Home » , » Ατυχέστατη δήλωση του Κώστα Καζάκου

Ατυχέστατη δήλωση του Κώστα Καζάκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 | 8:13 μ.μ.

 Ατυχέστατη η δήλωση του Κώστα Καζάκου σε τηλεοπτική εκπομπή. «Ότι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία», ακούσαμε να μας λέει ο ηθοποιός.

Αμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου κάποιοι απ’ τους οποίους της παραλήρησαν με τα όσα λένε οι φασίστες για τους πρόσφυγες -μετανάστες που εγκαταλείπουν τις χώρες τους, (σίγουρα είναι υπερβολικοί αφού εδώ ναι μεν έχουμε ταξικό πόλεμος, δεχόμενοι της «βόμβες» της ανεργίας και της φτώχιας, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τα όσα βιώνουν οι κάτοικοι των εμπόλεμων περιοχών), ενώ κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν την επαγγελματική διαδρομή του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ στην επταετία των συνταγματαρχών.

Εμείς θα λέγαμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να αποδίδεις «προδοσία» στις εκατοντάδες χιλιάδες νεολαίων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα κυνηγημένοι από τις «σφαίρες» μια αδυσώπητης ταξικής πολιτικής και αναζήτησαν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 39 σχόλια

4 Ιουνίου 2017 στις 8:18 μ.μ.

Καλός ο Αντικομμουνισμός παιδιά αλλά δεν πιάνει. Κομμουνιστή δεν μπορείτε να λερώσετε. Στηρίξατε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σύριζα με χέρια και με πόδια και σήμερα σφάζει τον λαό με το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί 100%. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Εγω θα έλεγα να μας πείτε για την διαδρομή του ...γλέζου.... και πόσα κόμματα άλλαξε......

4 Ιουνίου 2017 στις 9:28 μ.μ.

Ατυχέστατη μάλλον είναι η αναφορά σας στη δήλωση Καζάκου. Ντροπή στον αρθρογράφο (για τα περί "επαγγελματικής διαδρομής" του Καζάκου επί επταετίας... σε μπουντρούμι της ΕΑΤ-ΕΣΑ, όταν άλλοι έκαναν "αντίσταση" στο Παρίσι).

Επίσης, ολόκληρη η δήλωση Καζάκου: https://www.youtube.com/watch?v=moXUnxluu9w

Άγνωστος Χ

4 Ιουνίου 2017 στις 10:56 μ.μ.

ας εκδοσει θεοσοφιστικη δηλωση η κανελη που να καλυπτει τον πρωην βουλευτη και ηθοποιο ποιοτικων σειρων.
σημ. ο τζημερος που βρισκεται;

4 Ιουνίου 2017 στις 11:36 μ.μ.

Δεν είναι καθόλου "ατυχέστατη" η δήλωση του Καζάκου. ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, που πονάνε, λέει.
Από τις ~140-170 χιλ. που φύγανε μετά την κρίση, ΠΟΣΟΙ ήταν αυτοί, που αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης;
Ελάχιστοι!
Οι υπόλοιποι ήταν καλομαθημένοι αστοί και μικροαστοί, μόρφωσης ΑΕΙ+μεταπτυχιακοί, με τα λεφτά (και) του ελληνικού Λαού, που δε θέλανε να στερηθούνε το ...παντεσπάνι τους, η να βολευτούνε με λιγότερο παντεσπάνι. Ούτε εργατική ταξική, ούτε καν πατριωτική συνείδηση!
Ξεκάθαρη ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ταξική στάση: "Η την προνομιακή θέση μου στην κοινωνία η να πάτε να γαμ%$#τε"!
Αντε γιατί έχουμε πλαντάξει με την πασοκίλα τούτης της κοινωνίας, που τα θέλει όλα δικά της.
ΚΑΙ την μάσα και την δόξα!
Καμία σχέση με τους μετανάστες της εποχής '50-'60, που φεύγανε πουλημένοι από έναν εχθρικό τόπο.
------------------------------------------
Αυτό πάλι με την σχέση του Καζάκου με την Χούντα, τι είναι;
Από όσα ξέρω, ο Καζάκος με την Καρέζη βρεθήκανε και εξορία από τους χουνταίους!
Και όχι στο ...Παρίσι!

5 Ιουνίου 2017 στις 7:57 π.μ.

Kαθολου μα καθολου ατυχης δεν ειναι η δηλωση του Καζακου αλλα οταν
κανεις μενει αμετακινητος σ ενα κομμα που προδωσε τις αρχες
του μαρξισμου λενινισμου εδω και δεκαετιες κι εχει γινει πατεριτσα
της αστικης ταξης,οταν καποιος εκπαιδευεται στα χαλκεια του Περισσου
χρονια και χρονια δεν προκειται να μαθει τιποτε αλλο παρα να κανει τε
τοιου ειδους δηλωσεις Ο ανθρωπος ειναι βολεμενος και του ειναι αδυνατον
ναρθει στη θεση ενος ανεργου ισως και οικογενειαρχη που αναγκαζεται να παρει τους δρομους που βγαζουν στα σκλαβοπαζαρα του κοσμου

5 Ιουνίου 2017 στις 8:42 π.μ.

Μια ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αναφέρει:

Ο Κώστας Καζάκος μιλάει εκ του ασφαλούς και λέει παπάρες, δείτε τον αγώνα που ο ίδιος έδωσε επί χούντας μένοντας στην μπατρίδα: 15 (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) ταινίες μέσα στη μαύρη επταετία. (μιλάμε δηλαδή για τουλάχιστον 2 ταινίες τον χρόνο - ούτε η Γκιζέλα Ντάλι τέτοια παραγωγή...!!!) Και όλες εννοείται με αντιδικτατορικό και επαναστατικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα:
1967 : Κονσέρτο για πολυβόλα - Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω
1968 : Αγάπη και αίμα - Η λεωφόρος του μίσους - Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (ΣΣ: Ψόφος) - Το παρελθόν μιας γυναίκας
1969 : Πανικός - Αγάπη και αίμα - Το κορίτσι του 17
1970 : Εν ονόματι του νόμου - Μια γυναίκα στην αντίσταση
1971 : Υποβρύχιο Παπανικολής
1972 : Λυσιστράτη - Ερωτική συμφωνία
1973 : Ζήτημα ζωής και θανάτου

5 Ιουνίου 2017 στις 10:43 π.μ.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Και ο Κατράκης έμεινε στην (μ)πατρίδα και πήρε μέρος σε πρωταγωνιστικούς ή κύριους ρόλους σε 39 ταινίες επι χούντας.Και ο Βέγγος επίσης όπως και άλλοι προοδευτικοί και Κομμουνιστές ηθοποιοί.Αλλα αυτή είναι η κατάντια και η ξεφτίλα σας που είναι νύχι κρέας με το μίσος και την αντικκεδίλα σας.Να αναπαράγετε οποια αθλιότητα και αλητεία σχετίζετε με το ΚΚΕ η ανθρώπους και πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με αυτό.

5 Ιουνίου 2017 στις 11:39 π.μ.

Μιζέριες!!!!
Π.χ. το "Κονσέρτο για πολυβόλα" γυρίστηκε το 66!
Ηταν μια σειρά εμπορικών ταινιών του "Φίνος" που θα τις γύριζε ακόμη κι αν δεν είχε γίνει χούντα. Πολλοί ηθοποιοί δούλεψαν για το μεροκάματο και σε απολιτικά έργα, και τουλάχιστον οι Καζάκος-Καρέζη δεν γίναν προπαγανδιστές της Χούντας όπως άλλοι πασίγνωστοι, Ηλιόπουλος, Μπιθικώτσης, Μοσχολιού, Βλαχοπούλου κλπ.
Ο Καζάκος ανήκε στον χώρο της τότε Αριστεράς, και η Καρέζη εξ αιτίας του γύρισε την πλάτη στον δικό της κόσμο, και στον πρώην σύζυγό της Χατζηφωτίου, γνωστόν ως "χατζηπαπάρα". Για να (μην) την παντρευτεί ανακατεύτηκε και η ...Ασφάλεια(!), ζητώντας του να κάνει "δήλωση Μετανοίας"(!), γιατί ...."αυτή, που θέλεις να παντρευτείς είναι δικό μας παιδί"!
Το '73, ανεβάζοντας το θεατρικό "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" του Ιακώβου Καμπανέλλη απέναντι στο Πολυτεχνείο, με Παπαγιαννόπουλο, Ξυλούρη, Σπαθάρη, έγιναν σύμβολα του αντιδικτατορικού αγώνα. Ο κόσμος χειροκροτούσε στα "μηνύματα" κι έτσι εκφραζόταν. Η Ασφάλεια θορυβήθηκε, γιατί το έργο είχε περάσει από την λογοκρισία και δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Εστειλαν μπάτσους της "πνευματικής κίνησης" στις παραστάσεις για να σημειώνουν σε ποιά "λόγια" χειροκτοτούσε ο κόσμος (καθώς και ποιοί χειροκροτούσαν...) και από τα ευρήματα κατέληξαν ότι το έργο ...περιείχε συνθηματικές εντολές(!) της αντίστασης και βάσει αυτού συνέλαβαν κόσμο και τους πρωταγωνιστές που τους οδήγησαν στο κρατητήριο για πολύ καιρό.
Κάτι τέτοια "τελείωσαν" την Χούντα στο επικοινωνιακό. Γιατί οι ηθοποιοί έμειναν στην πατρίδα.
Κατά τα άλλα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ευρέως η κατινίστικη επαγγελματική αντιζηλία, που ανθεί στους καλλιτεχνικούς χώρους και πολύ συχνά δε διστάζει να αμφιεστεί και "πολιτικά".
Και μια πολύ δημοφιλής στο μικροαστικαριάτο αμφίεση είναι η τάχα μου "αντι-τάδε", ιδίως αν μπορεί να συνδυαστεί και με το όνειρο του κάθε μικροαστού έλληνα: Το αριστεριλίκι χωρίς κουκουεδιλίκι.
Περαστικά, και ...Ψόφο!

5 Ιουνίου 2017 στις 11:58 π.μ.

Ασε, που την ίδια εποχή ο Κατράκης γύρισε πάνω από 30 ταινίες(!) ...ξεσκίζοντας και την ...Γκιζέλα Νταλί!
Ψόφο και στον Κατράκη, λοιπόν!
Αλλωστε,κουκουές ήταν κι αυτός, έστι δεν είναι;

--------------------------------
Καλύτερα να τοποθετείστε επί της ουσίας της δήλωσης Καζάκου, αφήνοντας τα κομπλεξικά σας σώψυχα.
Δεν πείθουν.

5 Ιουνίου 2017 στις 5:05 μ.μ.

Τι λες ρε Σεχτίρι; Είσαι κομμουνιστής τώρα εσύ με αυτά που λες; Σε μια χώρα με ανεργία 30% (μιλάω για την πραγματική όχι αυτή που μας πλασάρουνε) και τέτοια φτώχεια λες τέτοιες μπούρδες και είσαι και κομμουνιστής τρομάρα σου; Και ποια προνομιακή θέση; Εδώ δεν βρίσκουν θέση καθόλου διάβασε και λίγο τα στοιχεία για την ανεργία των νέων

Τι διάολο σας δίνουν στον Περισσό; Άκου προδότες. Ενώ εσείς που συμφωνείτε πλέον με τους Κοττάκηδες
για το νόμισμα τι είστε επαναστάτες; Και κατηγορείς εσύ τον άλλον ότι δεν έχει πατριωτική συνείδηση όταν εσείς κατηγορείτε όποιον μιλάει για εθνική ανεξαρτησία ως χρυσαυγίτη; Δεν ντρέπεστε ρε; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ!!!

Όσο για τον Καζάκο εντάξει τι περιμένει κανείς; Και Διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και βουλευτής υπήρξε (να υποθέσω ότι και η βουλευτική του σύνταξη δεν είναι μικρή), βολεμένος "επαναστάτης" και μιλάει για αυτούς που φεύγουνε. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

V For Viva La Revoluciόn

5 Ιουνίου 2017 στις 5:37 μ.μ.

Για το 3ο και 4ο μνημόνιο που φορτώσετε στην πλάτη του λαού εσείς που θα τα σκίζατε δεν μας έχετε πει ακόμα τίποτα.

5 Ιουνίου 2017 στις 6:53 μ.μ.

Είδα τον κουρνιαχτό,που σηκώθηκε για κάποια λεγόμενα του Καζάκου.Είπα κι εγω τί στο καλό είπε κι έγινε αυτός ο χαμός!
Ανακάλυψα λοιπόν,ότι αποφάσισαν κάποιοι να πάθουν ιερή αγανάκτηση,για κάτι,που είχε ειπωθει πριν τέσσερα χρόνια!
Αναδρομικός θυμός!
Στο μεταξύ βέβαια δεν είχαν βγαλει άχνα,για πράγματα,που είχαν γίνει πολύ πολύ πρόσφατα,δυο,τρεις μέρες πίσω.
Και ήταν πολύ πιο σοβαρα απο την γνώμη κάποιου,που την εξεφρασε και πριν τέσσερα χρόνια.
Ποιός μπήκε στην διαδικασία να ψάξει και να βρει κάτι,μόνο και μόνο,για να σηκωθει θόρυβος κατά του ΚΚΕ;
Ενώ πέρασε σχεδόν απαρατήρητο,ότι δυνάμεις αυτού του κόμματος εμπόδισαν Νατοικο κομβόι;
Μερικα πράγματα δεν μπορεί να είναι τυχαία.

5 Ιουνίου 2017 στις 6:54 μ.μ.

Leonidas Papadimitriou
17 ώρες ·
Με αφορμή τον ντόρο που σηκώσανε για ακόμη μια φορά οι αντικομμουνιστές απομονώνοντας μια φράση του Κώστα Καζάκου, -παρασύροντας και κάποιους οπαδούς ή φίλους του κόμματος- επισυνάπτω το βίντεο της δήλωσης...
Αυτή είναι κι η μεγαλύτερη διάρκεια, που βρήκα μέχρι τώρα, που κρατά μόλις ένα λεπτό... Απόδειξη ότι οι αστοί ΔΕΝ θέλουν να δείξουν όλη τη συνέντευξη για να παρουσιάσουν μόνο την δήλωση όπως εκείνοι θέλουν...
Όταν όμως κριτικάρεις μια δήλωση πρέπει ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ να λάβεις υπόψην σου τι ΣΚΟΠΟ και ποια στρατηγική εκφράζει αυτός που την κάνει... ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο δηλαδή η ιδιότητα, η πολιτική τοποθέτηση από την δήλωση...
Σαν κομμουνιστής σκέφτηκε ο Κώστας, δηλαδή σαν επαναστάτης, και άνοιξε την σκέψη του ουσιαστικά για τις προυποθέσεις μιας επανάστασης στην ελλάδα του σήμερα ή του αύριο...
Φαίνεται καθαρά λοιπόν, πως η λογική που κρύβεται πίσω από τη δήλωση είναι η εξής: Εάν θέλεις κάποια στιγμή να φουντώσει μια επαναστατική κατάσταση στη χώρα σου, ποιος θα κάνει την επανάσταση, αν όχι οι νέοι? Εάν δηλαδή ερημώσει η χώρα από τους νέους ποιοι θα μείνουν πίσω να παλέψουν? Οι γέροι?
Αυτό σκέφτηκε κι είπε ... Και μάλιστα κόμπιασε πολύ, δεν το πέταξε έτσι στα γρήγορα κι όποιον πάρει ο χάρος...Δεν είπε δηλαδή ότι είναι προδότες όσοι φεύγουν... αλλά ότι η φυγή, η φυγομαχία, η αναζήτηση μιας "εύκολης" λύσης, που στο κάτω-κάτω δεν είναι και πραγματική μόνιμη λύση (γιατί ο καπιταλισμός είναι βάρβαρος παντού κι ο πόλεμος θα τους αγγίξει όλους) είναι προδοσία να μην παλεύεις να αλλάξεις την κατάσταση για την ΤΑΞΗ σου...
Μπορεί η έκφραση που χρησιμοποίησε να είναι βαριά... αλλά πιο βαριά είναι η ευθύνη ενός ανθρώπου, που γερνά και βλέπει την νεολαία να αφήνεται στην μοίρα της...
Leonidas Papadimitriou
17 ώρες ·
Με αφορμή τον ντόρο που σηκώσανε για ακόμη μια φορά οι αντικομμουνιστές απομονώνοντας μια φράση του Κώστα Καζάκου, -παρασύροντας και κάποιους οπαδούς ή φίλους του κόμματος- επισυνάπτω το βίντεο της δήλωσης...
Αυτή είναι κι η μεγαλύτερη διάρκεια, που βρήκα μέχρι τώρα, που κρατά μόλις ένα λεπτό... Απόδειξη ότι οι αστοί ΔΕΝ θέλουν να δείξουν όλη τη συνέντευξη για να παρουσιάσουν μόνο την δήλωση όπως εκείνοι θέλουν...
Όταν όμως κριτικάρεις μια δήλωση πρέπει ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ να λάβεις υπόψην σου τι ΣΚΟΠΟ και ποια στρατηγική εκφράζει αυτός που την κάνει... ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο δηλαδή η ιδιότητα, η πολιτική τοποθέτηση από την δήλωση...
Σαν κομμουνιστής σκέφτηκε ο Κώστας, δηλαδή σαν επαναστάτης, και άνοιξε την σκέψη του ουσιαστικά για τις προυποθέσεις μιας επανάστασης στην ελλάδα του σήμερα ή του αύριο...
Φαίνεται καθαρά λοιπόν, πως η λογική που κρύβεται πίσω από τη δήλωση είναι η εξής: Εάν θέλεις κάποια στιγμή να φουντώσει μια επαναστατική κατάσταση στη χώρα σου, ποιος θα κάνει την επανάσταση, αν όχι οι νέοι? Εάν δηλαδή ερημώσει η χώρα από τους νέους ποιοι θα μείνουν πίσω να παλέψουν? Οι γέροι?
Αυτό σκέφτηκε κι είπε ... Και μάλιστα κόμπιασε πολύ, δεν το πέταξε έτσι στα γρήγορα κι όποιον πάρει ο χάρος...Δεν είπε δηλαδή ότι είναι προδότες όσοι φεύγουν... αλλά ότι η φυγή, η φυγομαχία, η αναζήτηση μιας "εύκολης" λύσης, που στο κάτω-κάτω δεν είναι και πραγματική μόνιμη λύση (γιατί ο καπιταλισμός είναι βάρβαρος παντού κι ο πόλεμος θα τους αγγίξει όλους) είναι προδοσία να μην παλεύεις να αλλάξεις την κατάσταση για την ΤΑΞΗ σου...
Μπορεί η έκφραση που χρησιμοποίησε να είναι βαριά... αλλά πιο βαριά είναι η ευθύνη ενός ανθρώπου, που γερνά και βλέπει την νεολαία να αφήνεται στην μοίρα της...

5 Ιουνίου 2017 στις 7:09 μ.μ.

5.05 To γνωρίζουμε οτι είσαστε ξεφτίλα δεν χρειάζεται να το φωνάζεις είναι πασίγνωστο. Κομμουνιστές δεν μπορείτε να λερώσετε. Καλύτερα να μας πεις κάτι για τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε βάρος του λαού. Η Ελλάδα είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ χώρα απο το 1911.... στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Επιστροφή στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και αλλαγή ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ με Ρωσσία Κίνα μαζί με εσένα επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι. Η Μαζί τους θα είσαι η στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΔΙΑΛΕΞΕ....

5 Ιουνίου 2017 στις 7:38 μ.μ.

Μήπως γι’ αυτό σε αυτό το blog, είστε και υπέρ αυτής της « μειοψηφικής βίας»;;… Και μήπως αυτό το φαινόμενο (της φυγής των νέων) δείχνει κιόλας και πολλά άλλα πράγματα που ορισμένοι δεν τα γράφουν και δεν τα λένε εσκεμμένα για να μην χαλαστούν οι συνταγές της αστικής τάξης, όσο αφορά την συνειδησιακή υποδούλωση των εργατικών μαζών και εδώ στην Ελλάδα, για χρόνια;;.. Και ας πούμε πως η δήλωση αυτή του Καζάκου ήταν λίγο τραβηγμένη… Εσείς τι προτείνετε σε αυτούς τους χιλιάδες νέους; Να φύγουν σε κάποια άλλη χώρα αναζητώντας ο καθένας μόνος του την προσωπική του ευημερία ή να επαναστατήσουν όλοι μαζί εδώ;;… Ένα αντάρτικο τραγούδι που προτρέπει σε ξεσηκωμό, λέει: «ντροπή για τον νέο στην μάχη αν δεν ριχθεί για την λαοκρατία την τίμια ζωή», τα υπόλοιπα, για εσάς τους υπερεπαναστάτες, που κατακρίνετε τους πάντες ως μη επαναστάτες, κλπ, θα έπρεπε να έμπαιναν στην πάντα…
https://www.youtube.com/watch?v=5Q_ebZ5-FXI

5 Ιουνίου 2017 στις 7:48 μ.μ.

Πανάγο άντε τράβα στο στρατόπεδο των Κοττάκηδων, των ΝΔΠασοκοΣυριζαίων να σώσετε την ευρωζώνη άντε αγορίνα μου. Έτσι μαζί και με τους ναζήδες που εντελώς συμπτωματικά ούτε αυτοί επιθυμούν έξοδο από το ευρώ:

https://www.youtube.com/watch?v=cpujYQ90ka8
https://www.youtube.com/watch?v=mQl2mjQMiYg

Όπως και εσείς. Κοίτα σύμπτωση....

Α μήπως μπορείς να μας αναλύσεις τους κινδύνους επιστροφής σε εθνικό νόμισμα; Έτσι να το εμπεδώσουμε καλά αυτό που λέει ο Περισσός ότι ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

Σπύρο μου άλλο να λέμε ότι δεν είναι λύση το να φεύγουν οι νέοι και ότι πρέπει να παλέψουν στη χώρα τους που είναι σωστό και άλλο να τους χαρακτηρίζουμε προδότες ή όπως είπε και ο άλλος καλομαθημένους αστούς χωρίς συνείδηση και ένα σωρό τέτοιες ηλιθιότητες. Και ακριβώς επειδή είμαστε κομμουνιστές εμείς καταλαβαίνουμε καλύτερα πως λειτουργεί η καπιταλιστική κοινωνία άρα όταν κομμουνιστές εκστομίζουν τέτοιες ανοησίες ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ. Και εν πάσει περιπτώσει το να το λέει αυτός ένας βολεψάκιας που και διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ είναι και την βουλευτική του σύνταξη την τσεπώνει και να μου παρουσιάζεται και ως κομμουνιστής ε αυτό ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

ΥΓ: Οι ΚΚέδες δεν είναι κατά της βουλευτικής σύνταξης; Γιατί αυτός ένας γνήσιος κομμουνιστής λοιπόν την τσεπώνει κανονικά και με τον (αστικό) νόμο; Τι ωραίοι επαναστάτες ε; Από τη μία να καταργηθεί και από την άλλη τα τσεπώνουμε και από εκεί. ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ!!!

Μην απορείτε λοιπόν γιατί δεν ακολουθεί ο λάος το κόμμα.

V For Viva La Revoluciόn





5 Ιουνίου 2017 στις 8:04 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=A-hDYsMgKIE

5 Ιουνίου 2017 στις 10:07 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ Πώς διαπίστωσες ότι κάποιος συντάκτης του μπλοκ είναι υπέρ αυτής της « μειοψηφικής βίας»; Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;

5 Ιουνίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Leo

Και ακολουθεί εσένα;;;…

5 Ιουνίου 2017 στις 10:12 μ.μ.

7.48 Καταλαβαίνω την απόγνωση σου αλλά η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Είσαι Αγκαλιά με Εθνικιστές Φασίστες Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους για επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσσία Κίνα. Δικαίωμα σου. Ορντινάτζα τους είσαι. ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ούτε βήμα πίσω.

5 Ιουνίου 2017 στις 10:14 μ.μ.

7.48 Και βέβαια δεν μπορείς να λερώσεις τους Κομμουνιστές. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100%

5 Ιουνίου 2017 στις 10:21 μ.μ.

giorgis

Δηλαδή στα πόσα μέρη «Ας μιλήσουμε για τις οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας. », θα έπρεπε να διαπιστώσουμε πως ορισμένοι από το blog συμφωνείτε με αυτή την μορφή αντίδρασης;; Επειδή συνηθίζετε να γράφετε τάχα μου δήθεν πως δεν συμφωνείτε ως κομμουνιστές;; Λυσσάξατε και με αυτό θέμα… Άσε τις αβάντες που δίνετε σε ορισμένους «Κουφοντίνες» και « ρουβίκωνες», χωρίς καν να γνωρίζετε, από κρατάνε οι σκούφιες τους…

5 Ιουνίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

V For Viva La Revoluciόn
Παριστάνεις τον μ-λ και μιλας για την καπιταλιστική δραχμή...Παντα συστημικοι,,, παλαιότερα φυτώριο του ΠΑΣΟΚ
Σε πειράζει ο κοτακης,,εσυ που δουλεύεις σε καμια κολεκτίβα ?
Τραβα παιξε μπαλαλάικα ρε φιλε

5 Ιουνίου 2017 στις 11:52 μ.μ.

ο καζακος και το σχολιο του (σε συνεντευξη πριν απο 2 χρονια) , πρωτο θεμα οπως στο Πρωτο Θεμα , την athens voice και τον ΣΚΑΙ.
Το γεγονος οτι μελη και φιλοι σταματησαν νατοικη φαλαγγα στην Μακεδονια...χαθηκε.....

6 Ιουνίου 2017 στις 12:12 π.μ.

http://tempo24.news/eidisi/119258/dipethe-patras-o-kazakos-zitoyse-polla-gia-ton-oidipoda-o-dimos-den-ehei-kai-telika

6 Ιουνίου 2017 στις 12:56 π.μ.

οφελειται, το κομμα προπαντων απο τετοια ακριτη αποδοχη σε οτι ειπωθει απο οποιο στελεχος νυν ή πρωην;
λιγη επιφυλαξη γιατι οι καθοδηγητες του σημερα ειναι οι αποβλητοι του αυριο, εχει συμβει αρκετες φορες
σημ τετοιους μαχητες αν ειχε το ισλαμικο κρατος στην δαμασκο θα ηταν. για καποιες περιπτωσεις υπερβαλλοντος ζηλου

6 Ιουνίου 2017 στις 9:47 π.μ.

Η συνέντευξη με την επίμαχη "δήλωση" δόθηκε πριν από δύο(!), η,ξέρω γω, τέσσερα χρόνια, αλλά....

...."ΑΜΕΣΕΣ ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου...."

= Ετεροχρονισμένα "άμεσες", η, αλλιώς, ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΕΣ!

Χειραγωγούμενα μυαλά-μαριονέτες, στον αυτόματο αντικομμουνιστικό πιλότο.

6 Ιουνίου 2017 στις 12:27 μ.μ.

12.56. Λάθος πόρτα χτύπησε. Ασφαλώς και οφελείται το ΚΚΕ απο την απόκρουση της Αντικομμουνιστικής λύσσας. Καμμία επιφύλαξη. Η Ηγεσία του Κόμματος είναι αυτή που το έσωσε απο την ΠΑΝΟΥΚΛΑ το 1991... και στην πορεία αποκατέστησε τα Επαναστατικά του χαραχτηριστικά. Απόβλητοι απο το ΚΚΕ είναι μόνο οι Οπορτουνιστές όλων των αποχρώσεων. Καλύτερα να μας πεις για τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που εδώ και 2.5 σφάζει τον λαό αδίστακτα.

6 Ιουνίου 2017 στις 4:01 μ.μ.

Τι έγινε ρε παιδια μια απάντηση

6 Ιουνίου 2017 στις 4:01 μ.μ.

Ο leo είναι βλαμενος η πλάκα κάνει

6 Ιουνίου 2017 στις 4:11 μ.μ.

Μετα την ολικη κατακραυγη των απαπανταχου ελληνων μεταναστων στην
προβοκατορικη δηλωση του Καζακου ο ``κομμουνιστης `` σημερα εκανε
μια θεαματικη κωλοτουμπα ανασκευαζοντας τη δηλωση Ο Καζακος ειναι
αξιο τεκνο του Περισσου να τον χαιρεστε

7 Ιουνίου 2017 στις 1:00 π.μ.

Ε, όχι και "Αμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου..."!!! Δεν ντρέπεστε; 4 χρόνια μετά είναι το άμεσο;;; Ανιστόρητοι είστε;

πέραν αυτού δεν είδατε την άμεση διευκρίνηση του Καζάκου;;; Κάτι δεν πάει καλά. Αντικκουεδισμός βρωμάει.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=610163&catID=3

7 Ιουνίου 2017 στις 1:10 π.μ.


Melito Huuto Πάντως ο Καζάκος και στους μετεμφυλιοπολεμικούς διωγμούς ήταν εδώ και στη χούντα ήταν εδώ και είναι γνωστές οι μάχες του έδωσε και δεν υπέκυψε στη χούντα. Έκανε πράξη αυτό που λέει "να μείνεις και να αγωνιστείς" δεν είναι μονο λόγια εκτός και αν θεωρεις βλακεία το να μείνεις και να αγωνιστείς. ήταν κομμουνιστής αγαπητέ και δεν "την έκανε" μπροστά στη δυσκολία.

τη δήλωση την έκανε πριν 4 χρόνια. τώρα την ανακάλυψατε; ποια η σκοπιμοτητας τι σας λείπει και ψάχνετε; Υπάρχουν κα οι δηλώσεις ζαχαριαδη γαι τον Άρη για αντικκουέ προοαγάνδα, τι σημασία έχουν τα χρόνια 4 ή 64; και τι νόημα έχει ο χλευασμός της διευκρίνσης; ένα λάθος που απανορθώνετε, αν δεν πιστεύεις στη διευκρινηση, δεν παραμένει λάθος.

εσείς δεν ξέρω πόσο πιο υψηλό πατριωτικο ανάστημα έχετε απο τον Καζάκο για να συγκριθείτε μαζί του. Αντικκέ ανάστημα πάντως έχετε.

7 Ιουνίου 2017 στις 9:38 π.μ.

Μην γράφετε καραμπινάτες ανακρίβειες. Η δήλωση είναι εντελώς πρόσφατη. Δεν έχει καμιά σχέση με παρόμοιες που όντος έχει κάνει στο παρελθόν. Ακούστε και το Μπογιόπουλο να σας το λέει. https://www.youtube.com/watch?v=q4-knHue7j4

7 Ιουνίου 2017 στις 10:23 π.μ.

Αυτό είναι το πρόβλημα με πολλούς ΚΚέδες και το ΚΚΕ γενικώς. Λειτουργούν ως οργανωμένη θρησκεία ως δόγμα. Θεοποιούν γραμματείς, στελέχη, βουλευτές και ό,τι μπούρδα και να πουν τρέχουν να τους καλύψουν. Δεν πα να είναι ό,τι πιο αντιδραστικό αφού το είπε ΚΚές είναι ΔΟΓΜΑ. Είναι τραγικό οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κρίση καθόλου την ξεπούλησαν στον Περισσό. Γιατί έτσι τους μάθανε. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν τι είδους "Λαϊκή Εξουσία" θέλουν να οικοδομήσουνε. Κάντο όπως η... Κίνα

Η δήλωση αυτή του Καζάκου έγινε πριν λίγες μέρες και τώρα οι άλλοι αγωνίζονται ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ να μας πείσουν ότι αυτό έγινε πριν...χρόνια. Γελοιποιήθηκαν δηλαδή μόνο και μόνο για να καλύψουν μια μπούρδα. ΑΠΛΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!

Και γιατί τότε ρε μάγκες βγήκε και ανασκεύασε (μετά από το κράξιμο που έφαγε φυσικά) την δήλωσή του στο Χατζηνικολάου; Δηλαδή χθες ανασκεύασε μια δήλωση .....πριν κάποια χρόνια;

V For Viva La Revoluciόn


7 Ιουνίου 2017 στις 5:45 μ.μ.

Ε αφού το είπε και ο Μπογιόπουλος, τώρα θα πάμε ήσυχοι για ύπνο το βράδυ…

8 Ιουνίου 2017 στις 8:04 μ.μ.

Ολοι την Παρασκευή 3.30 το μεσημέρι στο Σύνταγμα στην Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα Εγκληματικά μέτρα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για την σφαγή του λαού. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

9 Ιουνίου 2017 στις 12:19 π.μ.

@giorgaki, οι "παρόμοιες", που είχε κάνει στο παρελθόν, γιατί δε σας συγκίνησαν;
Tότε, δεν ήταν "ατυχέστατες" και δεν "προσέβαλαν τους μετανάστες";
Η, μήπως, δεν είχαν συμπέσει με καμιά Νατοϊκή άσκηση;;;!!!!

Ρε, μη μιλάτε, ξεβρακωνόσαστε από μόνοι σας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger