Home » , » Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων.

Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων.

Από giorgis , Κυριακή 10 Μαΐου 2009 | 11:27 μ.μ.



Σε ρόλο συνοριοφύλακα της ΕΕ η κυβέρνηση Καραμανλή γεμίζει την Ελλάδα με στρατόπεδα συγκέντρωσης –«Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων» τα ονομάζει- για να μαντρώσει μέσα τους οικονομικούς μετανάστες που ζουν στην χώρα μας.
Η αρχή έγινε από την Πάτρα όπου ο Παυλόπουλος πήγε για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για την δημιουργία ενός τέτοιου στρατοπέδου έξω από την πόλη.

Σειρά τώρα παίρνει η Αθήνα. Το βλέπουμε απ’ τα καθημερινά πογκρόμ των μπάτσων για να διώξουν τους μετανάστες έξω απ’ το κέντρο της Αθήνας.
Η κυβέρνηση της δεξιάς έχοντας στο πλευρό της τον δήμαρχο Αθήνας και ορισμένα ΜΜΕ –όπως το συγκρότημα Αλαφούζου- προχωράει στο ρατσιστικό σχέδιο της με στόχο τους οικονομικούς μετανάστες.
Πέρα ότι σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ασπρόπυργο όπου θα τσουβαλιάσουν τους μετανάστες, που τώρα στεγάζονται σε εγκαταλειμμένα κτίρια της Αθήνας, χρησιμοποιούν και τα ασπόνδυλα φασιστοειδή υποκείμενα της Χρυσής Αυγής που σε συνεργασία με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, προσπαθούν να δημιουργήσουν «κλίμα» ενάντια στους μετανάστες που «παίρνουν δουλειές Ελλήνων».

Αντί η κυβέρνηση να δώσει στους πρόσφυγες άσυλο και να φροντίσει να δημιουργηθούν ξενώνες με στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής για να στεγαστούν, αναθέτει στα «όργανα της τάξης» και σε εγκληματικές συμμορίες τύπου Χρυσής Αυγής να επιδοθούν σε ένα όργιο ρατσισμού πιστεύοντας ότι έτσι θα ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά των πιο καθυστερημένων πολιτικά κοινωνικών στρωμάτων.

Για την ανεργία, την φτώχια και την ανασφάλεια δεν θα φταίει η σκληρή ταξικής πολιτική της κυβέρνησης αλλά ένας κατασκευασμένος εχθρός. Οι μετανάστες.

Τέτοιες αντιλήψεις όμως δεν μπορούν να περάσουν στον Ελληνικό λαό –το είδαμε και το Σάββατο στην συγκέντρωση που επιχείρησαν να κάνουν τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής-
Οι πλατιές εργατικές μάζες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger