Home » » Tο σύγχρονο παρακράτος στην υπηρεσία του ράσου και της εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης.

Tο σύγχρονο παρακράτος στην υπηρεσία του ράσου και της εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης.

Από giorgis , Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 | 6:39 μ.μ.


Ο Εφραίμ τους συνεργάτες του σίγουρα θα τους περνούσε από συνέντευξη πριν τους προσλάβει για γρανάζια στον μηχανισμό των λαμογιών του.
Και σίγουρα έχει κάνει τις πιο σωστές επιλογές στους ανθρώπους που τον βοηθούσαν, με το αζημίωτο φυσικά, στο ..θεάρεστο έργο του.

Για το ποιόν του δικηγόρου του μοναστηριού μας ενημερώνει η zougla.gr. (φωτογραφία)

Ενώ το «Εθνος» ξεδιπλώνει το ποιόν για το «Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση που αναδεικνύεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι αυτός με τον οποίο εμφανίζεται στο βίντεο να συνομιλεί ο Μιχάλης Κουκοβίνος».

Όπως μας λέει το ίδιο δημοσίευμα ο τύπος είχε τέτοιες οικογενειακές καταβολές που εγγυόταν την επιτυχία της αποστολής του:

«Εκείνο, επίσης, που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως την εποχή που ο πατέρας του Μ. Καραμπέρη κυριαρχούσε με τα νυχτερινά του κέντρα στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του Στέφανος, ως διοικητής του παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΚΥΠ την περίοδο της χούντας, ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή και είχε εμπλακεί σε βασανισμούς αγωνιστών, ενώ μετά τη δικτατορία καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε χρόνων».

Οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση με τις ευλογίες του ηγούμενου Εφραίμ ή για να το πούμε διαφορετικά, το σύγχρονο παρακράτος στην υπηρεσία του ράσου και της εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2008 στις 9:43 μ.μ.

Νομίζω είναι κρίμα και κατάντια να ασχολούμαστε με αυτήν την παρέλαση υποκόσμου στα ΜΜΕ και το ξεπούλημα του Δημοσίου με κάθε τρόπο.
Πολύ φοβάμαι ότι την ώρα που στενάζουν πολύτιμα αγαθά του πολίτη όπως η υγεία και η παιδεία, άλλοι εργάζονται για το ξεπούλημά τους σε ιδιώτες.
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το μπάχαλο με τις προμήθειες των νοσοκομείων παρά σα μια προσπάθεια απαξίωσής τους και παράδοσής τους σε ιδιώτες
Η Ελλάς πουλιέται δυστυχώς όσο-όσο εδώ και καιρό. Κρίμα που η νεολαία δεν έχει πιάσει το νόημα κι αντί για καταλήψεις και καταστροφές δημόσιας περιουσίας, να επιβάλει στο δάσκαλο και τον καθηγητή να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι κρίμα: το πρωί κατάληψη και το απόγευμα φροντιστήριο. Γελοίο.

Ανώνυμος
20 Νοεμβρίου 2008 στις 1:37 μ.μ.

το ενδιαφερων του θεματος δεν ειναι ο τροπος που τα μμε παρουσιαζουν την υποκοσμικη πλευρα ,αλλα ποσο ως κοινωνια εχουμε στρωσει τον δρομο σε ολους αυτους να μας ξεφτιλιζουν και να ειναι ο κυματοθραυστης των (επιφανων) ηγετων.
το συστημα παντα ηταν ευφευρετικο χρησιμοποιοντας την απαθεια μας και την αποστροφη μας σε ολα τα (σκοτεινα)και περα απο την ηθικη μας θεματα.
ειμαι απολυτως σιγουρος οτι τιποτα μεγαλο δεν θα γινοταν αν προηγουμενως δεν ειχε γινει κατι μικροτερο.
αν δεν εστρωναν τον δρομο οι Ψωμιαδηδες-χριστοδουλοι-τομπρες -τσουκατοι κλπ) ασφαλως και τα μμε μας, δεν θα καλοπερναγαν βουλγαρακηδες-τζοχατζοπουλοι κλπ.

ρουμελιωτης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger