Home » , » Καταγγελία ΕΑΑΚ στις δυνάμεις της ΚΝΕ

Καταγγελία ΕΑΑΚ στις δυνάμεις της ΚΝΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 | 8:53 μ.μ.

Πηγή: Ανεξάρτητος Αριστερός Χώρος - Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση

Την ίδια ώρα που τα πανεπιστήμια βρίσκονται σε μια οριακή κατάσταση, με μια ποιοτικά αναβαθμισμένη εκπαιδευτική αναδιάρθρωση να βρίσκεται στα σκαριά, η ΚΝΕ επιλέγει σαν απάντηση να στοχοποιήσει την αγωνιστική δράση της μαχόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς. Γιατί δεν τους ενοχλεί η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ αλλά οι φοιτητές και αγωνιστές που βγαίνουνε στους δρόμους, πηγαίνουν στις Γενικές τους Συνελεύσεις και βρίσκονται αριστερά από τη γραμμή του Περισσού και των κομματικών γραφείων.

Ορμώμενοι από στείρα μικροπολιτικά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες για να καλύψουν τα πολιτικά κενά της κομματικής τους γραμμής, επιτίθεται με βίαιες και τραμπούκικες συμπεριφορές στους αγωνιστές και τα σχήματα της ΕΑΑΚ. Με μεθοδεύσεις που θα ζήλευε κάθε καθεστωτική δύναμη, προσπαθεί να αναδείξει την μαχόμενη ριζοσπαστική αριστερά ως το “μέγιστο κακό” εντός των φοιτητικών συλλόγων.

Η βαθιά κομματοκεντρική και ελιτίστικη λογική της ΚΝΕ, σε συνδυασμό με την αδυναμία της να περιγράψει ένα πολιτικό σχέδιο ανάπτυξης και όξυνσης του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος, είναι τα βαθύτερα αίτια που μετατρέπουν την ΚΝΕ σε επί της ουσίας τροχοπέδη των αγώνων της σπουδάζουσας νεολαίας, παρά τις διακηρυκτικά αριστερές κορώνες της. Για αυτό και θέλουν προέδρους στις σχολές και στα σχολεία που θα ελέγχουν οι καθοδηγητές που θα κάνουν κουμάντο στους συλλόγους και όχι μαζικές συνελεύσεις.

Το μαφιόζικο καρτέρι σε σύντροφό μας στην Ιατρική, που οδήγησε σε ελαφρύ τραυματισμό του, που κατέληξε σε πιο κεντρική επίθεση της ΚΝΕ Ιατρικής στα μέλη μας, φανερώνουν το μένος και την επιθετικότητα που τρέφει και καλλιεργεί η ΚΝΕ στις τάξεις της για τα μαχόμενα κομμάτια του φοιτητικού κινήματος και ειδικότερα για την αντικαπιταλιστική αριστερά εντός αυτού. Πέρα από την Ιατρική όμως και καθώς δόθηκε η αναγκαία απάντηση εκεί πέρα από τα μέλη μας στις εκφυλισμένες πρακτικές της ΚΝΕ, ανάλογη προσπάθεια στοχοποίησης σημειώθηκε και στο Φυσικό Αθήνας, όπου 30 κνίτες επιτέθηκαν με παρακρατικό τρόπο στα (πολύ λιγότερα) μέλη του σχήματος ΕΑΑΚ που βρίσκονταν στη σχολή. Την ίδια στιγμή με την επίθεση στο Φυσικό, οι δυνάμεις της ΚΝΕ επιτέθηκαν σκληρά και με ακόμα πιο οργανωμένο τρόπο αυτή τη φορά στο ΕΜΠ και στο τμήμα της ΣΕΜΦΕ. 

Εκεί τα σχήματα της ΕΑΑΚ και το αγωνιζόμενο κομμάτι των συλλόγων-φοιτητών έδωσαν τις απαντήσεις που αρμόζουν σε τέτοιου είδους πρακτικές, σε αντίθεση με την ΚΝΕ που έφερε εξωπανεπιστημιακό κομματικό στρατό άρτια εξοπλισμένο που δεν δίστασαν μάλιστα να προχωρήσεουν και σε κλέψιμο πορτοφολιών-κλειδιών θυμίζοντας προφίλ ασφαλίτη. Όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτήν την επικίνδυνη επίθεση με δυσανάλογους όρους απέναντι στα μέλη ΕΑΑΚ. Τα καθοδηγητικά στελέχη που συντόνιζαν την επίθεση και καμία σχέση δεν έχουν με τους φοιτητικούς χώρους προέτρεψαν τα μέλη της ΚΝΕ να κλέψουν τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, κινητά, χρήματα κλπ) των μελών της ΕΑΑΚ και να βανδαλίσουν το υλικό των χώρων των σχημάτων.

Τα ταυτόχρονα οργανωμένα χτυπήματα που στοχεύουν στην φίμωση και την καταστολή της ΕΑΑΚ, φανερώνουν πως η ΚΝΕ έχει πάρει πολιτική απόφαση, από τα κεντρικά της κλιμάκια, να οξύνει το κλίμα εντός των Φ.Σ. και εγκαθιδρύσει μια παρακαταθήκη μίσους και οργανωτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των αριστερών δυνάμεων όπως έχει δείξει και μέσα στις ίδιες τις γενικές συνελεύσεις. Εν όψει φοιτητικών εκλογών και προκειμένου να κρύψει κάτω από το χαλάκι τις δικές της τεράστιες αδυναμίες, επιλέγει να αποπροσανατολίσει τους συλλόγους αλλά και τα μέλη της, με πρακτικές και συμπεριφορές που καμία εναρμόνιση δεν έχουν με τις αξίες και το ήθος της αριστεράς και του κομουνιστικού κινήματος.

Οι πολιτικές ανεπάρκειες της ΚΝΕ, η έωλη και γενικόλογη γραμμή της στο φοιτητικό κίνημα που αδυνατεί συστηματικά, να θέσει τον πήχη σε επίπεδα ανάλογα της συγκυρίας και στον αντίποδα σπέρνει ματαιότητα και απαισιοδοξία στον κόσμο των σχολών, δεν κρύβονται πίσω από τραμπουκικούς και μαφιόζικους χειρισμούς. Όπως ακριβώς κάνει και το ΠΑΜΕ στο εργατικό κίνημα που "κλιμακώνει" τον αγώνα με απεργίες την Πρωτομαγιά, με προτάσεις νόμου του ΚΚΕ στη Βουλή και δηλώσεις του Κουτσούμπα "δεν ήρθε η ώρα να βγούμε από την Ε.Ε και ευρώ γιατί ο λαός και η εργατική τάξη θα πεινάσουν".

Σαν Ε.Α.Α.Κ., καταγγέλλουμε απερίφραστα τις εκφυλισμένες πρακτικές που ακολουθεί η ΚΝΕ το τελευταίο διάστημα, απέναντί στις δυνάμεις της μαχόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς και καλούμε και συνολικά την σπουδάζουσα νεολαία να περιθωριοποιήσει τις πολιτικές λογικές της ΚΝΕ. Εμείς απέναντι στην προσπάθεια της ΚΝΕ να τρομοκρατήσει το πιο αγωνιστικό κομμάτι των συλλόγων ώστε να αναδειχτεί στην νέα “υπεύθυνη δύναμη” μέσα στις σχολές, που θα εγκαθιδρύει την ομαλότητα και θα τα καταστέλλει κάθε αγωνιστικό σκίρτημα δεν θα μείνουμε αμέτοχοι. Εάν η ΚΝΕ θέλει να επιλέξει το ρόλο του κατασταλτικού μηχανισμού κάθε κινήματος και κάθε αγωνιστή εμείς δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να το ανεχτούμε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πιο μάχιμα από ποτέ στο δρόμο του αγώνα. 
Με μαζικές γενικές συνελεύσεις, με μαζικές ρηξιακές λαϊκές κινητοποιήσεις και την από τα κάτω μάχιμη πολιτική των φοιτητικών συλλόγων που αρμόζει σε μια γενιά που θέλει ζήσει όπως αυτή ονειρεύεται και όχι όπως της λένε. Καλούμε κάθε αγωνιστή και φοιτητή να τους γυρίσει την πλάτη και να μην πάψει να αγωνίζεται γιατί αυτό τους φοβίζει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 116 σχόλια

23 Μαρτίου 2017 στις 9:41 μ.μ.







"Με μαζικές γενικές συνελεύσεις, με μαζικές ρηξιακές λαϊκές κινητοποιήσεις και την από τα κάτω μάχιμη πολιτική των φοιτητικών συλλόγων που αρμόζει σε μια γενιά που θέλει ζήσει όπως αυτή ονειρεύεται και όχι όπως της λένε. Καλούμε κάθε αγωνιστή και φοιτητή να τους γυρίσει την πλάτη και να μην πάψει να αγωνίζεται γιατί αυτό τους φοβίζει."

Quiz:
Σε ποιους πρέπει "να γυρίσει την πλάτη ο κάθε αγωνιστής και φοιτητής";
α. στη φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ
β. στη ΔΑΠ
γ. στην ΠΑΣΠ
δ. στην ΠΚΣ

Σημείωση: Στη ΣΕΜΦΕ πρώτη δύναμη με 45% ήταν η ΠΚΣ, στις φοιτητικές εκλογές του 2016.

Σχόλιο: Ένας είναι ο εχθρός, ο... σοσιαλισμός!

Άγνωστος Χ

23 Μαρτίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

"Καταγγελίες" ο "Σπάρτακος", "καταγγελίες" οι ΕΑΑΚ,....
...σιγά-σιγά ξεβρακώνουνται μόνοι τους, αποκαλύπτοντας τον λόγο ύπαρξής τους!
Φαίνεται πως οι διαρροές παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας....

23 Μαρτίου 2017 στις 10:07 μ.μ.

Καλό το Αντικομμουνιστικό παραμυθάκι αλλα δεν πιάνει. Το ΜΑΣ που συμμέτεχουνε οι Κομμουνιστές είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Σπουδαστών και φοιτητών. Συμμετέχει όποιος νέος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής μέσα στον Καθημερινό αγώνα γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουνε την Εξουσία. Για Εξοδο απο την Ε.Ε μιλάνε οι Τράμπ Λεπέν Φάρατζ Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Μιχαλολιάκος. Καλούμε τους Εγκλωβισμένους στα ΕΑΑΚ να σταματήσουνε τον Διασπαστικό τους ρόλο και να έρθουνε στο ΜΑΣ. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Την Αριστερά την βλέπουμε κάθε μέρα να σφάζει τον λαό ο οποίος καθημερινά βλέπει τον εγκληματικός της ρόλο.

23 Μαρτίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Γνωρίζουμε τον Αντικομμουνιστικό ρόλο του ΝΑΡ απο το 1989.... Συγκοινωνούντα δοχεία με τον Συνασπισμό Σύριζα 28 χρόνια. Παρέα παντού με αυτούς που διαφωνούσανε Τον Ιούνη του 2012 ο Χάγιος έτρεξε να βγάλει φωτογραφίες με ...ΤΣΙΠΡΑ...ΓΛΕΖΟ.... Τον Γενάρη του 2015 πανηγυρίζανε μαζί με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σήμερα σφάζει τον λαό. Στο ...δημοψήφισμα... ψηφίσανε ΝΑΙ στο μνημόνιο Τσίπρα. Στα Εκλογικά τμήματα φωνάζανε την Αστυνομία να πιάσει τους Κομμουνιστές που Ρίχνανε το ΟΧΙ στην Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Και σήμερα Ταυτίζονται με Εθνικιστές Φασίστες Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους Εφοπλιστές και τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ. Ο σ. Κάππος απο το 1992...τους έλεγε Ντροπαλούς Αντικομμουνιστες ΑΞΙΟΙ......

23 Μαρτίου 2017 στις 10:27 μ.μ.

Αυτοί είναι οι αλήτες και οι τραμπούκοι των ΕΑΑΚ που σπέυουν να βγάλουν πρώτοι ανακοινώσεις γεμάτες ψευτιές και κατασκευάσματα κατα τις ΚΝΕ θεωρώντας οτι έτσι οι γνωστοί πλέον άθλιοι θα καλύψουν τις βρομιές και την ρουφιάνικη δράση τους.

-ΕΑΑΚ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) σε συνεννόηση με την αστυνομία μπαίνουν στο υπουργείο παιδείας και σπάνε κινητοποίηση μαθητών https://youtu.be/oGISqwF5oLE

23 Μαρτίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Παιδιά όχι και κλοπή προσωπικών ειδών το ΚΚΕ! Έλεος! "Απαλλοτρίωση" από τους "οπορτουνιστές" θα ήταν για κάλυψη εξόδων του "αγώνα". Ντροπή σας που αμφισβητείτε την επαναστατική "αποκλειστικότητα".

24 Μαρτίου 2017 στις 12:13 π.μ.

Σε μία περίπου βδομάδα ξεκινά το 20ο συνέδριο του ΚΚΕ. Μέχρι τότε αλλά και μετά από αυτό, θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλές τέτοιες αθλιότητες ( όπως πάντα). Δεν άρεσε μάλλον σε ορισμένους που στις θέσεις όπου δημοσιεύτηκαν, το ΚΚΕ εκτός των άλλων κάνει σκληρή αυτοκριτική σε διάφορα ιδεολογικά και οργανωτικά προβλήματα του. Τρέμουν δηλαδή, γιατί πλέον το ΚΚΕ, από το 1991 έως και σήμερα δεν έμεινε στάσιμο στα όποια λάθη του, όπως οι ίδιοι από τότε ήλπιζαν, προχωρά προς τα εμπρός. Θα παρακαλούσα μόνο ορισμένους σοβαρούς ανθρώπους που συμμετέχουν σε πολιτικά ρεύματα και συμμαχίες που συμμετέχουν σε αυτήν την φοιτητική κίνηση, να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους και βάλουν φρένο σε όλη αυτή την αθλιότητα. Δεν τους αξίζει αυτό, παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να έχουν με το ΚΚΕ σήμερα…

Υ.Γ.: δεν περιμένουμε καμία υπεράσπιση προς την ΚΝΕ από το συγκεκριμένο blog, εδώ υπερασπίζετε μόνο ο « Ρουβικώνας»…

24 Μαρτίου 2017 στις 12:36 π.μ.

Καλώστονε το μαλάκα.

24 Μαρτίου 2017 στις 12:53 π.μ.

Γιάννης. Στο ΜΑΣ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Δεν διασπάμε τον λαό με ψεύτικους διαχωρισμούς δεξιός αριστερός. Εκει γίνεται η Ιδεολογική Αντιπαράθεση και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Εμεις το Επιδιώκουμε. Εσεις γιατί Φοβάστε.....

24 Μαρτίου 2017 στις 6:13 π.μ.

κατατοπιστικοτατο το link σου. δειχνει τη αγαστη συνεργασια εαακ-αστυνομιας. μαλλον ησουν ενας επαναστατης 35αχρονος-40χρονος που απεκρουσες την οποπτουνιστικη επιθεση 20-χρονων μιασματων. συγχαρητηρια. απλα και λιγο συγκρουση με τους φασιστες και την αστυνομια δε βλαπτει. ας μπει στο επαναστατικο σου ρεπερτοριο. 7 χρονια μνημονιο ειναι πολλα ρε. δεν εχετε συγκρουστει με φασιστες στο περαμα και δερνετε κομμουνιστες φοιτητες που παλευουν για ενα αλλο δρομο. αλητικη πολιτικη πρακτικη. συστημικοι στυλοβατες. μπραβο σας λεει και η χρυση αυγη

24 Μαρτίου 2017 στις 12:14 μ.μ.

"δεν ήρθε η ώρα να βγούμε από την Ε.Ε και ευρώ γιατί ο λαός και η εργατική τάξη θα πεινάσουν"
Απέλπιδες προσπάθειες με απομωνωμενες εκφράσεις για να πιστέψουν οι δύσμοιροι 5-6 που τους ακολουθούν και κανας κόσμος που είναι κοντά στην Κνε οτι το κκε υπερασπίζεται την ΕΕ και το Ευρώ!! και να ξεχάσουν τις λοιδορίες του νέου αρχηγού τους (λεγε με Λαφαζάνη) προς το Κκε για δήθεν οπισθοδρομισμο όταν αποκάλυπτε το χαρακτήρα της ΕΕ στον κόσμο, και τον ευρολιγουρισμό του όταν μπήκαμε στην ΟΝΕ (παραγγελείες λωτών κάνουν στα ΕΑΑΚ). απο αυτό και μόνο φαίνεται το ποιόν τους και η κατάντια τους και αποδυκνύονται και άλλα ψέμματα της ανακοίνωσης. Επίσης να κάνουν και παράπονα στους συντρόφους τους τόσα χρόνια της ΑΡΕΝ που τώρα κυβερνάνε.

24 Μαρτίου 2017 στις 1:13 μ.μ.

μια γενικη παρατηρηση για την πραγματικοτητα, οπως διαμορφωνεται αυτη, απο επισημες τοποθετησεις, εως το τελευταιο (σχημα λογου αυτο) σχολιο
ενα κομμα εχει μεγαλυτερο οφελος απο εναν που καποτε διαφωνησει, παρα απο εκατο που απλα συμφωνουν, που μονο συμφωνουν

24 Μαρτίου 2017 στις 7:19 μ.μ.

Σε ενα Κ.Κ είναι απαραίτητο να συμφωνούνε ΟΛΟΙ οτι Στρατηγικός τους Στόχος είναι η Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΑΧΤΙΚΗ που υπηρετεί τον Στόχο αυτό είναι ο αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που βάζουνε οι Κομμουνιστές τον Στόχο αυτό για Ζύμωση παλεύοντας ταυτόχρονα μαζί με όποιον θέλει να συμμετέχει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ για να αποσπάσουνε απο την Αστική τάξη προσωρινά μέτρα ανακούφισης του λαού.

24 Μαρτίου 2017 στις 8:52 μ.μ.

Είστε απλά αδιόρθωτοι (Αυτή είναι η απλή εκδοχή!Η άλλη...)κύριοι του ΒΚ!
http://sfyrodrepano.blogspot.gr/2017/03/blog-post_24.html

24 Μαρτίου 2017 στις 9:54 μ.μ.

Παναγιώτης. Καμιά απάντηση για τις καταγγελίες, έστω μια διάψευση. Τη μπάλα στην εξέδρα, ως συνήθως...

24 Μαρτίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη κρίση ο "χώρος", και μάλλον κάνει, όχι απαραίτητα συνειδητά, "εξαγωγή εσωτερικών προβλημάτων", αλα ...Ερντοκάν! Γνωστό κόλπο. Κάποιοι, που στραβοβλέπουν την όποια "κοινή δράση" με τους κομμουνιστές, έστω και στον μαζικό χώρο, φαίνεται πως μπήκαν στην κινητοποίηση μαθητών-φοιτητών για να την προβοκάρουν από τα μέσα, και σε πρώτη φάση το κατάφεραν. Τώρα, στις εσωτερικές ζυμώσεις θα το αξιοποιούν σαν επιχείρημα. Μόνο, που αυτές οι ραδιουργίες κάποια στιγμή ξεσκεπάζονται και γυρνάνε μπούμεραγκ σε αυτούς, που τις στήνουν.
Και, αν δεν ήταν ζοφερές οι μέρες, θα σήκωνε και λίγη πλάκα από μέρους του ΜΑΣ, όπως παρατήρησε ο "Σφυροδρέπανος": Θα μπορούσαν να τους πούν "Συγγνώμην, σας περάσαμε για ...Κνίτες!". Οπως τους είπαν πέρσι σε ένα (σχετικά) αντίστοιχο επεισόδιο οι αναρχοφασίστες, και οι ...ναρίτες την ...δέχτηκαν! Παρόλο, που τότε η επίθεση που δέχτηκαν ήταν απρόκλητη, ενώ τώρα, την έκαναν οι ίδιοι, για λόγους, που οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα από εμάς.
Δείτε και αυτό, και θα καταλάβετε τι ανέμοι φυσάνε στο αριστεροχώρι:
https://seisaxthia.wordpress.com/2017/03/22/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1/

25 Μαρτίου 2017 στις 3:41 π.μ.

άγγελος,
αν είναι να παίξουμε με τέτοιου είδους «επιχειρήματα», καταρχάς να πούμε πως

α) το ΝΑΡ στα 28 χρόνια ύπαρξης του δεν έχει καταφέρει τίποτα, 3 και ο κούκος βαρέθηκε και έφυγε, αναγκάστηκε να μπει στο μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ μπας και, αλλά δεν..

β) η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα 8 χρόνια ύπαρξης της ( αν δεν κάνω λάθος), η πιο μαζική συγκέντρωση που μπορεί να κάνει πλέον είναι μέχρι 300 άτομα στην Αθήνα, οι επαναστάσεις που μας έχουν τάξει ακόμα πλανούνται στο « θα », με κονκάρδα του « ΟΧΙ » αλλά ΣΥΡΙΖΑ, αγκαζέ με την ΛΑΕ..

γ) οι «αναρχικοί» ( γιατί οι περισσότεροι της πλάκας αναρχικοί είναι πλέον ) κάνουν κάνα μπάχαλο διαλάνε τις συγκεντρώσεις περνάνε τα μνημόνια βροχή, οι επαναστάσεις που μας έχουν τάξει εδώ και χρόνια είναι ακόμα στα Εξάρχεια για καφέ και μπρος στους φασίστες αγγελούδια ( μόνο στο Π.Α.ΜΕ ξέρουν ορισμένοι να πετάνε στην ψύχρα μάρμαρα και μολότοφ σε κοινή θέα)…

δεν ήσουν μάλλον στην ναυπηγοεπισκευαστική τις προάλλες (1η Μάρτη ) στην απεργιακή συγκέντρωση (στα πλαίσια της 24ωρη που είχαν κηρύξει το Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας (παραρτήματα Πειραιά - Σαλαμίνας) και το Σωματείου Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών), να δεις πως έφυγαν κάτι φασίστες που πήγαν να το παίξουν τάχα μου δήθεν « συνδικαλιστές»… δεν έχεις παραβρεθεί ποτέ σε απεργιακή συγκέντρωση των ναυτεργατών, που αν χρειαστεί, παλαιόθεν, πέφτει το ξύλο χαλάζι… εσείς ζητάτε τώρα σύγκρουση, έτσι στο « μεταξύ μας», χωρίς κόσμο, χωρίς κίνημα, για πάρτι μας και μόνο.. και να δεις ( γιατί πάντα έτσι συνηθίζετε να κάνετε), αν σπάσει κάνας διάολος το πόδι του και τα καταφέρει το ΚΚΕ, και έρθει η ώρα της πραγματικής κινηματικής επαναστατικής σύγκρουσης, τότε θα μας λέτε να κάτσουμε πρώτα να τα βρούμε και μετά να συγκρουστούμε…

25 Μαρτίου 2017 στις 8:38 π.μ.

προς ολους τους ΝΑΡΙΤΕΣ η εργατικη επιτροπη αποφασιζαι48ωρη απεργια στο ΣΕΝ ΝΑΖΑΙΡ καιτα δυο στελεχει τους δεν πηραν μερος γιατι τους επιασε ο υπνος.

25 Μαρτίου 2017 στις 11:26 π.μ.

Το ΝΑΡ βρε καλόπαιδα είναι αυτό που έσωσε την τιμή των αγωνιστών όταν εσείς κυλιόσασταν στο βούρκο της αστικής τάξης με το ΠΑΣΟΚ, τον Κύρκο και τον Μητσοτάκη. Είναι αυτοί οι αγωνιστές που τους διαγράφατε με συνοπτικές διαδικασίες μαζί με τους σημερινούς ΣΥΡΙΖαίους και τα στελέχη της ΛΑΕ. Ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με άλλα κόμματα της αστικής τάξης συνεργάστηκε ποτέ. Οι λάσπες, οι τραμπουκισμοί και η προβοκάτσιες δε θα περάσουν. Αυτό το καταλαβαίνουν οι απλοί αγωνιστές του ΚΚΕ (όχι αυτοί που ασκούν διατεταγμένη υπηρεσία εδώ μέσα) γι αυτό πάτε να στήσετε τοίχους. Ξέρω πως σας καίει το γεγονός ότι 28 χρόνια μετά υπάρχουμε ακόμα και βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Έτσι δεν μπορείτε ανενόχλητα να ξανακάνετε τα έξω μέσα και να εφαρμόζετε ανενόχλητα τη γραμμή της αστικής τάξης!

25 Μαρτίου 2017 στις 7:28 μ.μ.

Δεν στα είπανε καλά πιτσιρίκο. Το πρόγραμμα του ΚΚΕ τότε μίλαγε για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και ενδιάμεσα Στάδια εξουσίας. Ερχότανε απο πολύ μακριά πριν το 1974 αν θέλεις ευχαρίστως να το αναλύσουμε. Το 1989 λοιπόν με βάση το πρόγραμμα φτιάχτηκε ο Συνασπισμός που συμμετείχε σε 2 κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. ΦΑΡΑΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΛΕΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ και άλλοι. Το ΝΑΡ λοιπόμ διαφώνησε τάχα με όλα αυτά... ΜΑΛΙΣΤΑ. Κοτζιάς ΥΠΕΞ του Σύριζα ΒΑΛΑΒΑΝΗ Υπουργός του Σύριζα σήμερα στην ΛΑΕ. ΧΑΓΙΟΣ το 2012 φωτογραφίες με Τσίπρα Γλέζο. 28 χρόνια Κολεγιά με Συνασπισμό Σύριζα παντου. Το ΚΚΕ στο 15ο Συνέδριο το 1996 Κατάργησε Πολιτικά Μέτωπα και ενδιάμεσα Στάδια Εξουσίας. Εδω είναι το αδιέξοδο του ΝΑΡ. Συνεχίζει με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και Στάδια. ΑΥΤΑ για την ώρα.

25 Μαρτίου 2017 στις 8:19 μ.μ.

Βασικά το ΝΑΡ έσωσε την τιμή των πασόκων, τότε με τον Τζανεττάκη.
Μετά έσωσε την "τιμή" του "ΣΥΝ", αργότερα των τροτσκιστών, των "μπαχαλάκηδων" (από τους οποίους ανταμείφθηκε με ...δύο φορές ξύλο!), και, μετά το 2012 με κορωνίδα το 2015, την "τιμή" του τΣύριζα.
Δεν υπάρχει πολιτική πu&@να, που να μην έσωσε την "τιμή" της το ΝΑΡ.
Κάπως έτσι:
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=456918
(ο δεύτερος από αριστερά, κατηγορείται από τον υποψήφιο βουλευτή του ΝΑΡ(;) ως πράκτορας του ...SOROS!!!, εδώ:
https://seisaxthia.wordpress.com/2017/03/22/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1/)

...κι ευτυχώς υπάρχουν και τα ντοκουμέντα για τα ξεκατινιάσματα:
https://www.youtube.com/watch?v=NL4fKf3lDmY

....σούργελα!

25 Μαρτίου 2017 στις 9:03 μ.μ.

Γιάννης. Η Φωτογραφία του Χάγιου με Τσίπρα και Γλέζο... υπαρχει. όπως και τα πανηγύρια στις 25 Γενάρη του 2015 για την νίκη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει τον λαό με απίστευτη αγριότητα. Πεινάει ο κόσμος κόβουνε μισθούς Συντάξεις που είναι ο Καπιταλισμός που θα χόρευε ...πεντοζάλι....Ευτυχώς πλέον καταλαβαίνουνε όλοι τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

26 Μαρτίου 2017 στις 7:52 π.μ.

Κύριε Τζαμαρια περισσότερο προβοκάτορας πεθαίνεις! Αν ακολουθούσαμε την ίδια πρακτική με σένα ξέρεις πόσες φωτογραφίες υπάρχουν με διάφορες συναντήσεις του Κουτσούμπα; Για να μην πω για τον κασιδιάρη με τα μακαρόνια! Άντε συμμαζευτείτε λίγο γιατί ξεσαλώσατε.... Ο δε σεχτάρ σταθερά με τις γνωστές χαζοχαρούμενες βρισιές. Αν εσείς εκπροσωπείτε το ΚΚΕ αλίμονο στο ΚΚΕ!!!!

26 Μαρτίου 2017 στις 7:58 μ.μ.

7.52. Το ξέρω οτι είσαστε προβοκάτορες. Ο Χάγιος έτρεξε για φωτογραφίες με Τσίπρα και Γλέζο. Στηρίξατε Συνασπισμό Σύριζα για Δεκαετίες. Ουρά παντού απο το 1989..... Σας τα είπε ο Κάππος το 1992.... Αστο σας έχω ζήσει απο το 1989....

26 Μαρτίου 2017 στις 7:59 μ.μ.

7.52. Ο Κασιδιάρης μιλάει για έξω απο την Ε.Ε. Σου λέει κάτι αυτό.....

26 Μαρτίου 2017 στις 8:47 μ.μ.

Καμίνη, βάλε όσες θέλεις,ελεύθερα, και αυτή του Κουτσούμπα με τον Κασιδιάρη στο ...Καστελλόριζο(!), με η χωρίς μακαρόνια!
Και να προσέχετε τα ..πορτοφόλια(!) σας, όταν ρίχνετε ξύλο σε μαθητές, γιατί τώρα με το Συνέδριο έχουμε και ....πλάνα για την οικονομική εξόρμηση!
Σούργελα!
Υ.Γ. Δυστυχώς, δεν εκπροσωπούμε το ΚΚΕ. Αυτό είναι όντως ...μειονέκτημα!

26 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο άρθρο κουβέντα δε λες, ούτε καν διάψευση. Προφανώς είναι αλήθεια, το υπόλοιπα το γνωστό ποιηματάκι που σου έμαθαν και τη μπάλα στην εξέδρα.

26 Μαρτίου 2017 στις 11:15 μ.μ.

kamini

Καλό θα ήταν να θυμηθείς πως υπήρξαν άνθρωποι, και από τον ΝΑΡ, που μετά το 13ο συνέδριο του ΚΚΕ στήριξαν κριτικά τα όσα διαδραματίστηκαν, και έγραφαν ακόμα και στο « ΠΡΙΝ » υπέρ του ΚΚΕ. Επίσης δεν είδαμε ποτέ από το 1991 έως και σήμερα να σώζετε καμία τιμή κανενός αγωνιστή, σε πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο. Η διαφωνία ήταν ξεκάθαρη, και όπως φαίνεται μόνο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ήταν ποτέ τους τίποτα μεγάλοι επαναστάτες, όπως προβάλλονται σήμερα. Τις εποχές της αντεπανάστασης ανδρώθηκαν στο ΚΚΕ, και απ ότι φαίνεται με αυτές τις «αξίες» πορεύονται μέχρι και σήμερα, υποστηρίζοντας ακόμα και διάφορες εκδηλώσεις με παρόμοιο περιεχόμενο ( http://antarsya.gr/node/4027 / http://antarsya.gr/node/4031 ). Επίσης ξεχνούν μερικοί, που μιλούν για «τραμπουκισμούς της ΚΝΕ», πως πριν από χρόνια έβγαζαν παρόμοιες ανακοινώσεις, για τους σημερινούς τους συντρόφους εντός του μετώπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και λοιπούς παρατρεχάμενους ( ο Χάγιος για παράδειγμα κάποτε μιλούσε για προβοκάτορες και προβοκάτσιες στο πολυτεχνείο για λογαριασμό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ο Γράψας ήταν στην ΚΝΕ τις εποχές του «Χημείου», κλπ). Την θέση τους απλά διαχώρισαν τότε, με μοναδικό σκοπό απ όσο φαίνεται να μην σηκώσουν μετά αυτήν την ευθύνη, ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που πραγματικά διαφώνησαν με ιδεολογικοπολιτικά κριτήρια και φυσικά μετά από κάνα χρόνο έκοψαν από τον ΝΑΡ, όταν κατάλαβαν τι ακριβώς γίνετε και εκεί ( το κόμμα νέου τύπου, πάνω σε αυτά που έγραφε ο Λένιν και ο Ζαχαριάδης, πήγαν περίπατο). Επίσης καλό είναι να δούμε, και σε τι επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις ορισμένων από το ΝΑΡ / ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την αστική τάξη. Ο Δελαστίκ για παράδειγμα, αφού πρώτα μας πούλησε επαναστάσεις κλπ, μέχρι πριν λίγο καιρό, έβγαζε γερό κονόμι γράφοντας στις αστικές εφημερίδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ( http://opinion24.gr/opinions/item/4677-giorgos-delastik-syriza-kai-anel-ekanan-kyvernisi-antimnimoniaki / http://www.ethnos.gr/giorgos_delastik/arthro/xeiroteros_efialtis_gia_to_kke_einai_mia_kybernisi_syriza-64126205/ ). Οπότε το ΝΑΡ καμία τιμή κανενός αγωνιστή δεν έσωσε, οι πραγματικοί αγωνιστές, που ήθελαν ( και συνεχίζουν να θέλουν) ένα δυνατό ΚΚ εδώ στην Ελλάδα, έσωσαν την τιμή τους μόνοι τους, έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, έτυμοι να επέμβουν με κάθε τρόπο, σε μία ενδεχόμενη εκλογή του Δραγασάκη στην θέση του ΓΓ…

26 Μαρτίου 2017 στις 11:40 μ.μ.

Γιάννης. Πανικός απόγνωση και παραλήρημα απο το ξεβράκωμα της Αριστερής κυβέρνησης που σφάζει τον λαό που στηρίξανε με χέρια και με πόδια. Εμεις απο την δύσκολη θέση την ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν θα την βγάλουμε. Δικαιωθήκαμε 100% σε ότι λέγαμε. Ολα εδω πληρώνονται.....

27 Μαρτίου 2017 στις 10:42 μ.μ.

Παναγιώτης. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο άρθρο κουβέντα δε λες, ούτε καν διάψευση. Προφανώς είναι αλήθεια, το υπόλοιπα το γνωστό ποιηματάκι που σου έμαθαν και τη μπάλα στην εξέδρα. Από τα κλεμένα πορτοφόλια πληρώνονται...

28 Μαρτίου 2017 στις 12:19 π.μ.

Είπαμε! Εχουμε οικονομική εξόρμηση και θα σας πάρουμε και τα πορτοφόλια!
Ετσι είναι τα κουμμούνια: Παίρνουνε ρούβλια, κλέβουνε πορτοφόλια, θα μας πάρουν τα σπίτια, μας πηδάνε τις γυναίκες....
....οι αντίχριστοι!

28 Μαρτίου 2017 στις 2:38 μ.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω απόλυτα τον πανικό απο το ξεβράκωμα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει με αγριότητα τον λαό. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Παναγιώτης. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο άρθρο κουβέντα δε λες, ούτε καν διάψευση. Προφανώς είναι αλήθεια, το υπόλοιπα το γνωστό ποιηματάκι που σου έμαθαν και τη μπάλα στην εξέδρα. Από τα κλεμένα πορτοφόλια πληρώνονται... ΟΛΑ.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:49 μ.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω την πίκρα απο το πλήρες ξεβράκωμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αλλά καρφάκι δεν μας νοιάζει. Τα είχαμε προβ΄λέψει και δικαιωθήκαμε. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

28 Μαρτίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Πώς είναι δυνατόν οι δήθεν κομμουνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ να κάνουν κοινές διαδηλώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια, και σήμερα χωρίς καμία αιδώ και χωρίς αυτοκριτική να το παίζουν αθώες περιστέρες για τις αυταπάτες που καλλιέργησαν για το τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι που θα πάει, Παράλληλα λοιδορούσαν το ΚΚΕ που τους έλεγε την αλήθεια για το τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι που θα πάει.
Εξάλλου είναι γνωστό και από τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση ότι πάντα ήταν υπέρμαχο κόμμα και της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και της καπιταλιστικής διαχείρισης ακολουθώντας ένα σοσιαλοδημοκρατικό μοντέλο
Απλώς Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε σαν νεροκουβαλητής του ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα ψάχνει σε ποιον άλλο θα είναι νεροκουβαλητής π.χ ΛΑΕ

28 Μαρτίου 2017 στις 11:00 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΠΑΜ τα τελευταία 5 χρόνια λειτούργησε σαν το αριστερό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχοντας , γλείφοντας και στηρίζοντας τις συγκεντρώσεις του. Ουσιαστικά έχει μεγάλες ευθύνες για τις αυταπάτες που καλλιέργησε στον Ελληνικό λαό για το τι είναι ΣΥΡΙΖΑ και που θα το το πάει…… θα κάνει ποτέ αυτοκριτική για την τακτική νεροκουβαλητή (ουράς) που ακολουθούσε με αποτέλεσμα χιλιάδες ψηφοφόροι του να ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ... Τι έχει τώρα να πει για το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ……….
Ρωτάω θα ξανακουνάνε πάλι τα σημαιάκια τώρα κάτω από τις συγκεντρώσεις στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.....Έλεος ..

29 Μαρτίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ξεβράκωμα το έπαθε το ΚΚΕ. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο άρθρο κουβέντα δε λες, ούτε καν διάψευση. Προφανώς είναι αλήθεια, το υπόλοιπα το γνωστό ποιηματάκι που σου έμαθαν και τη μπάλα στην εξέδρα. Από τα κλεμένα πορτοφόλια πληρώνονται... ΟΛΑ. Καιρός να το κλείνεις σιγά σιγά.

29 Μαρτίου 2017 στις 11:04 μ.μ.

Γιάννης. Κατανοητός ο πανικός και το Αδιέξοδο όταν έχεις στρίξει με χέρια και με πόδια την Εγκληματική Κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που σφάζει τον λαό με απίστευτη Αγριότητα και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί 100% όλα εδω πληρώνονται. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα πάει στην Αβυσσο. Το γλέντι συνεχίζεται.

30 Μαρτίου 2017 στις 1:35 μ.μ.

Γιάννης 29 Μαρτίου 2017 - 10:25 μ.μ.

άντε να περάσει και το 20ο συνέδριο του ΚΚΕ, μπας και ηρεμήσουν οι ΗΓΕΣΙΕΣ των ΑΝΤΑΡΣΥΑ / ΕΑΑΚ, ΛΑΕ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ…. μας έπρηξαν τα συκώτια πάλι…

30 Μαρτίου 2017 στις 8:09 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Πρέπει να χαίρεσαι Σύντροφε με την Αντικκομμουνιστική λύσσα του Οπορτουνισμού. Με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που στηρίξανε με χέρια και πόδια ξεβράκωτη πλέον να δολοφονεί τον λαό και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί 100% είναι η καλύτερη απόδειξη οτι σωστά βαδίζουμε. Το πρόβλημα θα υπήρχε αν δεν σκούζανε. Αστους να λένε. Εμεις την δουλειά μας για την ενίσχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που χωράνε και οι Εγκλωβισμένοι σε ανταρσύα ΕΑΑΚ ΛΑΕ ΣΥΡΙΖΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Καλοδεχούμενοι Σύντροφε.

30 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

Παναγιώτης. Τον πανικό εσύ τον έχεις πάθει. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο άρθρο κουβέντα δε λες, ούτε καν διάψευση. Προφανώς είναι αλήθεια, το υπόλοιπα το γνωστό ποιηματάκι που σου έμαθαν και τη μπάλα στην εξέδρα. Από τα κλεμένα πορτοφόλια πληρώνονται... ΟΛΑ. Καιρός να το κλείνεις σιγά σιγά, μην το γλεντάς και πολύ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ όλος ο λαός με το 20ο συνέδριο ασχολείται, δεν έχει άλλη δουλεία. Ότι πεις...

30 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Γιάννης. Δεν ύπαρχει παρεξήγηση. Καταλαβαίνω τον πανικό απο την απόλυτη ξεφτίλα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που σφάζει τον λαό και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί απόλυτα. Το γλέντι θα συνεχιστεί.

31 Μαρτίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Παναγιώτης. Τον πανικό τον έχεις πάθει εσύ και δε λες να το κλείσεις. Για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ στο άρθρο κουβέντα! Ε ρε γλέντια...

1 Απριλίου 2017 στις 12:25 π.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω την απόγνωση. Με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ξεβράκωτη και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ. Το Γλέντι θα συνεχισθεί.

1 Απριλίου 2017 στις 1:53 μ.μ.

Γιάννης
μόνο στην συγκεκριμένη ανάρτηση έχεις κάνεις 7 σχόλια ( αν τα μέτρησα σωστά )… δικαίωμα σου και καλά κάνεις… όχι όμως να μας βγάλεις και τρελούς… ασχολείστε και πολύ μάλιστα και με το ΚΚΕ και με το συνέδριο του… και μάλιστα σε σημείο υπερβολής… δεν μίλησα για τον λαό, μίλησα για τις ΗΓΕΣΙΕΣ των ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΕΑΑΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ.…

1 Απριλίου 2017 στις 6:13 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Μη τον παρεξηγείς Σύντροφε. Στηρίξανε με χέρια και με πόδια την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σήμερα σφάζει τον λαό με απίστευτη αγριότητα. Ολοι το βλέπουνε πλεον ξεκάθαρα. Η Απόγνωση τους βρίσκεται στο ότι το ΚΚΕ δεν έπεσε σε αυτόν το βόθρο. Τους τελείωσε και Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Βενεζουέλας που εδώ και 19 χρόνια φέρνει ...σοσιαλισμό με στάδια.... χωρίς Ευρώ και Ε.Ε. Ο Λαός πλέον στα Σκουπίδια ψάχνει για φαγητό και η Αστική τάξη στην Χλιδή. Είναι η ώρα που ο λαός της Βενεζουέλας θα πληρώσει με το αίμα του τα Οπορτουνιστικά φούμαρα που του είπανε. Για όλα αυτά βρίσκεται σε παροξυσμό ο Γιάννης. Ας τον συγχωρέσουμε......

1 Απριλίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ Στη συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάζω το περιεχόμενό της και τίποτα άλλο. Από κει και πέρα απαντάω στο επαγγελματικό τρολ "Τζαμαρία" αλλά θα το σταματήσω κι αυτό γιατί έχει βάλει την κασέτα και δεν απαντά σε τίποτα. Με το συνέδριο δεν ασχολήθηκα πουθενά, τι κάνουν οι ηγεσίες των άλλων ποσώς με ενδιαφέρει αλλά δε νομίζω να καίγονται και πολύ.

2 Απριλίου 2017 στις 12:32 π.μ.

Γιάννης 7 Απρίλη με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας.

2 Απριλίου 2017 στις 9:59 μ.μ.

Τζαμαρία. Τα είπαμε. Τελείωνε, το έβγαλες το μεροκάματο.

3 Απριλίου 2017 στις 11:05 π.μ.

Γιάννης. 7 Απρίλη στις Συγκεντρώσεις της Λαικής Συμμαχίας σε όλη την χώρα. Δεν έχει άλλη λύση. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

3 Απριλίου 2017 στις 1:46 μ.μ.

Γιάννης, κάνεις μεγάλο λάθος.

ξεκινάμε με ΑΝΤΑΡΣΥΑ..
http://antarsya.gr/node/4266
http://antarsya.gr/node/4114
http://pandiera.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85/

πάμε μετά στην ΛΑΕ..
http://www.iskra.gr/%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-20%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BA/

http://www.iskra.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD/


μετά, εδώ στο συγκεκριμένο blog δημοσιεύτηκε η άποψη κάποιου κύριου Βαγγέλη Γονατά που μας έγραψε κιόλας και διάφορα τρελά γύρω από την δημοσίευση της επιστολής του στον προσυνεδριακό..
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/20.html

ο « ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» έχει γράψει ψέματα, που ακόμα και αυτά ντρέπονται για λογαριασμό τους…
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_788.html

οπότε όχι αυτές οι τσάμπα ειρωνείες όταν ανακαλύπτετε ο πραγματικός λόγος που ορισμένοι ασχολείστε με το ΚΚΕ… για εσάς όλους ένας είναι ο εχθρός. όχι η αστική τάξη μα το ΚΚΕ. θα πανηγυρίζατε σε μια ενδεχόμενη εξαφάνισης του… εδώ έχεις φτάσει προσωπικά εσύ να γράψεις, εκτός των άλλων, πως το ΚΚΕ καπηλεύεται ακόμα και τον Μπελογιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Μπελογιάννης και το ΚΚΕ ήταν κάτι το διαφορετικό… δεν είναι και τόσο υπέρ σου αυτή η τσάμπα μαγκιά χωρίς καμία ιδεολογική και κομματική άποψη, καθ όπως πάντα σε συμφέρει… αυτά τα έκαναν και τα κάνουν μόνο κάτι φασίστες που έχουν να κρύψουν πράγματα από την εργατική τάξη…

3 Απριλίου 2017 στις 10:14 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Όλα αυτά που παραπέμπεις είναι κριτική στο ΚΚΕ από άλλες δυνάμεις και δε βλέπω που κάνω λάθος εγώ. Μέσα από την κριτική τους αναφέρονται και στο συνέδριο. Εγώ με το συνέδριο δεν ασχολήθηκα πουθενά και δεν ανήκω σε κανέναν από αυτούς, οπότε αν θέλεις από μένα απάντηση να αναφέρεσαι σ' αυτά που έχω πει εγώ. Για την ηγεσία του ΚΚΕ ο μόνος εχθρός είναι τα κόμματα που πάνε να της κλέψουν την πελατεία. Ο Μπελογιάννης δεν έχει καμία σχέση με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ηγεσία του ΚΚΕ. Όσο για φασίστες, πήγαινε ρώτα το σύντροφο Σιφωνιό που τους χειροκροτούσε πριν κάτι χρόνια στη Χαλυβουργία.

4 Απριλίου 2017 στις 12:12 π.μ.

Γιάννης Πλατείες Καστελόριζο Βούτσης. Απλά ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τα κόμματα τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός. Τιμάνε τους Πεθαμένους για να θάψουνε τους ζωντανούς.

4 Απριλίου 2017 στις 10:59 π.μ.

Και με ποιον έχει σχέση;; Με εσένα;; Με αυτά που εσύ πιστεύεις;;; Αν ζούσες την εποχή που ζούσε ο Μπελογιάννης, θα τον ονόμαζες και αυτόν «σταλινικό κομματόσκυλο», και θα έγραφες – έλεγες ακριβώς αυτά που γράφεις σήμερα για το ΚΚΕ… Ξεχνάς πως στο υπηρεσιακό σωματείο της Χαλυβουργίας υπήρχαν εργαζόμενοι και από άλλες παρατάξεις – κόμματα, και φυσικά τότε γουστάρατε όλοι με την απεργία των χαλυβουργών και βγαίνατε και φωνάζατε υπέρ τους τάχα μου δήθεν όλοι… Ξεχνώντας πως χειροκροτούσατε τους φασίστες, όταν στο Σύνταγμα στις 20/10/2011, δολοφονούσαν και τραυμάτιζαν εργάτες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ… Για μαζέψου λίγο… Νομίζεις πως επειδή έχεις βάλει εδώ 2 καλάσνικοφ σε φοβόμαστε κιόλας;;

4 Απριλίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με ένα βολεμένο επαγγελματικό κομματόσκυλο του σημερινού ΚΚΕ που υπονομεύει κάθε λαϊκή αντίδραση που δεν ελέγχει. Και τότε το ΚΚΕ τον πούλησε και σήμερα καπηλεύεται τη μνήμη του ακόμη περισσότερο. Στη Χαλυβουργία το ΠΑΜΕ είχε τον απόλυτο έλεγχο και ευθύνη της κατάστασης και δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τους χρυσαυγίτες. Καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες στο Σύνταγμα, τους οποίους δυστυχώς πολύς παρασύρθηκε και δικαίωσε από την αλαζονική στάση του ΚΚΕ. Εσύ να μαζευτείς, εδώ δεν είναι Περισσός για να φιμώσεις την κριτική και τη διαφορετική άποψη. Ούτε σου είπε κανείς να ασχοληθείς μαζί μου, αλλά αφού το θέλεις θα εισπράξεις την απάντηση που σου αρμόζει, αφού ήθελες να φέρεις τους φασίστες στη συζήτηση.

4 Απριλίου 2017 στις 10:59 μ.μ.

Γιάννης. Οποτε θέλεις μπορείς να έρθεις στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Το ότι δεν είσαι Κομμουνιστής δεν πειράζει. 7 Απρίλη όλοι κάτω απο τις Σημαίες της ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Είπαμε τον Μπελογιάννη τον πούλησε η ....ΕΔΑ... που αρνήθηκε τις υποψηφιότητες ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ στις εκλογές του 1951 όπως ήτανε η πρόταση του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ όπως και η Κυρία ΠΑΠΠΑ του προδοτικού ...εσωτερικού.... που πέταγε λάσπη. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγγκαλιά με τους Φασίστες. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

5 Απριλίου 2017 στις 12:54 π.μ.

Δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος σαν τον Μπελογιάννη, πιστός στην καθοδήγηση του κόμματος, θα έπαιρνε δημοσίως και τότε και σήμερα αντίθετη άποψη από αυτήν, ή θα επέτρεπε σε κάποιον εξωκομματικό την όποια υπεράσπιση του, όπως εσύ κάνεις σήμερα εδώ. Ίσως αγνοείς ή το κάνεις εσκεμμένα, για τι κόμμα και τι στελέχη ( όπως ήταν ο Μπελογιάννης) μιλάμε, ειδικά για εκείνη την περίοδο. Να μου έλεγες πως μπροστά σε αυτούς εμείς σήμερα είμαστε λίγοι, από άποψη πειθαρχίας, οργανωτικότητας, κλπ, αυτό θα ήταν κάτι που θα τραβούσε συζήτηση. Αλλά να αμφισβητείς την κομματικότητα στελεχών του ΚΚΕ, όπως ο Μπελογιάννης, όχι δεν κουβεντιάζετε καν αυτό το πράγμα. Αυτοί τότε κάνανε πράξη αυτό που είχε γράψει ο Λένιν « Η άρνηση υποταγής στην καθοδήγηση των κεντρικών οργάνων ισοδυναμεί με άρνηση παραμονής στο κόμμα, ισοδυναμεί με καταστροφή του κόμματος». Απλά σήμερα έχετε βουλιάξει όλοι της λεγόμενης « αριστεράς» και του λεγόμενου « αναρχικού» χώρου, δεν έχετε κανένα ιδεολογικό και πολιτικό πάτημα, μπρος στην όποια αναθεώρηση και της ιστορίας και τις όποιας ιδεολογίας σας, και καταφεύγετε σε αυτήν την γνωστή φρασεολογία, από τα ξεπουλήματα διαφόρων παλιών – όπως έκανε και η γυναίκα του Μπελογιάννη – απλά και μόνο για χτυπήσετε το ΚΚΕ…. Εφόσον όμως τα πράγματα στην χαλυβουργία ήταν έτσι όπως τα γράφεις, σήμερα δεν δικαιούται κανένας άλλος να μιλά γι αυτήν την απεργία εκτός από το Π.Α.ΜΕ. Το Π.Α.ΜΕ όμως δεν κάνει κάτι τέτοιο, στον αγώνα τον χαληβουργών πάντοτε έβλεπε όλους τους αγώνες όλης της εργατικής τάξης, με τις όποιες δυσκολίες και λάθη, εσύ το κάνεις, γιατί φυσικά, όπως σε κάθε αγώνα που γίνετε, κάτι τύποι σαν και εσένα στα δύσκολα βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω…. Και φυσικά μας παίρνει να μιλάμε για τους φασίστες, καθώς πρώτα και κύρια έχουν ακριβώς την ίδια φρασεολογία με εσένα απέναντι στα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ. Επίσης να θυμηθούμε πως, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ ξυλοκοπήθηκε δημόσια από φασίστα ον κάμερα, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ξυλοκοπήθηκαν από φασίστες στο Πέραμα, κομμουνιστή δήμαρχο του ΚΚΕ τρέχουν στα δικαστήρια οι φασίστες στην Πάτρα… Εσύ το μόνο που κάνεις είναι « κριτική» και με άφθονο θράσος, αν σκεφτούμε πως τρέμεις να πεις και τι πιστεύεις, αν ανήκεις σε κάποιο κόμμα, αν υποστηρίζεις κάποιο κόμμα… Το μόνο που ξέρεις είναι να μας γράφεις πως δεν ανήκεις πουθενά, και πως έχεις δικαίωμα να κάνεις κριτική… παραδέχεσαι δηλαδή από μόνος σου, την πολιτική, ιδεολογική και κομματική ανυπαρξία σου και θέλεις να μας κουνάς και το δάχτυλο… Ρε κάτσε καλά…

6 Απριλίου 2017 στις 10:07 μ.μ.

Ο Μπελογιάννης είναι κάποιος που θυσιάστηκε γενναία για τα πιστεύω του και υπάκουε το κόμμα με την πεποίθηση ότι υπηρετεί τις ιδέες του. Όχι από καμία αφηρημένη "κομματικότητα" με την έννοια της τυφλής υποταγής στα καπρίτσια και τις προσωπικές στρατηγικές της εκάστοτε ηγεσίας. Τα αποκομμένα παραθέματα από το Λένιν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για τη δογματική υποταγή στο αλάθητο ιερατείο. Σήμερα το ΚΚΕ δεν είναι παράνομο ούτε τα μέλη του διώκονται υπό την απειλή της εκτέλεσης. Ο ρόλος του έχει αποκαλυφτεί και η προτεραιότητα της ηγεσίας είναι η διατήρηση και αναπαραγωγή της θέσης και των προνομίων της. Το ΚΚΕ δεν έχει καμία "αποκλειστικότητα" στη μνήμη του Μπελογιάννη και η γυναίκα του ξέρει πολύ καλύτερα από το ΚΚΕ τι πίστευε και τι θα ήθελε ο ίδιος. Στη Χαλυβουργία αυτό που έγινε ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, εγκληματική ολιγωρία από το ΚΚΕ που καμία άλλη αριστερή δύναμη δεν έχει επιδείξει. Δεν είδαμε καμία αυτοκριτική. Δυστυχώς για σένα δε θα πάρω την άδειά σου να μιλάω για τη Χαλυβουργία ή οτιδήποτε άλλο. Τους φασίστες εσύ τους έφερες στη συζήτηση και τίποτα σχετικό με αυτά που λέω εγώ δε λένε, εκτός αν κάπου υπερασπίστηκαν το Μπελογιάννη και δεν το ξέρω. Ξύλο και επιθέσεις έχουν γίνει σε όλη την αριστερά, αντιεξουσιαστές, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, μετανάστες κλπ. Ακόμη και ο ξυλοδαρμός ον κάμερα προήλθε από την επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Εδώ είμαστε ανώνυμοι, το ποιος είμαι εγώ ή εσύ ούτε το ξέρουμε ούτε έχει καμία σημασία. Εδώ κρίνουμε το ΚΚΕ και αν δε σ' αρέσει ξεφορτώσου μας, δε σε ρώτησε κανένας. Το δάχτυλο θα το κουνάω όπου γουστάρω και τη μαγκιά κράτα την για εκεί που σε παίρνει...

7 Απριλίου 2017 στις 12:04 π.μ.

Γιάννης. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου χαμένος βγαίνεις. Ο Μπελογιάννης ήτανε και πέθανε Κομμουνιστής. Τον δολοφόνησε η ...ΕΔΑ....που δεν τον έβαλε υποψήφιο και δεν μπορείς να τον λερώσεις με τίποτα. Την Αριστερά την γνωρίζουμε την βλέπουμε και ξέρουμε τα Εγκλήματά της διαχρονικά στην σωτηρία του Καπιταλισμού. Οσο για την κυρία Παππά του ...προδοτικού ...εσωτερικού .....την γνωρίζουμε πολύ καλά. Τους Φασίστες τους είχατε Αγκαλιά στις Πλατείες στο Καστελόριζο και στον Εκλογικό νόμο. Απλά ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. Το λάθος της Λιάνας είναι οτι δεν έπρεπε να ανακατευτεί. Το ΚΚΕ δεν έχει καμμία σχέση με την αριστερά. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Ουτε βήμα πίσω. Τα κόλπα πεθάνανε το 1991. 4η Ευκαιρία για Ρεβάνς δεν υπάρχει.

7 Απριλίου 2017 στις 12:19 π.μ.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι δυο χρόνια στην κυβέρνηση σφάζει με Απίστευτη Αγριότητα τον λαό. Ερχονται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100% στο οτι δεν υπάρχει καμμία κυβέρνηση που να μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό όσο τα μέσα παραγωγής είναι στους Καπιταλιστές. Το ζει στο πετσί του και ο λαός της Βενεζουέλας με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε με την Αστική Τάξη στην Χλιδή και τον λαό στα Σκουπίδια. Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

7 Απριλίου 2017 στις 9:49 μ.μ.

Παναγιώτης. Εσύ έχεις χάσει την ψυχραιμία σου, γι' αυτό και δυο-δυο τα σχόλια. Εσύ λερώνεις το Μπελογιάννη. Από κει και πέρα είπαμε, αφού δεν τολμάς να απαντήσεις σε τίποτα και παίζεις μόνο κασέτα τελείωνε. Βγήκε το μεροκάματο, δεν έχει άλλο.

7 Απριλίου 2017 στις 11:30 μ.μ.

Γιάννης. Ο Μπελογιάννης ήτανε Κομμουνιστής και τον Δολοφόνησε η ...ΕΔΑ.. που δεν τον έβαλε υποψήφιο να γλυτώσει την Εκτέλεση. Και δεν μπορείς να το λερώσεις ούτε η Κυρία ΠΑΠΠΑ του Προδοτικού ...εσωτερικού.... Για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ σου απάντησα. Αν είσαι Σοσιαλσωβινιστής δικό σου πρόβλημα.

8 Απριλίου 2017 στις 2:55 μ.μ.

Γιάννης

Δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις ακριβώς. Αν ήταν έτσι αόριστα όπως τα γράφεις, αυτή η « εκάστοτε ηγεσία του ΚΚΕ», θα έστελνε και εσένα για να στήσεις και να καθοδηγήσεις παράνομες οργανώσεις του ΚΚΕ. Δεν υπερασπίζεσαι λοιπόν τον Μπελογιάννη ως πραγματικά αυτό που ήταν και στο ΚΚΕ, καπηλεύεσαι τον Μπελογιάννη για να χτυπήσεις το ΚΚΕ. Για την γυναίκα του, την Έλλη Ιωαννίδου ή Παππά, απλά θα γράψω ή ότι δεν ήξερε τι της γινόντανε και τι πίστευε, ή ότι ήταν ένα από μεγαλύτερα τυχοδιωκτικά μέλη του ΚΚΕ. Από εκεί που έστελνε εκθέσεις – γράμματα στον Ζαχαριάδη και κατηγορούσε τους πάντες εκτός αυτού για τα όσα έγιναν με τον Μπελογιάννη ( Βαβούδη, Ακριτίδη, Μπλουμπίδη, ΕΔΑ, κ.λπ. ( Αρχείο ΚΚΕ – Έγγραφο 119112: Εκθέσεις της Έλλης Ιωαννίδου προς το Ζαχαριάδη )), φτάνοντας στο σημείο να γράψει πως « Η ΕΔΑ το ήξερε (…) Τι υπάρχει πίσω από όλα αυτά;», ξαφνικά αποφάσισε πως δεν έφταιγαν όλοι οι παραπάνω, αλλά ο Ζαχαριάδης και πήγε και άνοιξε νταλαβέρια με διαφόρους που μετεξελίχθηκαν σε ένα ισχυρό πλέον σοσιαλδημοκρατικό αντεπαναστατικό ρεύμα και το μουσείο Μπενάκη. Οπότε, με την στάση της έδειξε πως μάλλον εκείνη και η « αριστερά της», από το 1968, δεν είχαν καμία ιδεολογική και πολιτική « αποκλειστικότητα» στην μνήμη του Μπελογιάννη… Εγκληματική ολιγωρία επειδή στην απεργία της Χαλυβουργίας έσκασαν δύο – τρεις φασίστες σαν τους κλέφτες σε ώρα όπου έλειπαν σχεδόν όλοι από τον χώρο για να την προβοκάρουν, όταν για χρόνια όλες οι « αριστερές» δυνάμεις της χώρας μας έχουν στηρίξει όλο αυτό το σύστημα που γεννά τους φασίστες και σε συνδικαλιστικό επίπεδο, απλά και μόνο για να πάει κόντρα στο ΚΚΕ και στο Π.Α.ΜΕ… ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ (τώρα) και λοιποί, χαίροντα να παίρνουν αποφάσεις μαζί με τα ξεπουλημένα προεδρία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπου προωθούν σε συνδικαλιστικό επίπεδο τις διάφορες « συνδικαλιστικές» κινήσεις που έχουν στήσει οι φασίστες ( κάτι «κλαδικά σωματεία» για security, κλπ.), και φυσικά δεν είδαμε για παράδειγμα και κανέναν να μιλήσει με τα όσα έγιναν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας πριν το 30ο συνέδριο του… Επιθέσεις το ΚΚΕ, σε γραφεία και μέλη του, δέχεται χρόνια τώρα, όχι μόνο από τους φασίστες μα και από ορισμένους «αναρχικούς» ( φασίστες και αυτοί στην ουσία δεν έχουν ), ακριβώς με την ίδια φασιστική νοοτροπία… Εδώ λοιπόν θα κρίνουμε μόνο το ΚΚΕ… Δεν κρίνετε κανένας άλλος… Περιμένω μετά από αυτό να πάρουν θέση οι διαχειριστές του blog, αν το blog σας είναι τόσο «αντικειμενικό» όσο μας γράφεις αυτός εδώ, να το ξέρουμε τουλάχιστον… Γιάννης, κάτι σου έπεσε ρε «βαρύμαγκα»…

8 Απριλίου 2017 στις 6:28 μ.μ.

Κόκκινος Οκτώβρης. Μη του βάζεις τόσο δύσκολα. Με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Σύριζα είναι και βρίσκεται σε Αδιέξοδο. Τι να κάνει έφαγε το παραμύθι οτι ο Καπιταλισμός θα χορεύει ....πεντοζάλι.... και τώρα παραμιλάει. Του έχουνε σερβίρει τώρα το παραμύθι εναντίον του Ευρώ και της Ε.Ε για επιστροφή στον Εθνικο καπιταλισμό. Και έχει βρεθεί αγκαλιά με Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές Καρατζαφέρη Μπαλτάκο Μιχαλολιάκο. Ας δείξουμε λίγο κατανόηση..................

8 Απριλίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ,

Εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι τα πράγματα και δε βλέπω κανένα ουσιαστικό αντίλογο από σένα, μόνο τη μπάλα στην εξέδρα. Εμένα δε θα μπορούσε να με στείλει το ΚΚΕ "τότε", και σήμερα δεν έχει παράνομες οργανώσεις για να έχει ανάγκη από τέτοιου είδους δράση. Από τυχοδιωκτικά στοιχεία ουκ ολίγα είδαμε, και βλέπουμε, στο ΚΚΕ μεταξύ των οποίων και ο Ζαχαριάδης που τα έριχνε όλα στους άλλους για να βγει λάδι. Απλώς βρέθηκε στη "λάθος πλευρά" και τον βγάλαν από τη μέση, οπότε στη συνέχεια έγινε ήρωας. Ότι το "αρχείο του ΚΚΕ" καίει την Παππά δεν αμφιβάλω, μόνο που αυτή σαν σύντροφος του Μπελογιάννη είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι'αυτόν. Το '68 ξεκίνησαν οι διασπάσεις (και νωρίτερα ίσως) και το ΚΚΕ - αν και είναι ένα μόνο κομμάτι της διάσπασης - διεκδικεί την αποκλειστικότητα στη μνήμη του Μπελογιάννη, όχι οι υπόλοιποι. Στη Χαλυβουργία οι φασίστες πήγαν με κάμερες, ντουντούκες κλπ και το σύντροφο Σιφωνιό να τους χειροκροτάει. Όσο και να προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός, όλοι είδαμε τι έγινε. Αυτή η αδυναμία αυτοκριτικής, ή η προσπάθεια συμψηφισμού με άλλα άσχετα γεγονότα που πετάς για κλαδικά σωματεία κλπ (λες και υπερασπίστηκε κανείς αυτά), δείχνει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει το ΚΚΕ. Τώρα εδώ έχουμε ένα άρθρο που καταγγέλει συγκεκριμένη συμπεριφορά της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια, για την οποία δεν είδαμε καμία απάντηση από τους συνηγόρους του κόμματος, γι' αυτό ΕΔΩ κρίνουμε το ΚΚΕ. Σε άλλο άρθρο μπορεί να κρίνουμε άλλους. Δυστυχώς για σένα οι διαχειριστές του blog επιτρέπουν την κριτική στο ΚΚΕ και δεν παίρνουν γραμμή από Περισσό, όπως φαίνεται. Μάλλον εσένα σου έχει πέσει η "μαγκιά", και δυσκολεύεσαι να τη σηκώσεις.

8 Απριλίου 2017 στις 11:10 μ.μ.

Γιάννης. Νευριάζεις και χάνεις την ψυχραιμία σου. Ο Μπελογιάννης ήτανε και πέθανε Κομμουνιστής. Τον σκότωσε η ....ΕΔΑ.... Με την άρνηση να είναι υποψήφιος. Για τα Τυχοδιωκτικά στοιχεία συμφωνούμε. Η Κυρία ΠΑΠΠΑ ο ...παρτσαλίδης.... και πολλά άλλα λουλούδια. Τον ήρωα Ζαχαριάδη δεν μπορείς να τον λερώσεις. Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Σας χάλασε τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ δρόμο που είχατε έτοιμο το 1944 με την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ που η παρακαταθήκες αυτές σώσανε το ΚΚΕ απο την καταστροφή το 1991 απο την συμμορία ....φαράκου......δεν υπάρχει 4η Ευκαρία για Ρεβάνς. ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΤΟ 1991.

8 Απριλίου 2017 στις 11:12 μ.μ.

Ολοι είδαμε τι έγινε στις Πλατείες στο Καστελόριζο και στον Εκλογικό νόμο. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

9 Απριλίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

Τζαμαρία. Εσύ με τα σχόλια δυο-δυο είσαι που τα έχεις χάσει. Αυτό που είδαν ΟΛΟΙ είναι το βίντεο από τη Χαλυβουργία με το ΠΑΜΕ να χειροκροτάει τη ΧΑ. Τα υπόλοιπα γνωστή κασέτα....

9 Απριλίου 2017 στις 11:48 μ.μ.

Γιάννης. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

10 Απριλίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Τζαμαρία. Αυτό που είδαν ΟΛΟΙ είναι το βίντεο από τη Χαλυβουργία με το ΠΑΜΕ να χειροκροτάει τη ΧΑ. Όλοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαζί...

11 Απριλίου 2017 στις 12:29 π.μ.

Γιάννης. Είπαμε Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους Φασίστες. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

11 Απριλίου 2017 στις 7:58 π.μ.

Τζαμαρία. Αυτό που είδαν ΟΛΟΙ είναι το βίντεο από τη Χαλυβουργία με το ΠΑΜΕ να χειροκροτάει τη ΧΑ. Όλοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαζί... Βίντεο από πλατείες δεν υπάρχει. Το έβγαλες το μεροκάματο, τελείωνε...

11 Απριλίου 2017 στις 9:19 π.μ.

Γιάννης. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους Φασίστες. Τίποτα παράξενο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

11 Απριλίου 2017 στις 5:45 μ.μ.

Δεν ξέρω τι γράφεις εδώ, όμως το blog του Κούλογλου, που όλοι σας μέχρι την μέρα που ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρούσατε «αριστερό» blog, είχε και έχει διαφορετική γνώμη από εσένα ( http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%C2%AB%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%AF )… Όπως και ορισμένοι αναρχικοί, που πλακώθηκαν κάποτε στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους που κρατούσαν ελληνικές σημαίες στα χέρια ( https://www.youtube.com/watch?v=CiXGgmZ8eig / https://www.youtube.com/watch?v=zP3muyL-KOs )…

12 Απριλίου 2017 στις 12:13 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Τι του κάνεις τώρα του βάζεις δύσκολα. Αγκαλιά ήτανε στις Πλατείς με Εθνικιστές και Φασίστες. Το ίδιο και στο Καστελέριζο. Επίσης ο Δήμας της ΝΔ είχε πει οτι δεν θέλει να βγει πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα για τον Εκλογικό νόμο ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Βούτσης τις ήθελε. Είναι όπως με το πείραμα ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ το 1973 ΠΟΥ Ο ΚΥΡΚΟΣ του .....εσωτερικού..... το έβρισκε Θετικό και ήθελε να συμμετέχει. ΑΠΛΑ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

12 Απριλίου 2017 στις 3:13 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ προφανώς και δεν απευθύνεσαι σε μένα με αυτά που λες. Εκτός αν έχεις βίντεο από πλατείες με αριστερούς να χειροκροτάνε φασίστες, όπως έγινε στη Χαλυβουργία με το ΠΑΜΕ.

12 Απριλίου 2017 στις 5:56 μ.μ.

Γιάννης. Σε εσένα το λέει. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

12 Απριλίου 2017 στις 9:34 μ.μ.

Γιάννης, καταρχάς θα πρέπει να μας διευκρινήσεις για ποιους αριστερούς μας γράφεις εδώ, αφού όπως πολλές φορές έχεις γράψει, δεν τους υποστηρίζεις, δεν είσαι με κανέναν, κλπ…

12 Απριλίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Το δεν υποστηρίζει κανένα έτσι το είπε για το ξεκάρφωμα. Με τον Σύριζα ήτανε αλλά απο την στιγμή που ξεβρακώθηκε το κρύβει και υποστηρίζει ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σια..... Τι να κάνει δύσκολη η θέση του. Είναι και αυτ΄ό το ΚΚΕ που δικαιώθηκε σε όλα και βρίσκεται σε απόγνωση.

14 Απριλίου 2017 στις 8:19 π.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Καλή η μπάλα στην εξέδρα αλλά δε θα ξεφύγεις. Οποιουσδήποτε αριστερούς, δεν έχει σημασία. Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν, εσύ έχεις φαγωθεί εναντίον οποιουδήποτε εκτός ΚΚΕ. Στη Χαλυβουργία Σιφωνιός χειροκροτεί Κασιδιάρη. Στις πλατείες τι αντίστοιχο υπάρχει; Περιμένω με αγωνία να μου το δείξεις.
Παναγιώτης. Αρκετά με την κασέτα, καιρός να τελειώνεις.

14 Απριλίου 2017 στις 5:44 μ.μ.

Γιάννης. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

14 Απριλίου 2017 στις 8:32 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Για όλους τους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ γράφει δεν έχει πρόβλημα στις Αποχρώσεις ο Γιάννης. Οπορτουνιστικό ανάχωμα να είναι ωστε να μη κινδυνέψει ποτέ ο Καπιταλισμός. Αυτό ενδιαφέρει τον Γιάννη και τον κάθε Σοσιαλφασίστα. Αγκαλιά ήτανε στις Πλατείες στο Καστελόριζο και για τον Εκλογικό νόμο. Αδερφάκια δίδυμα γνήσια παιδιά του Καπιταλισμού και τα δυο.

17 Απριλίου 2017 στις 9:44 μ.μ.

Τζαμαρία, τουλάχιστον ο άλλος κατάλαβε ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Εσύ με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Σιφωνιός χειροκροτούσε Κασιδιάρη ότι και να λες, αντίστοιχο σκηνικό στις πλατείες δεν υπάρχει.

18 Απριλίου 2017 στις 8:21 μ.μ.

Γιάννης. Πλατείες ...ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ....Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους Φασίστες. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

18 Απριλίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Τζαμαρία, με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Σιφωνιός χειροκροτούσε Κασιδιάρη ότι και να λες, αντίστοιχο σκηνικό στις πλατείες δεν υπάρχει.

19 Απριλίου 2017 στις 12:09 π.μ.

Γιάννης. Πλατείες ....ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ εκλογικός νόμος η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

19 Απριλίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Τζαμαρία, με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Σιφωνιός χειροκροτούσε Κασιδιάρη ότι και να λες, αντίστοιχο σκηνικό στις πλατείες δεν υπάρχει. ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

20 Απριλίου 2017 στις 11:03 π.μ.

Γιάννης,
Από την στιγμή που δεν υποστηρίζεις κανέναν, ο μόνος λόγος που βολτάρεις εδώ, σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις που αφορούν το ΚΚΕ, είναι για να βλάπτεις συστηματικά το ΚΚΕ. Ο κάθε ένας αριστερός, που πιστεύει σε κάτι και υποστηρίζει κάτι, ας έρθει να μου γράψει ότι θέλει και να το κουβεντιάσουμε, εσύ απλά το μόνο που θέλεις είναι μολύνεις το κάθε τι προοδευτικό, είσαι όντως αυτό που πολύ λένε « αντικομουνιστής», και μάλιστα με ένα χυδαίο θράσος… Η μοναδική μου πλέον απάντηση είναι πως, εκτός από την μπάλα που συνεχώς γράφεις, στο τέλος θα πάρεις και αυτό που πραγματικά σου αξίζει…

20 Απριλίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Μη τον παρεξηγείς Σύντροφε. Σε απόγνωση βρίσκεται ο Γιάννης. Ο Μόνος του καημός είναι γιατί το ΚΚΕ δεν έπεσε στον Οπορτουνιστικό βόθρο το 2012. Οσο ποιο πολύ φωνάζει είναι η Πυξίδα οτι το ΚΚΕ είναι στον σωστό δρόμο.

20 Απριλίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Εγώ εδώ μέσα σχολιάζω ορισμένες αναρτήσεις, όπως κάνεις κι εσύ και όλοι οι άλλοι. Το ΚΚΕ είναι κατ' εξοχήν αντιδραστικό γιατί προσπαθεί να υπονομεύσει οποιαδήποτε αντιπολιτευτική δραστηριότητα προερχόμενη από οποιοδήποτε κομμάτι της αριστεράς δεν ελέγχει. Χυδαίο θράσος είναι να διεκδικείς την αποκλειστικότητα του κομμουνισμού και να βαφτίζεις αντικομμουνιστή όποιον ασκεί κριτική στο ιερατείο του Περισσού. Κουβέντα δε σου ζήτησε κανένας να κάνεις, εσύ μου απευθύνθηκες πρώτος. Άλλωστε δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις στα ερωτήματα που σε στριμώχνω και, όπως για το βίντεο από τις πλατείες, που ακόμα περιμένω να μου δείξεις. Δεν είσαι σε θέση να δώσεις απάντηση, δε σε παίρνει...

21 Απριλίου 2017 στις 10:02 π.μ.

Γιάννης. Το ξέρουμε οτι δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα ούτε απαντάς σε τίποτα. Τι να πεις άλλωστε. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι στην Κυβέρνηση και σφάζει τον λαό με απίστευτη Αγριότητα και δεν βγάζεις ΑΧΝΑ. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικό νόμο Αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τίποτα παράξενο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

21 Απριλίου 2017 στις 3:07 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρια,
Ο Γιάννης και πολλοί άλλοι, έχουν αυτήν την στάση γιατί η πολιτική που προτείνουν σήμερα να ακολουθήσει το ΚΚΕ ( αυτήν των « συμμαχιών», κλπ), κατέπεσε μαζί την αντεπανάσταση του 1989 – 1991. Τι μας λέει εδώ στην ουσία ο Γιάννης; Μας βάζει ξανά στον φαύλο κύκλο της λαθεμένης πολιτικής του ΚΚΕ, των περιόδων όπου αυτό παρέκλινε προς τα δεξιά και γινότανε «μπαλάκι» του κάθε μικρού και μεγάλου αστού πολιτικάντη. Όλα αυτά γύρω από καπηλείες κλπ, λέγονται και γράφονται για ευνόητους λόγους, όταν επιδειχτικά φτάνουν στο σημείο να παραδέχονται πως: « Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν..». Είναι πρώτη φορά στα χρονικά, που φερόμενος ακόμα και ως κομμουνιστής γράφει κάτι τέτοιο. Όσο αφορά τους διαφόρους «υπονομεύσεις» του ΚΚΕ απέναντι στις οποιεσδήποτε « αντιπολιτευτικές δραστηριότητες προερχόμενες από κομμάτια της αριστεράς(;;) δεν ελέγχει», καταρχάς πρώτα θα πρέπει να τις δούμε αυτές, και από εκεί πέρα να τις αξιολογήσουμε όλοι!! δεν είναι σοβαρή « αντιπολιτευτική δραστηριότητα», οι δράσεις της ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπέρ ενός « εθνικού νομίσματος» παραμένοντας όμως στο ίδιο οικονομικό και κοινωνικό σύστημα, τον καπιταλισμό. Δεν ήταν σοβαρή « αντιπολιτευτική δραστηριότητα» του ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική περίοδο 2014 – 2015, που έκανε και είπε τα πάντα, απλά και μόνο για να φέρει νέα «μνημόνια», κλπ…. Δεν είναι σοβαρή η « αντιπολιτευτική γραμμή» του ΝΑΡ απέναντι στο ΚΚΕ, όταν το ίδιο έχει υιοθετήσει αυτήν την λανθασμένη πολιτική, συμμετέχοντας σε μέτωπα αμφιβόλου κομμουνιστικής βάσης… Το ΚΚΕ σήμερα δεν είναι αντιδραστικό, ακριβώς γιατί ανταποκρίνεται στον έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης του, να καθοδηγήσει την εργατική τάξη και τους συμμάχους της προς την σοσιαλιστική επανάσταση και τον σοσιαλισμό, και όχι να βαράει παλαμάκια στο όποιο κόμμα – πολιτικό ρεύμα βγαίνει και κάνει κάποια «αντιπολιτευτική κίνηση» κλπ… Πέρασαν τα χρόνια της ψευτο«ενότητας», που σαν στόχο είχα μόνο την εκλογική «ανάσταση» των διαφόρων «αριστερών» κόμματων και πολιτικών ρευμάτων… Θα το γράψε και έτσι, αν το 1988 η ΕΑΡ είχε ένα καλό εκλογικό ποσοστό, σημασία δεν θα έδινε στο ΚΚΕ, στο ίδιο μήκος κύματος κινείτε σήμερα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν αρέσει λοιπόν, που από το 1991 μέχρι και σήμερα, το ΚΚΕ δεν τουμπάρετε από διάφορες « εύκολες όμορφες» φωνές διαφόρων «αριστερών»…

Γιάννης,
Σου έχω απαντήσει και με δύο link. Μάλλον εσύ το παίζεις παπάς… Εκεί λοιπόν στις πλατείες που το παίζατε «απολιτίκ» και « ακομμάτιστοι» και «αγανακτισμένοι», ήταν τίγκα στους φασίστες. Και όχι μόνο δεν τους διώχνατε αλλά υιοθετούσατε και τι όποιες απόψεις τους γύρω από αυτά τα « απολιτίκ – ακομμάτιστα αγανακτισμένα» κινήματα με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια!! Και επιτέλους σταμάτα αυτήν φρασεολογία παιδιού 5 χρονών σε φάση « εσύ μου μίλησες πρώτος», κλπ, δεν πρόκειται να σε λυπηθώ… Όπως σου γράφω παραπάνω, θα έρθει η μέρα που θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει ως στυγνός αντικομουνιστής, όχι από εμένα, όχι από το ΚΚΕ, μα τους εργάτες αυτής της χώρας…

21 Απριλίου 2017 στις 8:39 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Σύντροφε την έχω ζήσει όλη την Μεταπολίτευση μέχρι το 1991 με την θεωρία των ..ενδιάμεσων σταδίων... κυρίαρχη. Εκει θέλουνε να μας γυρίσουνε τα .....παιδιά..... Ας τους να φωνάζουνε. Είναι η πυξίδα μας.

21 Απριλίου 2017 στις 11:55 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ Τη "σοσιαλιστική επανάσταση" πως ακριβώς θα την κάνει το ΚΚΕ; Φορώντας ο Κουτσούμπας γραβάτα στη συνάντηση με το Μητσοτάκη και βρίζοντας όλη την υπόλοιπη αριστερά; Καμιά επανάσταση δεν πρόκειται να γίνει μέσω "ιδεολογικής καθαρότητας" και ούτε αυτό την ενδιαφέρει την ηγεσία του ΚΚΕ. Μόνο το έλεγχο και τη διατήρηση των προνομίων της ενδιαφέρεται να υπηρετήσει δια μέσου της καπηλείας της ιστορίας και των αγώνων.
Επίσης το παραμύθι με τα link πούλα το αλλού. Εγώ δεν είπα ότι στις πλατείες ήταν μόνο αριστεροί, όλος ο κόσμος πήγαινε ελεύθερα και αυθόρμητα και δεν ήταν οι παρευρισκόμενοι ένα ενιαίο αδιαίρετο σύνολο. Όμως εγώ δεν έχω υπόψη μου να μιλάει φασίστας και να χειροκροτεί αριστερός, όπως έγινε στη Χαλυβουργία. Πες εσύ πρώτα γιατί δε διώξατε τη ΧΑ από τη Χαλυβουργία και μετά μίλα, τρομάρα σου που σε πείραξαν οι ελληνικές σημαίες. Και τέλος, ποιος σου ζήτησε να λυπηθείς ρε θλιβερό κακόμοιρο ανθρωπάκι; Χαμένα τα έχεις τελείως σαν το Τζαμαρία. Ούτε σε ρώτησε κανένας, ούτε μετράει η γνώμη σου οπότε μην πετάγεσαι. Οι φασιστικές σου μέθοδοι δεν περνάνε εδώ, και το ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει θα το δούμε. Προς το παρόν μια χαρά κρύβεσαι πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου και κάνεις τον τσαμπουκά εκ του ασφαλούς μοιράζοντας απειλές. Μόνο που δε μασάμε, οπότε σταμάτα καλύτερα.

22 Απριλίου 2017 στις 9:29 π.μ.

Γιάννης. Με το να χάνεις την ψυχραιμία σου δείχνεις την απόγνωση σου. Και είναι λογικό όταν η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σφάζει τον λαό και έρχονται και νέα μέτρα. Αποκαλύφθηκε μπροστά στο λαό ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ρόλος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και εδώ και στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε. Το Μητσοτάκη πολύ καλά κάναμε και τον συναντήσαμε. Οπως θα γίνει αύριο με Γεννηματα Θεοδωράκη κ.α. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τον έφτυσε και έφυγε και πολύ καλά έκανε όπως κάνουμε πάντα με τον κάθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Να αγιάσει το στόμα του. Ο Λαός θα πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του οικοδομόντας την Δική του εργατική Λαική Εξουσία με τον αγώνα του μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Σε περιμένουμε λοιπόν στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και χαίρομαι που παραδέχεσαι οτι ήσουνα στις πλατείες αγκαλιά με την Χρυσή Αυγή και βγάλατε αυτή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

22 Απριλίου 2017 στις 9:46 π.μ.

Πλατείες Καστελόριζο. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τίποτα παράξενο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ο Σταύρος Δήμας της ΝΔ είχε δηλώσει οτι δεν θέλει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να βγει πρόεδρος. Αντίθετα για τον Εκλογικό νόμο Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ δεν είχε πρόβλημα. Δεν μυρίζανε είχε πει. ΜΑΛΙΣΤΑ.

22 Απριλίου 2017 στις 9:49 π.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Εχει μεγάλη πλάκα. Η αριστερά θα κάνει λέει Επανάσταση όταν ολόκληρο τον 20ο Αιώνα τις έπνιξε όλες στο Αίμα με τα ...σκαλάκια... πλατύσκαλα.... σε ρόλο 5ης Φάλαγγας. Είναι απόλαυση όταν Σκούζουν.

22 Απριλίου 2017 στις 11:50 π.μ.

Γιάννης. Ωραία ανέκδοτα λες αλλα η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ φέρνει νέα μέτρα σφαγής του λαού. Μειώσεις Μισθών Συντάξεων Αφορολόγητο σπίτια χωρίς ρεύμα παιδιά καταρρέουνε στα Σχολεία απο την πείνα. Αυτά είναι τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ο λαός τα βλέπει πλεον ξεκάθαρα. Και το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100% όταν αρνήθηκε να πέσει στον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ με τα ΣΚΑΤΑ το 2012. Στο χάος θα πάτε μόνοι σας. Τα κόλπα πεθάνανε το 1991..... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

22 Απριλίου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Παναγιώτης. Πολύ τσούξιμο βλέπω η αλήθεια. Τέσσερα σχόλια για να επαναλαμβάνεις την κασέτα και να μην απαντάς σε τίποτα. Αγκαλιά με Κασιδιάρη ήταν ο σ. Σιφωνιός στη Χαλυβουργία, αντίστοιχο σκηνικό από πλατείες δε βρίσκεις. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ τουλάχιστον κατάλαβε και δεν απαντά. Εσύ προφανώς έχεις καλύτερο μεροκάματο...

23 Απριλίου 2017 στις 9:59 π.μ.

Γιάννης. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ νέα μέτρα σφαγής του λαού. Αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

23 Απριλίου 2017 στις 7:03 μ.μ.

Γιάννης,

Εγώ υποστηρίζω ένα Κομμουνιστικό Κόμμα όπου από το 2011 μετράει έναν νεκρό και τραυματίες, από τις επιθέσεις των διάφορων φασιστών. Εσύ τι υποστηρίζεις; Και αφού πρώτα αναστήσατε στις πλατείες κάθε λογής φασίστα, από το ΕΠΑΜ του Καζάκη (που σήμερα θεωρεί πράκτορες του σόρου του μετανάστες κλπ) μέχρι την χα, τώρα βγαίνεις και μας ζητάς και τα ρέστα. Θυμόμαστε όλοι τι είχε δηλώσει ο Παπαδημούλης για την επίθεση που είχε γίνει στο ΠΑΜΕ στις 20/10/2011!! Μόνο τα μουστάκια του δεν γελούσαν τότε με αυτά που έγιναν. Θυμόμαστε όλοι τι έγραφε το , εκείνη την μέρα. Όταν όμως ξεβρακώθηκαν αυτοί που συμμετείχαν στην επίθεση ( έμμισθοι φασίστες των διαφόρων Βαρδινογιάννηδων και λοιπών, καθώς είχαμε απειλές και την επομένη της επίθεσης, στις διάφορες εξορμήσεις του ΚΚΕ επί του θέματος) στην μούγκα όλοι σας, και κοιτάγατε πως να τα μαζέψετε. Γνωστή η τακτική των «απειλών», όχι από τώρα, μα από πολύ παλιά. Κάπως έτσι μιλούσαν και οι διάφοροι που πήγαιναν κόντρα στην όποια επαναστατική εξέλιξη στην Ρωσία… Μετά όμως την επικράτηση των μπολσεβίκων, και αφού είχαν ξεσκεπαστεί αυτοί οι διάφοροι στα μάτια της εργατικής τάξης της Ρωσίας, έκλαιγαν και έβριζαν, πρώτα τον Λένιν και μετά τον Στάλιν, χαρακτηρίζοντας τους ως «δικτάτορες», «τραμπούκους», κλπ, επειδή οι εργάτες τους έκαναν πέρα … Όταν λοιπόν θα σας πάρουν και εσάς πρέφα, τι φύκι και μεταξωτή κορδέλα έχετε πουλήσει, πόσες προβοκάτσιες έχετε στήσει, κλπ, τόσα χρόνια, τα ίδια θα πάθετε… Νομίζετε ορισμένοι πως ο κόσμος θα μείνει για πάντα έτσι, να τον έχετε μόνο σε μια στάση αόριστης εκτόνωσης, μετά την δουλειά του στις πλατείες, και μετά το κεφάλι πάλι μέσα, στις απολύσεις, στις μειώσεις μισθών, στα μνημόνια, τις « αριστερές κυβερνήσεις» σας, κλπ… Δεν είναι έτσι όμως… Το καζάνι βράζει από κάτω… Και εσύ εκ του ασφαλούς τα γράφεις αυτά που γράφεις, κρύβεσαι πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου…

23 Απριλίου 2017 στις 9:24 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ. Τι άλλο να κάνει απο το να κρύβεται. Προσπάθησε να ρίξει το ΚΚΕ στον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ το 2012.... έσπασε τα μούτρα του. Ψήφισε Σύριζα που σήμερα σφάζει τον λαό με απίστευτη αγριότητα. Τώρα πάει να σερβίρει το παραμύθι του Εθνικού καπιταλισμού που στην Βενεζουέλα πήγε τον λαό στα σκουπίδια. Βλέπει το ΚΚΕ που δικαιώθηκε απόλυτα και Σκούζει... μέσα στην Απόγνωση του. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.......

24 Απριλίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ, σε είχα για πιο έξυπνο επειδή είχες σταματήσει τόσες μέρες αλλά βλέπω ότι τσιμπάς και συνεχίζεις, εκτός εάν βγάζεις μεροκάματο σαν το Τζαμαρία, οπότε πάω πάσο. Εγώ δεν εκπροσωπώ κανέναν και μιλάω ελεύθερα χωρίς εξαρτήσεις και κομματικά άγχη. Όλοι αυτοί που μου λες με αφήνουν παγερά αδιάφορο καθόσον πουθενά δεν τους υποστήριξα. Είμαι μάλιστα πρόθυμος να μου δείξεις κάποιο βίντεο ή πλάνο σε φωτογραφία που αριστεροί χειροκροτούν κάποιον φασίστα, όπως έκανε ο Σιφωνιός στη Χαλυβουργία, αλλά μάλλον θα περιμένω για πολύ. Όλα τα άλλα που λες είναι η μπάλα στην εξέδρα για να αποφύγεις την ουσία της κριτικής: το ΚΚΕ δεν ξέπλυνε τους φασίστες λιγότερο από την υπόλοιπη αριστερά. Η δε σύγκριση του ιερατείου των γραφειοκρατών του Περισσού με τους πρωταγωνιστές της Οκτωβριανής επανάστασης μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Πως λέμε συγκρίνεις τις βούρτσες με τις....βούρτσες! Όσο για τις απειλές που μου εκτοξεύεις σε κάθε σχόλιο για το "τι θα πάθω" περιττό να σου πω τι να τις κάνεις θρασύδειλο ανθρωπάκι. Εσύ ξεκίνησες τον τσαμπουκά του πληκτρολογίου, όχι εγώ. Τελείωνε λοιπόν γιατί δε σε παίρνει.

25 Απριλίου 2017 στις 5:11 μ.μ.

Γιάννης. Το γνωρίζουμε οτι δεν έχεις καμμία σχέση με την Επανάσταση του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων. Είσαι με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ που ανέτρεψε ο ΛΕΝΙΝ με την Μενσεβίκα Καπλάν που τον πυροβόλησε και με την Αντεπανάσταση Μενσεβίκων Εσέρων στην Κροστάνδη το 1921 που τους Τάκισε ο ΛΕΝΙΝ. Οπότε πετάς την Μπάλα στην Εξέδρα. Τι άλλο να κάνεις. Πλατείες Αγκαλιά η Αριστερά με τους Φασίστες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος τα ίδια ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. Οσο και να βρίζεις δεν κερδίζεις τίποτα.

25 Απριλίου 2017 στις 10:49 μ.μ.

Παναγιώτης. Να σου θυμίσω ότι ο Λένιν δεν ήταν μισθοδωτούμενο κομματόσκυλο σε βουλευτικές έδρες με αποζημιώσεις και κομματικές χορηγίες από το αστικό κράτος. Τουλάχιστον ο άλλος φέρεται πιο έξυπνα και δεν απαντά. Εσύ πάλι βγάζεις μεροκάματο, θα μου πεις. Καλοφάγωτα...σε καλή μεριά. Η κασέτα δε χρειάζεται, την εμπεδώσαμε.

26 Απριλίου 2017 στις 11:24 π.μ.

Γιάννης. Αρα συμφωνείς με αυτά που γράφω για να μην απαντάς. Σιγά σιγά μαθαίνεις.

26 Απριλίου 2017 στις 8:48 μ.μ.

Γιάννης. Πέφτεις συνεχώς σε αντιφάσεις και είναι κρίμα γιατί εκτίθεσαι. Ο Λένιν έλεγε οτι τα Κ.Κ πρέπει να συμμετέχουνε στα Αστικά Κοινοβούλια απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης και αυτό κάνει το ΚΚΕ. Η Μη συμμετοχή σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ είναι ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ. Αρα μας λες να γίνουμε ΣΕΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ενω ταυτόχρονα αλλού μέσα στην Ζαλάδα σου μας λες οτι ηδη είμαστε ....σεχταριστές...... Πρέπει να πάρεις μια απόφαση για το τι ακριβώς θέλεις για να μην εκτίθεσαι. Με τον ΛΕΝΙΝ το ξέρουμε οτι δεν είσαι. Απλά προσπαθώ να σε προστατέψω.

26 Απριλίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης. Όσο και να παίζει η κασέτα δεν αλλάζει τίποτα. Στο κοινοβούλιο συμμετέχουν όλοι και ο Λένιν έγραφε σε άλλη εποχή που στα κοινοβούλια έμπαιναν και εργάτες και γινόταν ζύμωση και πραγματική αντιπαράθεση. Όχι όπως σήμερα που είναι επαγγελματίες κηφήνες όλοι. Σεχταριστές είστε γιατί υπονομεύετε κάθε δυναμική και ενωτική αντιπολιτευτική δράση του λαού, έξω από τη βουλή. Εσύ έχεις μπερδευτεί αλλά αν καταλάβεις θα χάσεις το μεροκάματο. Σε καταλαβαίνω...

27 Απριλίου 2017 στις 12:34 π.μ.

Γιάννης. Μέσα στην σύγχηση σου μπερδεύτηκες. Τι μια μας λες να συμμετέχουμε την άλλη όχι στις ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΛΕΝΙΝ λέει ΝΑΙ απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Πάρε μια απόφαση τι θέλεις. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ 1η ΜΑΗ στην Συγκέντρωση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο Σύνταγμα. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Χαιρομαι που το κατάλαβες. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.

27 Απριλίου 2017 στις 12:22 μ.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω την σύγχηση σου αλλά πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Την μια μα λές να συμμετέχουμε στο Αστικό Κοινοβούλιο την άλλη ΟΧΙ. Απο την μια μιλάς για ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και απο την άλλη διασπάς τον λαό με ψεύτικους καταστροφικούς διαχωρισμούς δεξιός αριστερός. Οταν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι εδώ και συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι κομμουνιστής όπως εσύ. Μέσα απο την Ιδεολογική πάλη η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΟΙ Κομμουνιστές την επιδιώκουμε. Εσυ προφανώς φοβάσε. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Οσο για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ το ΚΚΕ θα συμμετέχει απο Θέσεις ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ όσο οι καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ. Εσυ συνέχισε να είσαι με τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΡΕΝΣΚΙ που ανέτρεψε ο ΛΕΝΙΝ με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΠΛΑΝ που τον πυροβόλησε Την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ το 1921 στην Κροστάνδη που τσάκισε ο ΛΕΝΙΝ και τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΕΤ ΣΑΙΝΤΕΜΑΝ που με τα Παραστρατιωτικά Φασιστικά Φράικοπς σφάξανε την Γερμανική Επανάσταση. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΞΙΟΣ

27 Απριλίου 2017 στις 9:27 μ.μ.

Παναγιώτης. Όσο και να παίζει η κασέτα δεν αλλάζει τίποτα. Στο κοινοβούλιο συμμετέχουν όλοι και ο Λένιν έγραφε σε άλλη εποχή που στα κοινοβούλια έμπαιναν και εργάτες και γινόταν ζύμωση και πραγματική αντιπαράθεση. Όχι όπως σήμερα που είναι επαγγελματίες κηφήνες όλοι. Σεχταριστές είστε γιατί υπονομεύετε κάθε δυναμική και ενωτική αντιπολιτευτική δράση του λαού, έξω από τη βουλή. Εσύ έχεις μπερδευτεί αλλά αν καταλάβεις θα χάσεις το μεροκάματο. Σε καταλαβαίνω...

27 Απριλίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Γιάννης. Χαίρομαι που συμφωνείς με την Ζύμωση και Ιδεολογική Αντιπαράθεση. Και τα δυο αυτά γίνονται στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Συμμετέχει όποιος θέλει μακριά απο πλαστούς διαχωρισμούς δεξιός αριστερός ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

28 Απριλίου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Παναγιώτης. Καμία ζύμωση και ιδεολογική αντιπαράθεση ουσίας δε γίνεται στο κοινοβούλιο σήμερα, ούτε στο ΠΑΜΕ φυσικά.

28 Απριλίου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Γιάννης. Θα πρέπει να σε ενημερώσω οτι δεν έχουμε Φεουδαρχία και ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο απο το 1911.... σύμφωνα με τον Μπελογιάννη στο βιβλίο του για το Ξένο κεφάλαιο και την σφαγή των Εθνοτήτων στην Μακεδονία που ζούσανε για αιώνες εκεί. Καλό διάβασμα

29 Απριλίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης. Το βιβλίο του Μπελογιάννη, εκτός από το ότι δε γράφει αυτά που λες, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Για τις επιθέσεις του ΚΚΕ (αυτό είναι το θέμα του άρθρου) κουβέντα, τι να πεις; Λογικό...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger