Home » , » Οι γάτες και τα ζωντόβολα

Οι γάτες και τα ζωντόβολα

Από giorgis , Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 | 7:30 μ.μ.

«Ο κ. Ζορμπάς έδωσε χαριστική βολή σε ένα σενάριο. Δηλαδή αφού παρέγραψαν την αλυσίδα των υποθέσεων που με αποχρώσες ενδείξεις ενέχονται στελέχη της ΝΔ -υποκλοπές, Πακιστανοί, ομόλογα, Ζαχόπουλος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ, Βατοπέδι, άγονες γραμμές-, αφού το έκαναν αυτό, σχεδίαζαν να πάνε το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές με επίκεντρο τη Siemens. Το σενάριο φαίνεται να βυθίζεται αύτανδρο γιατί ήρθε η αποκάλυψη για τη ΜΑΥΟ, ήρθε η ολιγωρία για την υπόθεση της νέας εξόδου από τη χώρα και τώρα έρχεται ο κ. Ζορμπάς και λέει ότι κατήργησαν την Αρχή για να σταματήσουν την έρευνα για τη Siemens και ότι, σύμφωνα με τη νομική του άποψη, θα έπρεπε να πάει στη Βουλή η υπόθεση και μόνο με τα πρακτικά της δίκης του Μονάχου. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση καλοέστησε μια δουλειά, στην οποία όμως βυθίστηκε η ίδια».

Κώστας Σκανδαλίδης - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Κάπου έχει δίκιο ο Σκανδαλίδης. Ναι μεν κουκουλώνουν τα σκάνδαλα τους οι Νεοδημοκράτες αλλά το κάνουν τόσο άτσαλα και άγαρμπα που τους πήραν στο κράξιμο ακόμα και οι δικοί τους κονδυλοφόροι.

Ενώ το ΠΑΣΟΚ … άλλο πράμα. Επιστήμονες τα σαΐνια του ΠΑΣΟΚ να ρίχνουν σφουγγάρι στις λοβιτούρες τους χωρίς κανένας να παίρνει πρέφα το παραμικρό.
Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; Το φαγοπότι που είχε στηθεί με τα εξοπλιστικά προγράμματα και τους TOR-M1; Τις τεράστιες αρπαχτές με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές; Τα δις που φαγώθηκαν για την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου; …

Αλλά είπαμε. Οι Πασόκοι είναι γάτες να κουκουλώνουν τις λαμογιές τους ενώ οι νεοδημοκράτες εντελώς ζωντόβολα για να καλύπτουν τις λοβιτούρες τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger