Home » , » Εχασε την αργομισθία

Εχασε την αργομισθία

Από giorgis , Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 | 3:06 π.μ.


Δεν παρακολουθήσαμε τι ακριβώς έχει συμβεί μ αυτή την ιστορία.
Μόνο τον Γρηγόρη Βαλιανάτο είδαμε στο δελτίο του Extra3. Ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν σαν «σύμβουλος επικοινωνίας» (σ.σ !!!) στο ΠΑΣΟΚ και αμειβόταν απ’ το κομματικό ταμείο με 3.000 ευρώ τον μήνα.

Επικαλέστηκε ότι δεν είχε καμιά οργανωτική σχέση μ’ αυτό το κόμμα (αν και σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του ανέφερε ότι ήταν ομιλητής στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ) και η σχέση που είχε μ’ αυτόν τον κομματικό σχηματισμό ήταν μόνο επαγγελματική.

Προσπερνούμε με ποια προσόντα κατείχε αυτή την θέση (αυτά ας τα βρουν οι Πασοκτζήδες) και στεκόμαστε κάπου αλλού.
Αν είναι όπως τα παρουσιάζει ο Βαλιανάτος δημιουργείτε μια απορία.
Όλα τα κόμματα συνεργάζονται με μια σειρά επαγγελματίες. Φωτογράφους, τυπογράφους, διαφημιστές, δημοσκόπους κ.α.
Δεν έχουμε ξανακούσει ένα κόμμα να διακόπτει την συνεργασία του με έναν επαγγελματία γιατί έχει διαφορετικές πολιτικές απόψεις απ’ ότι το κόμμα-εργοδότης.

Αλλά ακόμα και να υποθέσουμε ότι ο Γ.Β είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Από πότε σ’ αυτό το κόμμα ισχύει ο «δημοκρατικός συγκεντρωτισμός» και απαγορεύετε στα μέλη του να εκφέρουν δημοσίως διαφορετική απ’ την επικρατούσα άποψη;

Ασε που, προς έκπληξη μας θα συμφωνήσουμε μ’ αυτά που ακούσαμε να λέει ο Γ.Β και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ήταν η αφορμή να χάσει την αργομισθία του στο ΠΑΣΟΚ.
Οτι δηλαδή κάθε λαός και κάθε κράτος έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και ότι στην Ελλάδα υπάρχει μακεδονική μειονότητα.
Τα ίδια δεν έλεγε και σε πρόσφατη εκπομπή του στην τηλεόραση του Mega ο Σταύρος Θοδωράκης;
Αν δηλαδή οι εργοδότες του είχαν άλλη άποψη θα έπρεπε να τον απολύσουν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger