Home » » Ναι μεν αλλά ...

Ναι μεν αλλά ...

Από giorgis , Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 | 6:36 μ.μ.

Ο Λ. Λαζόπουλος σύμφωνα με τα γραφόμενα του «Ριζοσπάστη» είναι «θαμώνας του Κολωνακίου» που «δίνει εξετάσεις κατ' επανάληψη στ' αφεντικά. Πάει να κάνει τον προστάτη του ψωμιού του λαού, αλλά δουλεύει κάργα για το παντεσπάνι των αφεντικών».

Κάπου έχει δίκιο το όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Και εντάξει, ο Λαζόπουλος ένας σατιρικός καλλιτέχνης είναι που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να τα κονομάει ο ίδιος και σε κάποια κατεύθυνση να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργοδοτών του αν και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο πρόσωπο υπηρέτη της εξουσίας, ή πειθήνιο όργανο των καναλαρχών.

Ο Λαζόπουλος «πουλάει» και «οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί να τους κρεμάσουμε» γ’ αυτό έχει τα περιθώρια να διατυπώνει απ’ τις εκπομπές του θέσεις –και μπράβο του- που σπάνια συναντάς στα καθεστηκυία ΜΜΕ.

Να ρωτήσουμε όμως κάτι τον «Ριζοσπάστη». Στην κρατική τηλεόραση δουλεύουν δημοσιογράφοι –τουλάχιστον δύο γνωρίζουμε εμείς- στελέχη του ΚΚΕ. Αφεντικό τους είναι το κράτος σαν συλλογικός εκφραστής των καπιταλιστικών συμφερόντων.
Αυτοί κάνουν κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που κατηγορεί τον Λαζόπουλο ο «Ριζοσπάστης»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger