάλλαξε απο την σαβούρα.

1 Μαρτίου 2017 στις 11:40 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια εδω και δυο χρόνια ο λαός νιώθει στο πετσί του τι ακριβώς σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Οπως ακριβώς του τα είπαμε.

2 Μαρτίου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Παναγιώτης η 5η φάλαγγα είναι η ηγεσία του ΚΚΕ που υπονομεύει κάθε κινηματική προσπάθεια μη ελεγχόμενη από το κόμμα, είναι η σαβούρα που κρατάει το κόμμα μακριά από το λαό. Όταν θα πάψει ο κόσμος να στηρίζει και να ψηφίζει το ΚΚΕ για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους τότε θα εξαφανιστεί οριστικά, όσο διατηρεί αυτή τη στάση.

2 Μαρτίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

Γιάννης. Αρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα θα πρέπει να χαίρεσαι. Στην πραγματικότητα ξέρεις πολύ καλά οτι το ΚΚΕ σώθηκε απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ το 1991 λόγω της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ και του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Ο Κόσμος που είναι μαζί μας δεν είναι πλέον στην καταστροφική αντίθεση δεξιά αριστερά. Αυτά πεθάνανε. Βρίσκονται μαζί μας στην Αντίθεση ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. Είπαμε εφορές επιχειρήθηκε η καταστροφή του ΚΚΕ απο την 5η Φάλαγγα. Αυτά πεθάνανε το 1991 ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Δεν κάνουμε βήμα πίσω.

2 Μαρτίου 2017 στις 10:56 μ.μ.

Γιάννης. Οποιος θέλει ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εδώ είμαστε. Στην Λαικη Συμμαχια χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Ανοιχτή Ιδεολογική αντιπαράθεση μπροστά στο λαό και θα κρίνει αυτός. Εμείς το Επιδιώκουμε ΕΣΥ.... Τα παραμύθια τον Δήθεν Συγγενών πολιτικών χώρων πεθάνανε πριν 26 χρονια.

3 Μαρτίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης το 1991 και η εποποιία του ΔΣΕ του Ζαχαριάδη μόνο εσύ ξέρεις πως κολλάνε μεταξύ τους. Το '91 αποφάσισε η ηγεσία να υπηρετήσει πάση θυσία την αυτοσυντήρησή της καπηλευόμενη τα σύμβολά και την ιστορία του κόμματος καταχρηστικά. Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στο ΚΚΕ το οποίο και επιβιώνει εισπράττοντας καμία ψήφο διαμαρτυρίας επιτιθέμενο ΜΟΝΟ στην αριστερά. Ουσιαστικά το ΚΚΕ λειτουργεί σαν δεκανίκι των δεξιών και λοιπών νεοφιλελεύθερων. Τέτοια "συμμαχία" έχει κάνει...

3 Μαρτίου 2017 στις 11:04 μ.μ.

Γιάννης. Το ΚΚΕ σώθηκε το 1991 χάρη στις παρακαταθήκες της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ και του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Μέχρι τότε είχε επιχειρηθή 3 φορές η Διάλυση του ΚΚΕ. 4η Ευκαρία δεν θα υπάρξει. ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να ενώσουμε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και έχουμε στόχο για ζύμωση την ΕΞΟΔΟ απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μεσων παραγωγής. Ιδεολογική διαπάλη μπροστά στον λαό και αυτός θα κρίνει. Τα παραμυθάκια δεξια αριστερά πεθάνανε το 1991... Οποιος είναι με το ΚΚΕ πλέον είναι στην αντίθεση ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. Είπαμε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ Ούτε βήμα πίσω. Τά κόμματα που φτιάχνει ο Καπιταλισμός με το Τσουβάλι δεν μας αφορούν

4 Μαρτίου 2017 στις 2:24 μ.μ.

Γιαννής. Και εσυ γνωρίζεις οτι κολλάνε 1991 με Ζαχαριάδη και ΔΣΕ απλά δεν σε βολεύει να το πεις. Η Τύχη των ....ΚΚ...στην δύση λόγω Ευρωκομμουνισμού είναι γνωστή το 1991. Την ίδια τύχη θα είχε και το ΚΚΕ χωρίς Ζαχαριάδη ΔΣΕ. Βλέπεις ο Ευρωκομμουνιστικός δρόμος ήτανε έτοιμος 1943 διάλυση ΟΚΝΕ 1944 ΚΚΕ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ....και δεν τα λέω εγώ. Αυτές οι παρακαταθήκες ήταν χρυσάφι το 1968 σε 1η Φάση το 1968 και στο Οριστικό ξεκαθάρισμα το 1991 με τον Καπετάν Γιώτη. Χωρίς αυτά η συμμορία ...κύρκου....φαράκου....θα κατέστρεφε τα πάντα.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Παναγιώτης η ίδια κασέτα χιλιοειπομένη, κανένα στοιχείο ή σοβαρό επιχείρημα. Δεν απαντάς βέβαια σε ποια "τάξη" ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ που δεν έχουν κάνει ποτέ καμία πραγματική δουλειά. Τα ΚΚ στη δύση τουλάχιστον φέρθηκαν πιο έντιμα που διαλύθηκαν και δεν υπονομεύουν τις λαϊκές αντιδράσεις, όπως εδώ το ΚΚΕ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις αφού δεν απαντάς σε τίποτα. Αυξάνει το μεροκάματο;

4 Μαρτίου 2017 στις 11:29 μ.μ.

Γιάννης. Σε όλα πήρες απαντήσεις άσχετα αν διαφωνείς. Εγω δεν φταίω. Τα Ευρωκκομμουνιστικά κόμματα στην δύση ήτανε ορντινάτζες του Καπιταλισμού όπως και το ...εσωτερικό... Οσο για τις Λαικές αντιδράσεις απο τον Εγκληματικό ρόλο της Αριστερής Κυβέρνησεις θα βρούνε τον δρόμο τους στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η δικαίωση για το ΚΚΕ είναι απόλυτη. Και σήμερα φαίνεται σε όλους.

5 Μαρτίου 2017 στις 12:14 π.μ.

Γιάννης. Τα ...ΚΚ... στην δύση ήτανε Ευρωκομμουνιστικά λέγανε τα ίδια με εσένα και διαλύθηκαν. Εδω υπάρχει ΚΚΕ και θα συνεχίσει να υπάρχει κόντρα στους Καπιταλιστές και τα τσιράκια τους όλων των χρωμάτων.

5 Μαρτίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Παναγιώτης δεν απαντάς σε τίποτα: σε ποια τάξη ανήκουν τα "επαγγελματικά στελέχη" του ΚΚΕ; Αν είναι στην εργατική τάξη ποιος τους εκμεταλλεύεται; Πως είναι δυνατόν ανεπάγγελτοι να μιλάνε για "ταξική βάση"; Έλα να δούμε τις απαντήσεις σου... Το ΚΚΕ πάει να καπελώσει και να εξαφανίσει τις λαϊκές αντιδράσεις με το μανδύα της υπερεπαναστατικότητας, μεγαλύτερη ορντινάντσα του καπιταλισμού δεν υπάρχει σε ανατολή και δύση. Τουλάχιστον οι άλλοι δεν παριστάνουν τους κομμουνιστές...

5 Μαρτίου 2017 στις 10:55 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα χορεύανε οι Καπιταλιστές πεντοζάλι....σφάζει καθημερινά τον λαό με νεα μέτρα. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε σε ότι είπε απο το 2011. Στην τραγωδία που ζούμε υπάρχει λύση. Στην Λαική Συμμαχία μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται η Ιδεολογική αντιπαράθεση και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας και ο λαός κρίνει. Εμεις την επιδιώκουμε. Αν φοβάσαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω.... ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

6 Μαρτίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Παναγιώτης το βουλώσαμε, ε; Σαν να μην διάβασες τα ερωτήματα, κασέτα και τίποτα άλλο. Ταξική ενότητα με ανεπάγγελτα "επαγγελματίες" κομματικά στελέχη δεν μπορεί να υπάρξει. Αν δεν μπορείς σταμάτα, αφού δε σε παίρνει. Βγήκε το μεροκάματο!

6 Μαρτίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

10.29 Η Λαική Συμμαχία υπάρχει. Σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ συμμετέχει όποιος θέλει. Ανοιχτή διαπάλη μπροστά στον λαό. Εμεις την επιδιώκουμε ΕΣΥ..

7 Μαρτίου 2017 στις 10:01 μ.μ.

10.19 Ταξική βάση σε συμμαχία με ανεπάγγελτους και αργόμισθους κομματικούς δεν υπάρχει. Την επιβίωσή σας επιδιώκετε...

9 Μαρτίου 2017 στις 1:24 π.μ.

Γιάννης. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπάρχει και μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Ιδού η Ρόδος......

9 Μαρτίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Παναγιώτης, όταν λες "όποιος θέλει" προφανώς εννοείς και ανεπάγγελτα κομματικά "επαγγελματικά" στελέχη. Μόνο σε ποια "τάξη" ανήκουν αυτά δε μας λες...

9 Μαρτίου 2017 στις 11:10 μ.μ.

Γιάννης. Οποιος θέλει σε Ταξική Βάση χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Σωστά.

10 Μαρτίου 2017 στις 9:56 μ.μ.

Παναγιώτης. Είμαι σίγουρος πως τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ δε μπορεί να λογίζονται κομμουνιστές. Εδώ συμφωνούμε...

10 Μαρτίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Γιάννης. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τι φοβάσαι.....

11 Μαρτίου 2017 στις 10:22 μ.μ.

Παναγιώτης. Θα μας πεις σε ποια "τάξη" ανήκουν τα στελέχη του ΚΚΕ; Τι φοβάσαι;

12 Μαρτίου 2017 στις 12:48 π.μ.

Γιάννης. Την Ιδεολογική πάλη στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την επιδιώκουμε. ΕΣΥ....

12 Μαρτίου 2017 στις 9:55 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται;

12 Μαρτίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τι φοβάσαι.....

13 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Τι δεν καταλαβαίνεις από την ερώτηση;

13 Μαρτίου 2017 στις 10:55 μ.μ.

Γιάννης. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

14 Μαρτίου 2017 στις 9:57 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται;

15 Μαρτίου 2017 στις 12:11 π.μ.

Γιάννης. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε Ταξική Βάση.

15 Μαρτίου 2017 στις 10:39 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται;

16 Μαρτίου 2017 στις 1:11 π.μ.

Γιάννης. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει. Τα κόλπα πεθάνανε το 1991..... 4η Ευκαιρία για Ρεβανς δεν θα υπάρξει.

17 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης το ΚΚΕ θα υπάρχει για να λειτουργεί ως ανάχωμα στο σύστημα. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Να δούμε τι "λαϊκή" συμμαχία είναι και αυτή.

18 Μαρτίου 2017 στις 1:24 μ.μ.

Γιάννης. Οποτε αποφασίσεις να μην διασπάς την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού θα το καταλάβεις. ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει. 4η Ευκαρία για ΡΕΒΑΝΣ δεν θα υπάρξει. Αυτά πεθάνανε το 1991

18 Μαρτίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΚΚΕ απορροφά ανώδυνα την αντίδραση του λαού και κάνει σεχταρισμό. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Να δούμε τι ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι και αυτή.

18 Μαρτίου 2017 στις 11:36 μ.μ.

Γιάννης. Οταν σταματήσεις το Διασπαστικό παιχνίδι σε βάρος του λαού θα τα καταλάβεις όλα. Τα κόλπα τελειώσανε το 1991......

19 Μαρτίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Να δούμε τι ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι και αυτή και ποιος διασπά το λαό.

19 Μαρτίου 2017 στις 11:23 μ.μ.

Γιάννης. Συμφωνούμε οτι διασπάς τον Λαό. Χαίρομαι που το κατάλαβες.

20 Μαρτίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Οι "επαγγελματίες" του ΚΚΕ διασπούν το λαό...

21 Μαρτίου 2017 στις 10:15 π.μ.

10.02. Οποτε αποφασίσεις στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής. Τον λαό διασπά το ψεύτικο παραμυθάκι για δήθεν δεξιούς και αριστερούς ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.

21 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

10.15. Σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Να δούμε ποια τάξη απέναντι σε τάξη...

21 Μαρτίου 2017 στις 10:23 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε Ταξική Βάση χωράμε όλοι. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. Τι φοβάσαι......

22 Μαρτίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Παναγιώτης. Είπαμε, σε ποια τάξη ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Γιατί δεν απαντάς, τι φοβάσαι;

22 Μαρτίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της Λαικής Συμμαχίας και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

23 Μαρτίου 2017 στις 9:38 μ.μ.

Παναγιώτης. Φυσικά χωράνε όλοι, ακόμα και τα στελέχη του ΚΚΕ που δεν ανήκουν στην εργατική. Σε ποια τάξη είπαμε ότι ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται;

24 Μαρτίου 2017 στις 12:57 π.μ.

Γιάννης Χαίρομαι που συμφωνούμε οτι χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

24 Μαρτίου 2017 στις 9:44 μ.μ.

Παναγιώτης. Φυσικά όλοι, ακόμα και τα στελέχη του ΚΚΕ που δεν ανήκουν στην εργατική.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:44 π.μ.

Γιάννης. Σε περιμένουμε λοιπόν στην Λαική Συμμαχία.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη είπαμε ότι ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Απάντησε στην ερώτηση και έρχομαι.

26 Μαρτίου 2017 στις 11:27 π.μ.

Γιάννης. Οποτε θέλεις Καλοδεχούμενος στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

26 Μαρτίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη είπαμε ότι ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Είπαμε, απάντησε στην ερώτηση και έρχομαι.

26 Μαρτίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει όποιος θέλει.

27 Μαρτίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη είπαμε ότι ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Δύσκολο να απαντήσεις, ε;

28 Μαρτίου 2017 στις 3:27 μ.μ.

Γιάννης.Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Παναγιώτης. Σε ποια τάξη είπαμε ότι ανήκουν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ; Ποιος τους εκμεταλλεύεται; Ποια ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger