Home » , » Οι ριζοσπαστικές ιδέες του Ομπάμα

Οι ριζοσπαστικές ιδέες του Ομπάμα

Από giorgis , Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 | 6:15 μ.μ.

Οντος ο Ομπάμα όλο ριζοσπαστικές ιδέες είναι.
Ξέροντας ότι οι ελπίδες για «ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας» που καλλιέργησε στους αμερικανούς πολίτες, γρήγορα θα εξατμιστούν και γνωρίζοντας ότι η καπιταλιστική κρίση που υπάρχει στην χώρα του θα δημιουργήσει καινούργιες στρατιές ανέργων, με πιθανή έντονη κοινωνική αναταραχή παίρνει τα «εμπνευσμένα» μέτρα του.

Όπως διαβάζουμε,οι βετεράνοι του Ιράκ, πριν καλά καλά επιστρέψουν στην πατρίδα τους, επιστρατεύονται και εκπαιδεύονται στην καταστολή ταραχών σε αμερικανικές πόλεις. Ομως, αυτήν τη φορά ο εχθρός δε θα είναι ένας μακρινός και άγνωστος Ιρακινός, αλλά ένας συμπολίτης τους, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Σε άρθρο του στο περιοδικό «Σάλον», ο Γκλεν Γκρίνγουολντ αποκαλύπτει πως η 1η Ταξιαρχία έχει ήδη αποσπαστεί στις δυνάμεις του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Και επικαλείται τους «Τάιμς του Στρατού», που γράφουν: «Θα λάβουν νέα εκπαίδευση και θα χρησιμοποιήσουν όσα ήδη έμαθαν στην εμπόλεμη ζώνη, χωρίς να κινδυνέψουν να πυροβοληθούν την ώρα της δράσης. Γιατί θα κληθούν να βοηθήσουν στην καταστολή κοινωνικών ταραχών και στον έλεγχο του πλήθους».

Παράμετρος κι αυτό της «καινούργιας σελίδας που ανοίγει για την ανθρωπότητα» η εκλογή Ομπάμα όπως μας έλεγαν οι ντόπιοι θαυμαστές του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 μ.μ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ! ΕΧΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger