Home » , » Το θράσος του Καραμανλή

Το θράσος του Καραμανλή

Από giorgis , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009 | 10:37 μ.μ.

Ο υπουργός δικαιοσύνης Ν. Δένδιας συνομιλώντας με τον Μίμη Ανδρουλάκη στο Mega είπε ότι θα έπρεπε να έχει πιει «3 ουϊσκάκια» για να μπορέσει να παρακολουθήσει τα λεγόμενα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Βλέποντας την ομιλία του Καραμανλή στην ΔΕΘ αναρωτηθήκαμε πόσο οινόπνευμα θα έπρεπε να είχαμε καταναλώσει για να μην γίνουν τα νεύρα μας τσατάλια.

Αφού βρήκε τον ένοχο στην «διεθνή κρίση» και στην «ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ» ξέχασε τα λούκια που φόρτωσε στον εργαζόμενο λαό τα 5.5 χρόνια που είναι πρωθυπουργός και περιορίστηκε σε «αυτοκριτική» για τις «καθυστερήσεις και τις αδυναμίες που υπήρξαν» στην κυβέρνησή του και ξαναζήτησε την ψήφο του Ελληνικού λαού γιατί «Τώρα και χωρίς καθυστερήσεις πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις».

Ο τύπος που με την κυβέρνησή του ξεπούλησε όση δημόσια περιουσία υπήρχε στους κεφαλαιοκράτες.

Ο ηγέτης της κυβέρνησης που επί των ημερών του κάηκε η μισή Ελλάδα και 80 άνθρωποι οδηγήθηκαν στον θάνατο από την πύρινη λαίλαπα.

Ο κυβερνήτης που στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του οι μεγαλοκαπιταλιστές εξασφάλισαν 10 δις τζογάροντας στο χρηματιστήριο.

Αυτός που χάρισε 28 δις στους τραπεζίτες.

Αυτός που έδωσε τα πάντα στους πλουτοκράτες (Είναι χαρακτηριστικό ότι μια χούφτα καπιταλιστές χρωστούν στο κράτος κοντά 26 δισεκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για τα βεβαιωμένα χρέη, που θα έπρεπε να έχουν ήδη πληρωθεί αλλά στην κυριολεξία τα χρέη τους αυτά έχουν .. γραφτεί στο χιόνι).

Αυτός που με την πολιτική του δημιούργησε μια κλίκα νεόπλουτων που έχουν στην κατοχή τους πάνω από 10.000 (!) «οφ σορ» εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, που διακινούν κάθε χρόνο το αστρονομικό ποσό των 500 δισ. ευρώ από τις Μπαχάμες μέχρι τα νησιά Καϊμάν, διδάσκοντας το «ελληνικό δαιμόνιο» της φοροδιαφυγής σε όλο τον πλανήτη, με τις ευλογίες της κυβέρνησης του. (Ρωτήστε τον Βουλγαράκη κάτι ξέρει παραπάνω).

Αυτός που έδωσε τα περιθώρια στα λαμόγια κάθε τύπου (από τον Εφραίμ μέχρι τον Παυλίδη) να κάνουν την κυβέρνηση ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων.

Αυτός που με την πολιτική του έδωσε τα περιθώρια να λεηλατηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία απ’ του επιτήδειους, οδηγούμενα σήμερα στην χρεωκοπία. (Φτάσαμε ένας εργαζόμενος που βγαίνει στην σύνταξη να ελπίζει ότι θα ζήσει άλλα τέσσερα χρόνια για να έχει ελπίδες να πάρει το εφ άπαξ του).

Ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του πλατιές εργατικές μάζες οδηγούνται στην εξαθλίωση.

Αυτός που δημιούργησε μια Ελλάδα με 2,6 εκατ. φτωχούς

Αυτός που υποχρεώνει 1,5 εκατ συνταξιούχους να επιβιώνουνε με 350-400 ευρώ τον μήνα.

Ε. γμτ είναι τουλάχιστον θράσος να μας ζητάει αυτός ο άνθρωπος να του εγκρίνουμε να συνεχίσει τις «μεταρρυθμίσεις» του που οδήγησαν σ’ αυτά τα χάλια την εργαζόμενη κοινωνία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger