Home » , » Η ξενοδουλεία της αστικής τάξης της χώρας μας δεν έχει όρια.

Η ξενοδουλεία της αστικής τάξης της χώρας μας δεν έχει όρια.

Από giorgis , Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 | 5:27 μ.μ.


Είχαμε γράψει αναλυτικά ότι η αστική τάξη της χώρας μας θέλει την ενεργό εμπλοκή της Ελλάδας στους νεοταξικούς σχεδιασμούς και ειδικότερα στο αμερικανοΝΑΤΟικό σχέδιο περί «ευρείας Μέσης Ανατολής».

Και ότι «επειδή το Ισραήλ, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, περιβάλλεται από αραβικά κράτη, έχει πρόβλημα στην εκπαίδευση των πληρωμάτων των μαχητικών αεροσκαφών του, την αδυναμία αυτή έρχεται να καλύψει η Ελλάδα προσφέροντας τον εναέριο χώρο της».

Αναφερόμαστε σ’ αυτή την ανάρτησή μας στην «κοινή εκπαιδευτική άσκηση» των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας και Ισραήλ με την ονομασία «Γκλόριους Σπάρταν» (Ενδοξος Σπαρτιάτης).

Τελειώναμε το κείμενο μας υπογραμμίζοντας:
«Συμμετέχουμε δηλαδή, σαν χώρα στο να εκπαιδεύονται οι Σιωνιστές πιλότοι-δολοφόνοι να μπορούν να αιματοκυλούν τον Παλαιστινιακό λαό για να μπορούν να υλοποιηθούν οι νεοταξικοί σχεδιασμοί των γερακιών του Πενταγώνου»..

Σήμερα από δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» μαθαίνουμε ότι «Καθώς το Ισραήλ εξακολουθεί να βομβαρδίζει τους αποκλεισμένους και εξαθλιωμένους κατοίκους στη Γάζα με όλη τη δύναμη της στρατιωτικής του μηχανής, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν επιχείρηση εφοδιασμού των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων με μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών όπως είχε συμβεί και 2006 κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Λίβανο όταν το Ισραήλ ξέμεινε από τις (απαγορευμένες διεθνώς) βόμβες διασποράς», και αυτό θα συμβεί με «εφοδιασμό των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων με πυρομαχικά των ΗΠΑ μέσω της Ελλάδας».

Η ξενοδουλεία της αστικής τάξης της χώρας μας δεν έχει όρια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger