Home » , » Αδικα προσπαθούν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια να βγάλουν την φάτσα Καραμανλή απ’ το κάδρο του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου

Αδικα προσπαθούν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια να βγάλουν την φάτσα Καραμανλή απ’ το κάδρο του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου

Από giorgis , Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008 | 10:06 μ.μ.


Όπως συνήθως τηλεοπτικοί σταθμοί και ενημερωτικά blog βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.
Στην προκειμένη περίπτωση εστιάζονται την κατάθεση που έδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η δικηγόρος Σωτηροπούλου.

Εντάξει να συμφωνήσουμε μαζί τους ότι πρέπει να ελεγχεί η αξιοπιστία της μάρτυρας που σημειωτέον ανήκει πολιτικά στο κυβερνητικό κόμμα.

Εδώ όμως έχει προκύψει ένα αναμφισβήτητο γεγονός που δεν χωράει καμιά παρερμηνεία.

Εχει ρθει στην δημοσιότητα μια επιστολή που έχει στείλει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Ψωμιάδης απ’ της 16 Δεκέμβρη του 2005 με αποδέκτες τον ίδιο τον πρωθυπουργό και το μισό υπουργικό συμβούλιο.

Σ’ αυτήν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης μιλάει για «μυστικά μεθοδευμένη χαριστική ανταλλαγή» που γίνετε μεταξύ μοναστηριού –Εφραίμ δηλαδή- και κυβερνητικών παραγόντων.
Τονίζει μάλιστα ο νομάρχης, σ’ αυτή την επιστολή του ότι αν γίνουν γνωστά αυτά τα γεγονότα θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων.


Τι μεσολάβησε μετά και ο Ψωμιάδης έκανε στροφή 180 μοιρών απ’ τις αρχικές του τοποθετήσεις εύκολα μπορεί να το φανταστεί κανείς.

Τζάμπα δηλαδή προσπαθούν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια να βγάλουν την φάτσα Καραμανλή απ’ το κάδρο του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger