Home » , » Παραμύθια επιστημονικής φαντασίας

Παραμύθια επιστημονικής φαντασίας

Από giorgis , Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008 | 3:08 μ.μ.


Τελικά κάποια παπαγαλάκια του Μαξίμου καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία θα είχαν σαν συγγραφείς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας παρά ως δημοσιοκάφροι. Μπορεί να αναγνωριζόταν το συγγραφικό τους ταλέντο δεν είναι όμως σίγουρο ότι αυτό θα είχε αντανάκλαση και στις οικονομικές τους αποδοχές.
Ενώ τώρα….

Τι σενάρια ανακάλυψαν ότι κρύβονται πίσω από την στάση του Τατούλη, που τον οδήγησε στην διαγραφή του απ’ τον κυβερνητικό λόχο δεν λέγονται.
Τώρα ανακάλυψαν την ευθιξία και δυναμικότητα του πρωθυπουργού.
Όταν ο Τατούλης αποκαλούσε τον Καραμανλή «φυλακισμένη βασιλοπούλα του Μεγάρου Μαξίμου» δεν έτρεχε τίποτα.
Όταν μόλις χτες ο βουλευτής της Ν.Δ, Γιαννόπουλος μιλούσε για τύπους «που μπήκαν σπ' το παράθυρο στην Ν.Δ δημιουργώντας συνθήκες πλιάτσικου» και παράλληλα έριχνε τις μπηχτές του για ανεπάρκεια του Καραμανλή, πάλι δεν υπήρχε θέμα.

Ξαφνικά ανακαλύφτηκαν «σκοτεινά κέντρα» που επεξεργάζονται την «αποσταθεροποίηση της χώρας», «συμφέροντα που πληρώνουν αρκετά δισεκατομμύρια για να πετύχουν τον στόχο τους», να ρίξουν δηλαδή τον Καραμανλή, όπως γράφει η «Αυριανή».

Σε τελική ανάλυση δηλαδή και προεξοφλώντας σύντομα το τέλος της Νεοδημοκρατικής κυβέρνησης μας σερβίρουν το παραμύθι: Η Ν.Δ δεν θα πάρει τον πούλο από την εξουσία γιατί είναι εντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου, γιατί έφερε το βιοτικό επίπεδο της εργατικής τάξης στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, δεν θα γίνει παρελθόν απ’ την κυβέρνηση η Ν.Δ γιατί η νεολαία είδε τα όνειρα της να κουρελιάζονται , δεν την έχουν πνίξει τα σκάνδαλα που έκαναν τα στελέχη της, αλλά θα χάσει την εξουσία … γιατί την πολέμησαν «σκοτεινά κέντρα».

Καλό το παραμύθι σας, λαμόγια, αλλά ο δράκος είναι ανύπαρκτος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger