Home » , » Ο Καραμανλής και η Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, τον ύπνο του «δικαίου… της ανικανότητας

Ο Καραμανλής και η Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, τον ύπνο του «δικαίου… της ανικανότητας

Από giorgis , Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008 | 4:27 μ.μ.


Όλες οι κυβερνήσεις, όχι μόνον της Ευρώπης, όλα τα πολιτικά κόμματα, από την πρώτη στιγμή της ισραηλινής επίθεσης στη μαρτυρική Γάζα, έχουν πάρει μία θέση.

Η μοναδική παγκόσμια εξαίρεση από την ανίκανη κυβέρνηση του Καραμανλή και της υπουργού Εξωτερικών (ΗΠΑ), της κυρίας Ντόρας!

Έχετε δικαίωμα να ξεφτιλίζετε έτσι την πατρίδα μας, ανίκανοι, ξεφτιλισμένοι δεξιοί;
Μήπως, στο βωμό μιας μίζας, ή στην ανησυχία να μην τους κάνετε τζίρο και δεν θα προμηθευτείτε καρκινογόνα «υλικά» για τα παιδιά μας;


ΝΤΡΟΠΗ!


- Βρήκαν καλούς πελάτες το ναζιστικό Ισραήλ, για βγάζει μεροκάματο για τις δικές του δολοφονίες

Αναρτήθηκε από σίβυλλα



ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Κατά την άποψη μας δεν είναι θέμα ούτε της Ντόρας ούτε του Καραμανλή η συγκεκριμένη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης.
Η αστική τάξη της χώρας μας θέλει την ενεργό εμπλοκή της Ελλάδας στους νεοταξικούς σχεδιασμούς και ειδικότερα στο αμερικανοΝΑΤΟικό σχέδιο περί «ευρείας Μέσης Ανατολής».

Και μόνο την ειδησεογραφία να παρακολουθεί κάποιος αυτό το βλέπει ξεκάθαρα.
Πριν κάποιους μήνες και στο διάστημα 28 Μάη-12 Ιούνη πραγματοποιήθηκε κοινή ελληνοϊσραηλινή αεροπορική άσκηση για προσβολή στόχων σε μεγάλες αποστάσεις.

Το θέμα είχε αποκαλύψει η αμερικανική εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» και έτσι αναγκάστηκε το ελληνικό ΓΕΑ να ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο διάστημα πραγματοποιήθηκε «κοινή εκπαιδευτική άσκηση» των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας και Ισραήλ με την ονομασία «Γκλόριους Σπάρταν» (Ενδοξος Σπαρτιάτης). Η άσκηση, επισημαίνεται, «εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και σκοπός της ήταν η εξάσκηση του προσωπικού στη σχεδίαση και εκτέλεση αεροπορικών επιχειρήσεων, καθώς και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.
Η άσκηση περιλάμβανε αποστολές εναέριας μάχης, εικονικών προσβολών επίγειων στόχων, εναέριου ανεφοδιασμού και επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μάχης. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε ανατολικά και νότια της Κρήτης και στο πεδίο βολής Κρανέας (σ.σ. Λάρισα)».

Με δυο λόγια η επιλογή της αστικής τάξης της χώρας μας είναι να υπακούει απόλυτα στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς.
Και στην προκειμένη περίπτωση επειδή το Ισραήλ, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, περιβάλλεται από αραβικά κράτη, έχει πρόβλημα στην εκπαίδευση των πληρωμάτων των μαχητικών αεροσκαφών του. tην αδυναμία αυτή έρχεται να καλύψει η Ελλάδα προσφέροντας τον εναέριο χώρο της.

Συμμετέχουμε δηλαδή, σαν χώρα στο να εκπαιδεύονται οι Σιωνιστές πιλότοι-δολοφόνοι να μπορούν να αιματοκυλούν τον Παλαιστινιακό λαό για να μπορούν να υλοποιηθούν οι νεοταξικοί σχεδιασμοί των γερακιών του Πενταγώνου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger