Home » , » Ξεπουλάν τα πάντα και φεύγουν

Ξεπουλάν τα πάντα και φεύγουν

Από giorgis , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009 | 5:25 μ.μ.


Ξεπουλάει ότι έχει απομείνει απ’ την δημόσια περιουσία, η Νέα Δημοκρατία, λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία.
Θα βολευτούν και πάλι οι «ημέτεροι» αλλά και τα κυβερνητικά στελέχη δεν θα μείνουν παραπονεμένα απ’ τις «διευκολύνσεις» που θα κάνουν.
Ξέρετε τώρα πια εσείς πώς γίνονται αυτές οι δουλειές.

Μάλλον εκτιμούν ότι η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη (πέρα απ’ τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, -το τελευταίο στο «Πρώτο Θέμα» φέρνει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται της Ν.Δ κατά 4.1%- υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις της Ριγήλης που δείχνουν την σημερινή νεοδημοκρατική κυβέρνηση να έχει σύντομο χρόνο λήξης.

«Ότι φάμε, ότι πιούμε …», πριν βρεθούμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης θα αναλογίζονται οι νεοδημοκράτες. Ας αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση να βγάλει τα κάστανα απ’ την φωτιά.

Και τα «κάστανα» που θα αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση θα ζεματάνε.

Ότι προβλέπεται να ξεσπάσει κοινωνική θύελλα το παραδέχονται οι πάντες.
Και δικαιολογίες του τύπου «παραλάβαμε καμένη γη» δεν μπορεί να λειτουργήσουν πια. Ούτε είναι δυνατόν να συκοφαντήσουν τους διαμαρτυρόμενους σαν «κουκουλοφόρους» ούτε σαν «χαραμοφάηδες των επιδοτήσεων».

Σίγουρα η εξαθλίωση δεν μπορεί να φέρει από μόνη της ταξική συνείδηση στις μάζες. Όμως όλοι εκτιμούν ότι θα βιώσουμε πρωτόγνωρες σε δυναμικότητα και ένταση, αυθόρμητες, σε μεγάλο βαθμό, εργατικές κινητοποιήσεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger