Home » » Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...

Από giorgis , Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009 | 4:04 μ.μ.

Τελικά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν με τίποτα να απαλλαγούν από τα «μαύρα δεξιά» πολιτικά γονίδια που κουβαλούν. «Εκσυγχρονίζουν» κάπως το λεξιλόγιο τους αλλά ο …λύκος κι αν εγέρασε …

Να αναφέρουμε δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Πριν κάποιους μήνες όταν ο Σωτήρης Χατζηγάκης όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος σε κομματικό του ακροατήριο, σε συγκέντρωση της Ν.Δ, είχε πει επί λέξει:
«Ολοι εμείς είμαστε οι καλύτεροι, όλοι εμείς είμαστε οι εντιμότεροι, όλοι εμείς είμαστε οι αξιότεροι».

Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί! Κάποτε η δεξιά διαχώριζε διαφορετικά τους πολίτες. Σε «εθνικόφρονες» και σε «μιιάσματα».
Τώρα εκσυγχρονίστηκαν οι ταμπέλες.

Σήμερα οι έλληνες πολίτες χωρίζονται στους «καλούς» και στου «άχρηστους», στους «έντιμους» και τους «άτιμους» στους «αξιότερους» και στους «άχρηστους». Εννοείτε ότι οι πρώτοι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του νεοδημοκράτη υπουργού ανήκουν στην Ν.Δ, ενώ οι υπόλοιποι στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Και εντάξει το λεξιλόγιο των νεοδημοκρατών βουλευτών μπορεί να προσαρμόζετε κάπως, τα πρότυπα όμως των «πολιτικών ηγετών» που έχουν είναι σταθερά.

Όπως διαβάζουμε σε συνέντευξη που έδωσε στην «Απογευματινή» ο βουλευτής της Ν.Δ, Μ. Χαροκόπους, κάνοντας την αγιογραφία του Νικολάου Πλαστήρα, λέει μεταξύ άλλων:
«Ως αρχηγός της ΕΠΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του '50 σχημάτισε δυο φορές κεντρώες κυβερνήσεις και ενέταξε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ. Ωστόσο η δολοφονία επί των ημερών του, του στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Μπελογιάννη, καθώς και η προγενέστερη στάση του έναντι του κομμουνιστικού κινήματος, έστρεψαν την Αριστερά εναντίον του. Στις εκλογές του 1952 δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε βουλευτής. Ετσι έλαβε τέλος η πολιτική του καριέρα (...) ο Νικόλαος Πλαστήρας υπήρξε μεγάλος πατριώτης με συνεισφορά στους αγώνες του έθνους. Ηταν άξιος της πατρίδας».


Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά γι’ αυτόν τον «μεγάλο πατριώτη» που «ήταν άξιος της πατρίδος», "με συνεισφορά στους αγώνες του έθνους".
Αλλά, θα χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να αναφέρουμε τα «κατορθώματα» του δεξιού πολιτικού που θαυμάζει ο νεοδημοκράτης βουλευτής.

Απλώς να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μπελογιάννης και οι Μπάτσης, Αργυριάδης, Καλούμενος, εκτελέστηκαν επί κυβερνήσεως Πλαστήρα. Επίσης όταν οι Γερμανοί πλησίαζαν στην Αθήνα (1941), ο Πλαστήρας κάλεσε το λαό να υποταχθεί και συνιστούσε τη δημιουργία φιλογερμανικής κυβέρνησης, ενώ στη διάρκεια της Κατοχής βρισκόταν στη Γαλλία.

Αυτοί οι «πολιτικοί ηγέτες είναι τα «πρότυπα» των νεοδημοκρατών βουλευτών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger