Home » » Προσοχή, προσοχή, δολοφόνοι με στολή

Προσοχή, προσοχή, δολοφόνοι με στολή

Από giorgis , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009 | 1:58 μ.μ.

Το θέμα είναι παλιό και το είχε φέρει στην δημοσιότητα στις 27/2/09 ο «Ελεύθερος Τύπος». Αφορά τους μπάτσους εν δυνάμει δολοφόνους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Τότε σε μια ανάρτησή μας που την τιτλοφορούσαμε ΕΛ(ληνικό) Α(συλο) Σ(αλταρισμένων) είχαμε αναφερθεί σ’ αυτό.

Σήμερα, ο Γ. Μαρνέλλος, με ρεπορτάζ του στην «Ελευθεροτυπία» επανέρχεται στο ίδιο θέμα για να μας τονίσει ότι οι ένστολοι σαλταρισμένοι που «είναι δυνητικά επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια, τους ίδιους και τις οικογένειές τους» θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν για πολλά χρόνια ανάμεσα μας αφού «για να ελεγχθούν οι 55 χιλιάδες αστυνομικοί πρέπει να περάσουν πάνω από 15 χρόνια με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η διαδικασία».

Και μιλάμε για χιλιάδες οπλοφόρους μπάτσους που είναι ψυχοπαθείς κουβαλώντας κάθε είδους λόξα. Το περασμένο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» έκανε λόγο για 3.000 ενώ το σημερινό ρεπορτάζ εκτιμάει ότι είναι «σύμφωνα με τη στατιστική αναγωγή, τουλάχιστον 1.500».

Το εξωφρενικό πάντως της όλης ιστορία είναι, σύμφωνα πάντα με το περασμένο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ότι:
«Ωστόσο η απόφαση για το αν κάποιος είναι ικανός ή όχι δεν θα ληφθεί τελικά μόνο από τους ψυχολόγους αλλά από ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ».

Δηλαδή ο μπάτσος και ψυχοπαθείς να είναι και ότι είδους λόξα και να κουβαλάει θα εξακολουθεί να οπλοφορεί αν διαθέτει «μπάρμπα στην Κορώνη»!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger