Home » » Κατάπιαν την γλώσσα τους τα δημοσιοκαφρικά ασφαλίτικα παπαγαλάκια

Κατάπιαν την γλώσσα τους τα δημοσιοκαφρικά ασφαλίτικα παπαγαλάκια

Από giorgis , Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 | 5:34 μ.μ.

Το δημοσίευμα της tvxs σημειώνει: «Τα ευρήματα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου, δεν ταυτοποιούνται με τους 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», σύμφωνα με την αναφορά των διωκτικών αρχών».

Ενώ ένας αναγνώστης αυτής της ιστοσελίδας σημειώνει:
«Ο Καραϊβάζ που έχωσε ρουσφετολογικά την σύζυγό του στην ΚΥΠ (κατʼ ευφημισμό ΕΥΠ), και μετά προκάλεσε διώξεις εναντίον bloggers γιατί –λέει- αποκάλυψαν την επαγγελματική της ιδιότητα… Λίγους μήνες πριν, η ίδια δίνοντας συνέντευξη στο Βλήμα του διαχειριστή του Αχρείου Όρους κ. Ψυχάκια (εκείνον των κατασκευασμένων ειδήσεων) είχε αποκαλύψει τα πάντα, δίνοντας μάλιστα και μια lifestyle διάσταση στη μαλακία που τους δέρνει εκεί μέσα… Η πρώκτωρ 000…

Ο Καραϊβάζ λοιπόν, ο Καραγκιόζης Καραϊβάζ, μεταξύ πολλών άλλων υπαγορευμένων από τον CyberΚαράφλαρο ηλιθιοτήτων, με αναφορά «από επίσημες πηγές», είπε και τις εξής ιστορικές μαλακίες:

1. Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους DVD.
Ναι, είχαν το τρομοκρατικό video με οδηγίες του Donald Duck… Το ίδιο και το ανηψάκι μου. Να ανησυχώ γιατρέ μου, ή μήπως μεγαλώσατε και πρέπει πια να την κόψετε;

2. Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους video games.
Ναι, βέβαια, είναι παγκοίνως γνωστό ότι τα παιχνίδια αυτά αποτελούν προθάλαμο για την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά και τα εγκλήματα κατά ζωής. Να την κόψετε, θα τυφλωθείτε.

3. Οι συλληφθέντες, χρησιμοποιούν την χύτρα για τον πολλαπλασιασμό της δύναμης της έκρηξης.
Πολύ σωστά. Αν υποθέσουμε ότι η χύτρα με το σχήμα, το υλικό της, και στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να αντέχει το φορτίο και τις δυνάμεις του. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.
Αν όμως συνέβαινε, τότε τα τοιχώματα θα δημιουργούσαν ανάκλαση του ωστικού και συγκέντρωση των πλευρικών, με αποτέλεσμα την αύξηση της επιτάχυνσης προς το ανοικτό μέρος της χύτρας, δηλαδή προς τον ουρανό! Γίνονται αντιαεροπορικά! Καταρρίπτουν μάλιστα το Εθνικό Φωτιστικό πριν επιβραδυνθούν και καταστούν ασθενή για περεταίρω βλάβες!
Μπορώ να αναπτύξω πολύ αυτό το τελευταίο και να γίνετε εντελώς ρόμπες, αντιστέκομαι όμως στον πειρασμό σκεπτόμενος την πιθανότητα να βρεθεί κάποιος που θα το χρησιμοποιήσει.

Μα πόσο μαλάκες είσαστε εκεί στον ΑΝΤ1;;;
Πόσο ακόμα θα τον παίζετε;;;

Ηλίθιοι κρατικοδίαιτοι, κατευθυνόμενοι μαλάκες, ειδικοί επί παντός, δημοσιοκάφροι…
Great Jerk Καραϊβάζ, Jenny take your gun and Keep on Jerking… ».

Εμείς τι άλλο να σχολιάσουμε; Αυτοί οι δημοσιοκάφροι που διαπόμπευσαν. Διέσυραν τα παιδιά παρουσιάζοντας τα σαν φοβερούς και τρομερούς «τρομοκράτες» δεν πρέπει κάποια να λογοδοτήσουν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger