Home » » Ανύπαρκτο για την κυβέρνηση το σκάνδαλο Βατοπεδίου

Ανύπαρκτο για την κυβέρνηση το σκάνδαλο Βατοπεδίου

Από giorgis , Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008 | 3:37 μ.μ.

Με δημοσιογραφική «στρογγυλεμένη» γλώσσα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος γράφει σήμερα στα «ΝΕΑ», αυτό που υποστηρίξαμε απ’ την πρώτη στιγμή και εμείς –με πιο αδέξιες εκφράσεις ίσως-.
Οτι αυτό που συμβαίνει τώρα με την Εξεταστική Επιτροπή της βουλής, που υποτίθεται ερευνά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, δεν είναι παρά μια παράσταση φαρσοκωμωδίας.

Γράφει, λοιπόν. Ο Γ. Π στην στήλη του:
«Απορώ με την επιμονή των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής, που τρώνε ώρες (ατέλειωτες ώρες) να ακούν καλόγερους, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, δημάρχους και νομάρχες- και από την άλλη εβδομάδα και πολιτικούς - για να βγάλουν άκρη μ΄ αυτό το απίστευτο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Τι ψάχνουν ακριβώς;
Κατά την κυβέρνηση, δεν υπάρχει σκάνδαλο. Κανένα σκάνδαλο για την ακρίβεια. Και αφού δεν υπάρχει σκάνδαλο, δεν υπάρχουν και ενεχόμενοι σ΄ αυτό- τι ενεχόμενοι να υπάρχουν αφού ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτε το παράνομο;
Προβλήματα ηθικής, δεοντολογίας κ.λπ., επίσης δεν ισχύουν, φρόντισε επ΄ αυτού ο Πρωθυπουργός να «καθαρίσει» το τοπίο. Δεν απεφάνθη στη Θεσσαλονίκη (στη ΔΕΘ) εμμέσως ότι «το νόμιμο είναι και ηθικό»; Τι απέμενε ύστερα από όλα αυτά, να ανακαλύψει και να αποκαλύψει η Εξεταστική; Την πολιτική ευθύνη, αν υπάρχει υπουργών. Σωστά; Λάθος! Διότι από χθες, ούτε κι αυτό υφίσταται. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος δήλωσε ευθαρσώς ότι για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου «πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει»!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger