Home » » ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Από giorgis , Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 | 12:03 μ.μ.

Το να διοχετεύουν οι μπάτσοι στους δημοσιοκάφρους την μεγαλύτερη παπαριά για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς τους.
Το ζήτημα είναι ότι οι «λειτουργοί της ενημέρωσης» αναλαμβάνουν να ανακυκλώνουν από τα ΜΜΕ όπου εργάζονται ακόμα και τις πιο εξόφθαλμες μαλακίες που προέρχονται απ’ το χοιροστάσιο της μπασκηναρίας.

Πρόσφατα το είδαμε σε δυο περιπτώσεις.
Όταν έγινε η δολοφονική επίθεση από μπράβους τις εργοδοσίας στην συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα δημοσιοκάφροι ανέλαβαν να μας κάνουν κοινωνούς της ασφαλίτικης εκδοχής ότι η επίθεση οφειλόταν σε «προσωπικές διαφορές» που είχε η Κούνεβα με άτομα του κοινωνικού της περιβάλλοντος.

Αργότερα οι μπάτσοι φωτογράφιζαν σαν «στρατολόγο» όλων των οργανώσεων ένοπλης μειοψηφικής βίας έναν 55χρονο σήμερα αναρχικό που έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.
Και σ’ αυτή την περίπτωση οι δημοσιοκάφροι ανέλαβαν να περάσουν την εκδοχή της μπασκηναρίας στην «κοινή γνώμη».

Σήμερα οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν διστάζουν να αναπαράγουν το εξωφρενικό σενάριο των ασφαλιτών ότι πίσω απ’ την δολοφονική επίθεση που έγινε με χειροβομβίδα με στόχο τα άτομα που βρισκόταν στο κτίριο που στεγάζεται το Στέκι Μεταναστών και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα μπορεί να οφείλετε «σε ενέργεια αντίπαλης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου»!!!!!



Χαρακτηριστικά δημοσιεύματα.


Από την «Καθημερινή»: "Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικούς της Ασφάλειας δεν αποκλείεται το συμβάν να οφείλεται σε κάποιου είδους αντιπαράθεση - κόντρα μεταξύ των μελών του Δικτύου και ομάδων αναρχικών ή περιθωριακών στοιχείων που κινούνται στην περιοχή των Εξαρχείων".

Από τον «Ελεύθερο Τύπο»: "Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση, αν και όπως λένε εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χθες δεν απέκλειαν το περιστατικό να εντάσσεται «σε ενέργεια αντίπαλης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου".

Από το «Βήμα»: "Συγκεκριμένα ερευνούν –σ.σ οι αστυνομικοί- αν η προχθεσινή επίθεση προέρχεται από κάποια ομάδα ένοπλης δράσης όπως η «Σέχτα Επαναστατών», η οποία βρίσκεται σε διαμάχη- με άγνωστο βεβαίως περιεχόμενο- με άτομα από τον χώρο των Εξαρχείων. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς «την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, σοβιετικής κατασκευής του ΄70, είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποίησε η οργάνωση “Σέχτα Επαναστατών” στην επίθεση προ 25 περίπου ημερών στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, η οποία επίσης δεν εξερράγη".

Δεν μας εντυπωσιάζει φυσικά το γεγονός. Απλώς επιβεβαιώνει το διαχρονικό σύνθημα:
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger