Home » , » Δείγματα γραφής του Παπανδρέου στην πλουτοκρατία

Δείγματα γραφής του Παπανδρέου στην πλουτοκρατία

Από giorgis , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 | 1:08 μ.μ.

Στην φυλλάδα του Λαμπράκη διαβάζουμε ότι "με τη λίστα Επικρατείας ο κ. Παπανδρέου θα «φωτογραφίσει» τα πρόσωπα που θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διαχείριση των καινοτομιών που θα θελήσει να εισαγάγει στα κρίσιμα πεδία της οικονομίας και της αναδιάρθρωσης του κράτους".

Απ’ το ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν «η κυρία Τζούλια Κλώνη-Πανουργιά, στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας», όπως επίσης και η «κυρία Ελενα Παναρίτη, η οποία επίσης έχει σημαντική επιστημονική και διεθνή εμπειρία- μεταξύ των άλλων και στην Παγκόσμια Τράπεζα».

Δεν ξέρουμε τι βασιμότητα έχουν αυτές οι πληροφορίες. Πολύ πιθανόν να ισχύουν. Να δούμε δηλαδή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ δυο άτομα στελέχη μιας τράπεζας που είναι συνώνυμος του εφιάλτη για δισεκατομμύρια ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο.

Αλλωστε από την ίδια φυλλάδα μάθαμε πρόσφατα για μια «Ομάδα κρούσης» για την οικονομία που έφτιαξε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου».

Και ποιοι αποτελούν την ομάδα κρούσεως;
Εμπειρα στελέχη των τραπεζών και των μονοπωλίων γνήσιοι εκπρόσωποι των ντόπιων πλουτοκρατών με διασυνδέσεις με το διεθνές κεφάλαιο.

Μ’ αυτά τα δείγματα γραφής που δίνει ο Παπανδρέου που δίνει στην ντόπια πλουτοκρατία είναι επόμενο ο Αντώνης Καρακούσης, ένας δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερη σχέση με το τραπεζικό κατεστημένο, να γράφει στο «Βήμα» μόλις πριν κάποιες μέρες: «δεν είναι τυχαίο ότι τούτες τις μέρες όλοι οι τραπεζίτες και οι επιχειρηματίες, μικροί και μεγάλοι, εύχονται την αυτοδυναμία του ΠαΣοΚ και προσβλέπουν στη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger