Home » » "Παραπλανημένοι" ελεγκτές

"Παραπλανημένοι" ελεγκτές

Από giorgis , Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008 | 4:36 μ.μ.


Πριν αρκετά χρόνια, το 2003 συγκριμένα μετά από έλεγχο που είχε κάνει το ΣΔΟΕ είχε βγάλει μια γραπτή ανακοίνωση που μεταξύ άλλων έγραφε: «διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον όμιλο επιχειρήσεων του Γ. Kουρή, ύψους 6,4 δισ. δρχ. (στα οποία περιλαμβάνονται και εικονικά τιμολόγια 2,1 δισ. δρχ.), ενώ στον oμιλο της Altec τα συνολικά ευρήματα φορολογικών παραβάσεων ξεπερνούν τα 16 δισ. δρχ. και περιλαμβάνουν την έκδοση εικονικών τιμολογίων από όλους τους (εισηγμένους) επιχειρηματικούς φορείς του oμίλου».

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι των γραφειοκρατικών διαδικασιών που πρόσφυγε ο όμιλος Alter και μόνο όταν η Ζαχαρέα προσλήφθηκε στο σταθμό με αστρονομικό μισθό υπήρξαν κάποιες φήμες που συνδύασαν το γεγονός με υπόσχεση του παντοδύναμου τότε Ρουσόπουλου ότι ο όμιλος θα καθαρίσει απ’ τα δικαστικά μπλεξίματα που είχε.

Σήμερα σε ημερήσια εφημερίδα διαβάζουμε ότι: «Λευκά και γνήσια χαρακτηρίστηκαν και τα δώδεκα τιμολόγια του τηλεοπτικού καναλιού Alter Channel (Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.) μετά τον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αφού είχαν χαρακτηριστεί όλα εικονικά από τον πρώτο έλεγχο!».

Τώρα οι περασμένοι ελεγκτές που τα ϊδια τιμολόγια τα είχαν χαρακτήρισει πλαστά και εικονικά μάλλον κι αυτοί … «παραπλανημένοι» θα ήταν.

Δεν φανταζόμαστε και είστε τόσο .. κακοπροαίρετοι και να αποδώσετε αυτό το γεγονός στο ότι η φυλλάδα του Κουρή έχει μετατραπεί σε φερέφωνο της κυβέρνησης και στο ότι το τηλεοπτικό κανάλι Alter στηρίζει με κάθε τρόπο τις κυβερνητικές επιλογές…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 μ.μ.

Κατι ηξερε ο Τράγκας που ταβαζε εδω και δύο εβδομάδες με τον Καραμανλή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger