Home » , » Ρουσφέτια και "οπλάδες"

Ρουσφέτια και "οπλάδες"

Από giorgis , Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 | 3:10 μ.μ.

"«Βιομηχανία» μετατάξεων από τον Στρατό στην Αεροπορία και στο Ναυτικό έχει στήσει η κυβέρνηση. Μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες και παρά την υπουργική διαβεβαίωση ότι καταργήθηκαν οι μετατάξεις, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του ΓΕΣ μετατάχθηκαν από τον Στρατό στο Ναυτικό 2.557 στρατεύσιμοι και από τον Στρατό στην Αεροπορία άλλοι 2.807 στρατεύσιμοι! …
Το πιο τραγελαφικό είναι ότι ένα από τα βασικά επιχειρήματα που επικαλέστηκε ο υπουργός Αμυνας στις 16 Ιουνίου ανακοινώνοντας την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για μείωση της θητείας στους 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς, ήταν η κατάργηση των μετατάξεων και η αύξηση της οροφής που επιτεύχθηκε μέσω του συγκεκριμένου μέτρου! Επίκληση που έρχεται να διαψευστεί περίτρανα μέσω των επίσημων εγγράφων του ΓΕΣ που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος»…".

Το ότι χρησιμοποιείται ο στρατός για να γίνονται ρουσφέτια είναι κάτι το διαχρονικό και όσο υπάρχουν πελατειακές σχέσεις μεταξύ κομμάτων και ψηφοφόρων δεν πρόκειται να αλλάξει.

Με αφορμή όμως αυτό το ρεπορτάζ εμείς θυμηθήκαμε κάτι άλλο.

Πριν μερικό καιρό –στις 23 Ιούλη- η εφημερίδα «Ποντίκι» είχε κυκλοφορήσει ολοσέλιδο ρεπορτάζ που το τιτλοφορούσε "«Εδώ» τα καλά όπλα" και με υπότιτλο «Προεκλογικές παραγγελίες προωθεί στη "ζούλα" η κυβέρνηση».

Το "Ποντίκι" ανέφερε ότι «δίνουν ρέστα οι "οπλάδες" μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τα κότερα παραμένουν δεμένα στις μαρίνες και ο απόπλους για Μύκονο, Φολέγανδρο κι άλλους in αναβάλλεται μέρα με τη μέρα, αφού στην πιάτσα των εξοπλισμών υπάρχει έντονη κινητικότητα».
Η εφημερίδα διατύπωνε μια σειρά ερωτηματικά για την προμήθεια αυτών των εξοπλισμών.

Προσέξτε τώρα κάτι.
Το πολύ σοβαρό αυτό δημοσίευμα δεν αναδημοσιεύτηκε σε κανένα άλλο ΜΜΕ.
Η ίδια εφημερίδα στα επόμενα της φύλλα δεν επανήλθε!
Αυτό που προέκυψε ήταν αλλαγές στην ηγεσία του ΚΥΣΕΑ.
Είναι τυχαία όλα τα παραπάνω;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger