Home » » Λεηλασία του δημόσιου χρήματος στην Ε.Τ

Λεηλασία του δημόσιου χρήματος στην Ε.Τ

Από giorgis , Τετάρτη 29 Απριλίου 2009 | 4:00 μ.μ.

Η λεηλασία του δημόσιου χρήματος που γίνετε με όχημα την κρατική τηλεόραση δεν έχει προηγούμενο.
Μέχρι και το επίσημο περιοδικό της Ν.Δ «Μετεξέλιξη» είχε φτάσει στο σημείο να μιλάει «για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος» όταν η διοίκηση της ΕΤ πλήρωσε 1.200.000 ευρώ για να δημιουργήσει καινούργια τηλεοπτικά σήματα.

Στρατιές αργόμισθων συμβούλων που αμείβονται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα –ανάμεσα του πολλοί δημοσιογράφοι όπως και ο εκδότης καθημερινής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας-, αστρονομικές αμοιβές τηλεπαρουσιαστών καθώς και ένα «περίεργο» αλισβερίσι μεταξύ διοίκησης της ΕΤ και εταιριών παραγωγής προγραμμάτων .

Γ’ αυτό θεωρούμε πολύ εύστοχο το σημερινό κείμενο του Δ. Δανίκα στα «Νέα»:

«Επειδή μιλάνε για άδεια ταμεία και για ιδιωτικοποιήσεις που θα μας απαλλάξουν από δυσβάστακτες κρατικοποιήσεις.
Ωραία. Τότε γιατί στο απυρόβλητο η κρατική ραδιοτηλεοπτική Σακηρουβία; Δύο φορές παραπάνω φορτωμένη από άχρηστη κομματική πελατεία. Και τα περισσότερα προγράμματα σε κανονική αχρηστία. Έτσι και βγουν στην επιφάνεια οι συμβάσεις ημέτερων παραγωγών αδιάφορων εκπομπών θα φύγει το τσερβέλο και του πιο φανατικού της Νέας Δημοπρασίας. Το χαράτσι που πληρώνουμε καταλήγει στην κομματική προπαγάνδα και την τσέπη της δεξιάς και τάχα μου κουλτουριάρικης δημιουργίας.

Θέλουν κοιλιακούς; Με γεια τους και χαρά τους. Τον Σάκη να τον πληρώσουν τα σόγια, τα τζάκια και οι γόνοι της δεξιάς Δυναστείας. Αχ και τι δεν θα ΄δινα να ΄βλεπα όλους τους καταναλωτές ν΄ ακολουθούν το παράδειγμα της Μελίνας. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ πληρωμένος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αν τους βαστάει να κατεβάσουν τους διακόπτες, να έρθει νύχτα.

Αυτενέργεια ρεεεε. Μοναδική ελπίδα»!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Απριλίου 2009 στις 9:07 μ.μ.

δυστυχώς Γιώργη,αυτό με το παρακαταθηκών,το εχω φερει πολλες φορες στην επικαιρότητα,το μόνο που κάνουμε ειναι ταχα να εκφραζουμε την οργή μας μεσα απο ρις ιστοσελίδες,κατα τα αλλα,!!!αντε ρε συ τωρα!

30 Απριλίου 2009 στις 12:08 π.μ.

http://garizo.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html

οι καιροί και τα ονοματα παρερχονται .. οι φατσες και τα χουγια ίδια και απαράλαχτα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger