Home » , » Σκευωροί και συκοφάντες

Σκευωροί και συκοφάντες

Από giorgis , Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009 | 7:20 μ.μ.

Όταν οι μπάτσοι είχαν συλλάβει έναν Αλβανό και τον παρουσίασαν ότι συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση ενάντια στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αποφύγαμε να το σχολιάσουμε.

Κι αυτό γιατί γνωρίζαμε ότι αρχικά οι μπάτσοι είχαν αποδώσει την δολοφονική επίθεση σε «προσωπικές διαφορές» που είχε η Κούνεβα, θέλοντας να απροσανατολίσουν τις έρευνες.
Αλλά και με την σύλληψη του Αλβανού οι συνήγοροι της Κούνεβα και συνδικαλίστριες συναδέλφισες της είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για τα όσα χρέωσαν οι μπάτσοι στον Αλβανό.

Τελικά ο φερόμενος σαν δράστης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο ενώ εξακολουθεί να κουβαλάει στην πλάτη του ένα τόσο βαρύ κατηγορητήριο.

Ανάμεσα στ’ άλλα αυτό που συνέβαλλε στο να αφεθεί ελεύθερος ήταν και η κατάθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβας στον ανακριτή από τον Ευαγγελισμό, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται που είπε ότι: «ο κατηγορούμενος δεν ταιριάζει με το πρόσωπο που της έκλεισε το δρόμο».

Να προσπεράσουμε πώς γίνετε κάποιος που εξακολουθεί να βαρύνετε με ένα τόσο σοβαρό κατηγορητήριο να αφήνετε ελεύθερος και μάλιστα χωρίς όρους.
Στεκόμαστε σ’ αυτό που ακούσαμε απ’ τον ρ/σ της Αγγελοπούλου. Ότι δηλαδή οι μπάτσοι διαρρέουν στους δημοσιογράφους ότι η Κ. Κούνεβα «αναγκάστηκε να καταθέσει αυτά στον ανακριτή γιατί απειλήθηκε μέσα στο νοσοκομείο».

Αν είναι δυνατόν να ρίχνουν τόσο λάσπη σε μια αγωνίστρια που με την στάση της έχει δείξει ότι δεν κώλωσε σε καμιά απειλή.

«Αν δε σταματήσεις, θα σε σκοτώσω», της έλεγε απειλητικά μία άγνωστη φωνή στο κινητό της, αρκετό καιρό πριν δεχθεί την επίθεση, όπως αναφέρει στην κατάθεση που έχει δώσει.
Και τότε φυσικά δεν έκανε πίσω αλλά εξακολουθούσε μαχητικά να διεκδικεί τα δικαιώματα της, όπως και των συναδέλφων της.
Τώρα που έχει χάσει την όραση απ’ το ένα μάτι της, αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα υγείας και λογικά μόνο μίσος μπορεί να νιώθει στα καθάρματα που προσπάθησαν να την σκοτώσουν θα ενέδιδε σε απειλές;

Αυτά που διαδίδουν οι μπάτσοι είναι μια πρόστυχη συκοφαντία για την αγωνίστρια Κούνεβα.

Ασε που συνήγορος της είναι ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης και αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα είχε χαλάσει τον κόσμο.

Μάλλον σκευωρία σε βάρος του Αλβανού πήγαν να στήσουν οι μπάτσοι και όταν δεν τους έκατσε δεν είχαν πρόβλημα να πετάξουν αυτά τα πρόστυχα κατασκευάσματά τους σε βάρος της Κούνεβα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger